BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Bu 8 program gizlice Bylock'a bağlıyor! İşte Mor beyin yazılımı

11 bin 480 kişiye FETÖ Mor beyin yazılımları ile Bylock yükledi. Amaç asıl FETÖ'cüleri gizlemekti. Peki hangi programlarla bylock yüklendi. Cep telefonunuzda en ucuz fiyat, Almanca ve İngilizce sözlük, Freezy ve araba2 yazılımı varsa sizde de bylock var demektir.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Gece ve gündüz

iPhone kullanıcılarının korkmasına gerek yok. Android kullanan telefonlar tehlike altında...

Misafir

Hükumet destek görmediği herkesi acaba buda mı Fetöcü gözüyle bakılıyor. Demiyor ki bizde bu Fetö akıl mı bıraktı

Misafir

Demedi demeyin akp li agir baslar bylockcu cikinca bu yaziyi yayinladilar yoksa bilmiyorlarmiydi.

Misafir

hehe herkes fetocu bi akp de fötocu yok

Misafir

emniyet ve yargı organalrı bylock proğramı olanlar için tutuklama yapmadan önce iyice inceleyip araştırsınlar.istenmeden,dalavere ile bu proğrama yönlendirilmiş veya bu proğramdan işlem yapmış oalnalr varsa tutukalam yapılmamalı mahkeme ile kendilerine akalmaya zorlanmamalı,vatandaş mağdur edilmemelidir.mesajların içeriklerine bakılmalıdır.mesajalrda açık ve net bir şekilde suç işleme içerikleri varsa,öyle müdahale edilmelidir.

Misafir

ARAŞTIR ÖYLE YAZ YORUMUNU... VAR MI YOK MU GÖRÜRSÜN..Suçlamalar 2014 yılına ait ve program indirme yok yönlendirme var. şifre yok isim yok yazışma yok sadece yönlendirilmiş olanları bile tutukladılar. sadece 1 kaç saniye o siteye yönlendirilmiş olduğu için aylarca hatta 1 yılın üzerinde hapis yatan binlerce insan var.

ANLAYANA!....

AÇIKÇA YAZDIKLARIM YAYINLANMAZ BELKİ DİYE İKİNCİ YORUMDA ŞUNLARI DİYORUM;İÇİMDEN YAPTIĞIM VE DÜŞÜNDÜKLERİMİ DUYAN EN DUYARSIZ İNSANLARIN BİLE YÜZLERİNİ KIZARTACAK KADAR AĞIR,ANLAYAN ANLADI.

Hakkı SEVER

FETÖ insanları baylocka bağlıyorsa bunda AKP de birinci derecede suçludur.

Misafir

FETO DENEN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ BESLEYEN BÜYÜTEN VE BU ÜLKENİN BAŞINA BELA EDEN HER KİM İSE ALLAH BELASINI VERSİN

salhor

Evli barklı, çoluk çocuklu evlatlarımın en küçüğü, "Baba, telefonunu bir ver" demiş ve sonra "Baba sen ne yapmışsın böyle? Bu ezanlı namaz vakitleri şerefsiz Fetönün proğramı!" Ödümün patlayacak hâli yok; çünkü bu yaştan sonrasını hapiste veya hür geçirme arasında benim için bir fark yok. Yığınla masum genç yuvaları tepetaklak edilerek içeri tıkılmış, rızıklarını kaybetmişken ben şu yaşımla korkarsam yazık, ayıp olur. Hâlâ kızımın sildiği proğram hakikaten muzır bir şey miydi emin değilim. Namaza kaç dakika kaldığını merak ettiğim bir gün, yanımdaki bir genç, "Amca sana bir proğram yükleyeyim, namaz vakitlerini bildirsin" demişti. Şaşıp kalmıştım. Değişen vakitleri de biliyordu namussuz telefon. Ve ben de hain namzeti oldum gitmişim anasını belleyim.

Misafir

MİLLET TE YEDİ BUNU OOOOF OF

Misafir

ya bunu hic seytanda yapmaz

Misafir

yani bende inanmiyorum hic

halim

Böyle bir şey yok. Bu uygulamaların bylock uygulamasıyla hiç ilgisi yok. Öyle bir uygulamayı indirince diğerini de indiriyorsun falan hikayelerine kanmayın. Yok öyle bir şey. Bylock digital mağazalardan kaldıralı çok oldu.

nedm demirbaş

arkaplanda fethullah gülen felsefesinin bulunduğu bir bilgisayar yazılımı.tamamen beyin yıkama amaçlı bir propaganda yöntemi için insanlara ulaşma yoluyla muhataplarını iknaya zorlama.bunun ekonomi ve kültür ayağıda vardır.marksın felsefesinden faydalanma öngörüsüyle bir nevi çağdaş ahilik sayılacak örgütlenmeye gidiyorlar.her yöntemi kullanan bu örgüt inandırıcılığınıda yitiriyor her geçen gün.

Misafir

şuraya bak devlet vatandaşını koruyamıyor.fetö istediği gibi at oynatıyor.

Misafir

Sivillere yargı muafiyeti getiren KHK maddesine Alperenler de "yok artık" dedi..Destici, terör eylemleri olduğuna ‘kim’ karar verecek? diye sordu?

Misafir

demek ki insanları tutklaarken işten atarken by locku referans almanız son derece yanlış ve sakıncaalı. BUGÜN MİLYONLARCA İNSAN AKILLI TELEFON KULLANIYOR VE BİR SÜRÜ OYUN GPS VB.WHATSAPP GİBİ PROGRAMLAR KULLANILIYOR. MÜZİK PROGRAMLARI VE DİNİ UYGULAMALAR DA HAKEZA ÖYLE. DURUM BÖYLE İKEN FETÖ İLE YAPILAN MÜCADELE DE BİR KERE BYLOCK UN REFERANS ALINMASI BENCE SON DERECE YANLIŞ. TELEFONLARI BAZAN ÇOCUKLARA OYUN OYNASIN DİYE VERİYORUZ ÇOCUK YANLIŞLIKLA REKLAMA TIKLASA ORDAN DA BU BYLOCK MUDUR HER NE ZUNDUKAYSA İNDİRİLSE YANLIŞLIKLA TELEFONA BU KİŞİ SUÇLU MU OLACAK. BU MU YANİ. BUNA ANCAK PESSS DOĞRUSU DENİR HUKUK SİSTEMİMİZ GERÇEKTEN KENDİSİNİ BİR GÖZDEN GEÇİRMELİ ÖZELLİKLE ÜLKEYİ YÖNETEN BEYİN TAKIMLARI DA ÖYLE !!!!!

Yuhhhhh

Bunu anca anca şeytanın çocuğu yapabilir şeytan amerika çocuğuda fetö yazıklar olsun yazıklar olsün Allah fena işlerden garibanları korusun Allah ın hükmü yücedir amin.

  • 1