BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24

Bu sorunları Süleyman Soylu çözer!

Tefecilerle ilgili yazdığım yazı, dehşete düşüren bir isyan çığlığıyla karşılık buldu.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 48 Adet Yorum
sancar

süleyman özışıkın suriyeliler konusundaki son yazısını neden yayınlamıyorsunuz.

Misafir

GAZETECİLER VE YAZARLAR VAKFI: 15 TEMMUZ’DAN BU YANA CEZAEVLERİNDE EN AZ 61 KİŞİNİN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ BELGELENDİ

Misafir

. Halk küçülen "100" gramlık ekmeği yiyecek

reis

Bana geri dönüş yap.

reis

Vatan emiyette işkence var dün ve bugün. .bi araştırsan. .işin aslı neymiş. ...

Misafir

Minareyi calan kılıfını hazırlar ya tefecinin üzerinde mal yoksa mallarını başkası üzerine yapmışsa

Misafir

Süleyman Bey Özür dileyerek yazınıza ilave olsun Düğünlerde Silah la Havaya Ateş etme olaylarına değinmek istedim

Misafir

Soylu böyle çözüm buldu! Gözaltında kaybedilen yakınlarının akıbetini soran Cumartesi Anneleri’nin eylemine, Soylu’nun talimatıyla yasak geldi.........................

yüzdeyüzmilli

Süleyman bey asil konuyu mansetlere tasiyip baskanimizin dikkatini ve tepkisini cekmeye calisin lütfen. Orta ve alt gelirli halkimiz özellikle 3 büyük market (BIM, A101, SOK) zincirlerinden alisveris yapiyorlar. Gel görelim ki zaten kurusun hesabini yapan bu millete dolardaki artisi firsat bilip %40'in üzerinde zam yapmislar neredeyse tüm ürünlere. Yerli olsun ithal olsun farketmemis. 3 ay önceki fiyatlarla simdiki fiyatlar karsilastirilsin lütfen. Bununla yetinmeden sertbest piyasada yine dolar kurunu bahane edip ürünlerine %60'a yakin zam yapan tüm firmalar ve markalar gidasindan - kozmetigine ürün ürün denetlensin. Geregi yapilsin. Neden söylüyorum cünkü bu fiyatlarla devam edilirse bu firsatciliga dur denilmezse insanlarin cani yanacak ve bunun acisini cikartacaktir.

Ali murat

aslan toprağım Özışık bey sürekli polislerden haber veriyorsunuz da şu gariban infaz korumalar hakkında hiçbir şey yazmıyorsunuz?

asf

Cimere Şikayet Et Mağdurlar etmesini bilmiyordur.

Misafir

O KIŞILER TBMM MUTFAĞININ MENÜSÜNDEN YİYORLAR.TBMM MENÜSÜNDE YAZILANLAR YOKTUR

★ Komünist Görüş

Sorunu Biliyor mi ki çözsün?............Tayyip elinde nereye nasıl gelindi?.......

Misafir

CİMER i boşver o zaman BİMERE yaz sen de...

Erol Baron

Tefeciler tamam da, kendini tefeciye kaptıran da suçlu..... Mesela, benim kredim toplam gelirimin %33.3 kadardır ve başka bir yere daha borcum olupta bunu gizlediysem, düştüğümde ağlamamam gerekir çünkü bu durumu ben yarattım.... Ha, banka TL hesabındaki 100 bin TL 3 ayda 20 bin €'dan 15 bin TL'ye düşerek vatandaş 3 ayda 5000 € kaybettiyse, bu hükumetin suçudur ve vatandaşa TL'den kaçmayın demeye yüzü olması için bu kaybı telafi etmelidir.

Misafir

Tabi canım, bu ülkede polis, asker ve hakimlerden başka kim yaşıyor ki? Sen polislerin özlük haklarını yaz. Lise mezunu bir polisin aylığı 5 bin tl. Yani ben üniversitede dirsek çürütürken sokakta serserice keyif yapan polis 15 yıl çalışma ve sınavlara girerek elde etmiş olduğum şube müdürlüğü kadrosu ile eşit derecede maaş alacak. Yav he he polisler çok çalışıyorlar. Bir olay olduğu zaman arayın bakalım şişko göbeklerini kaldırıp olay yerine gelebiliyorlar mı?

Misafir

Bütün Avrupa,Amerika ve Kanada,Afrika ve Asya ülkelerinin Medyasi degerli yazarimizin Türkiyede kimsenin aklina gelmeyip aslinda ülkenin en büyük sorunu olan Tefeciligi yazip bunu elestiren yazardan bahsediyor.Sokaklar bu haber ile sallaniyor.Herkes sayin yazardan bahsediyor.

Misafir

ejder suyu ve susidende bahsetseniz.

Misafir

Tefecilerle ilgili yazdığım yazı, dehşete düşüren bir isyan çığlığıyla karşılık buldu. dogru söylemiyeni sütcü kovalasin.

Misafir

Peki insanımızı tefecilerin eline düşüren sistemin elemanları bu yazdıklarını okuyorlarmı?:Bırak sen bu yazılan yorumları okuyonmu?.Okuyorsan ortamı süt liman göstermeyin kenar mahallere git olanları büyüklere aktar burada bizlere değil.

kerem

evet sayın özışık yemek menusunude yazsanıza adını hıc duymadıgımız bu menulerı kımler yıyebılecek sizce baskan dogrumu yaptı bunu sorgulaya bilirmisiniz

mniksek

OTUZ AĞUSTOS YEMEK MENÜSÜNÜ ELEŞTİRENLER O YEMEKLERİN TÜRKİYEDEKİ KADİM MÜŞTERİLERİ, BAŞTA CHP LİLER OLMAK ÜZERE, TEK DERTLERİ MEYVE SUYU NEDEN ALKOL YOKTU, AÇIKÇA DİYEMİYORLAR AMA OLAY BU...

Misafir

06 Eylül 2018 10:21 ÖNCEDEN BİMERE YAPTIMIZ ŞİKAYETLER MUHAKKAK SONUÇLANIRDI AMA CİMERE İKİ ŞİKAYETİM VAR (BU MESELE DEĞİL BAŞKA KONULARDA )CİMERDEN SES SEDA ÇIKMAMAKTA..

SEM

SULEYMAN BEY 30 AGUSTOS YEMEK MENUSUNU HIC YAZMADINIZ .YAZARSANIZ 4 KISILIK ASGARI UCRETLININDE NASIL ALABILECEGINI YAZIN N

mehmet çelik

Polisler asgari ücretmi alıyor acaba