BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Bozdağ: Filistinlilerin kanında ABD'nin de eli var

Hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklama yaptı. Bozdağ yaptığı açıklamada ABD ve İsrail'e sert tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Misafir

00.06 yorumcusuna... Sen su katılmamış bir Kürt ve Türk düşmanısın! Büyük ihtimalle de Ermenisin... Bu ülkede Kürt vatandaşlarının Türk vatandaşlarından eksiği yok fazlası var...Hiç kimse vatanı,toprağı,bayrağı ve milleti seven bir Kürt için ne menfi konuşur,ne darp eder,ne silahla ezmeye çalışır.Ezilecek olan yalnızca siz Ermeni ASALA'nın PKK lı hainlerisiniz!

Misafir

o kadarını chp, sp ile ip te yapsın ya.

Misafir

arap dedi mi 1 avuç tuz alıp yalamaya koşuyorsunuz... somalı 301 madenci için neden yas ilan etmediniz? Çünkü onlar türktü değil mi? Sizi arap aşıkları...!!!

ÜS'LERİ KAPATALIM...

YAS TAMAM DA BAŞKA ÖNLEM NE ALINACAK?MESELA KÜRECİK ÜSSÜ'NÜN-İNCİRLİK ÜSSÜNÜN KAPATILMASI DAHA ETKİLİ OLMAZ MI?

Misafir

gürcüstanda onlarla ,,,,,,,

Sinan

İsrail'le olan ticari antlaşmaları iptal etmiyorsun, askeri - diplomatik antlaşmaları , ilişkileri gözden geçirmiyorsun. Yas ilan etmekle, hamasi açıklamalarla milletin gazını alıyorsun. Oh oh...

Vize

Bu işler duayla tepkiyle kınamayla olmaz, yumruğu vuruyorsan olur. Yok vuramıyorsan bağırmanın çağırmanın anlamı yok, çekil köşene otur. ABD nin çıkarları uğruna Afganistan, Irak, Suriye yerle bir oldu, milyonlarca afgan,ıraklı, suriyeli ülkemizde. Milyonlarcası yollarda yada kamplarda eli kulağında geliyorlar. Biz ne yaptık AB rahatsız olmasın diye "Geri Kabül Anlaşması" imzaladaık vizeler kalsın diye. AB bize kapı bekçiliği görevini verdi, vizeleri kaldırmadı. Ne yapabildik. Sözümüzde hala duruyoruz, bu nasıl sözse. Kaçanları engelliyoruz, kaçmaya kalkanları yakalıyoruz, kaçıp gidenleri iade alıyoruz,AFFERİN BİZE, YOK VİZE.

hasan

türkiyede bombalar patlarken siviller ölürken çözüm sürecince binlerce şehit gelirken 3 günlük yasları göremedik.???????

halk

araplar için yas tutmak zorunda değiliz

Hakkı S.

Yas ilen edin, vah vah deyin, acıyın, demeçler verin. Ama icraat olarak hiç bir şey yapmayın. Millet artık yemiyor, bilesiniz.

Misafir

Nice mübarek aylarda Filistin için dua ettik olmadı. Akp için en büyük mübarek ay olan bu mübarek seçim ayı Akp nin İsrail’e gerçek manada tepki göstermesine vesile olsun.

Misafir

Soma da şehit olan 301 madenci için bile 3 gün yas ilan etmediniz. Hatta müsteşar Yerkel tekme bile salladıydı. CANINI YİTİRENLERE VE İSRAİL İN KUDÜS TE YAPTIKLARINA KARŞI OLDUĞUM KESİN. AMMA Ben sizin HER SEFERİNDE ZEYTİN YAĞI GİBİ ÜSTE ÇIKIP GAH ümmetçi siyasetinizden GAH MİLLİYETÇİ SİYASETİNİZDEN SIKILDIM NE YALAN KONUŞAYIM. BENCE SİZ ÇEKİLİN. GERÇEKTEN TOPLUMUN %50 SİNDE SİZE VE SRSTRKÇİLERİNİZE KARŞI RAHATSIZLIK VE TAKINTILI BİR HAL MEVCUT. BU HAKLI OLUP OLMAMANIZLA ALAKALI BİR DURUM DEĞİL GERÇEKTEN VARLIĞINIZ DAHİ RAHATSIZLIK KAYNAĞI ARTIK

ahmet

"Tayyip Erdoğan'a bir kez daha soralım;* Yunanistan'ın İsrail ile birlikte Taşoz Adası Türk karasularında petrol araması ve petrol çıkarması için Energean Şirketi'ne ruhsatı hangi hükümet verdi? Yunan Hükümeti mi, AKP Hükümeti mi?* Energean petrol şirketinden, doğrudan veya dolaylı olarak bağış veya komisyon adı altında ücret alan AKP'li var mı?

ÖZCAN

şu ifadeler AKP'nin şuurlu (!) kadroları tarafından ifade edilebilmiştir: Türkiye Cumhuriyeti'ni "90 yıllık reklam arasıdır". Dahası Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran fikir olan Türk Milliyetçiliğini bölücülük olarak niteleyip "ayaklar altına aldığı" ifade edilmiştir. Sonuçta Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran iki kurucuya "iki ayyaş", cumhuriyet dönemi ise "Abdülhamit Han ile Tayyip Bey arası duraklama dönemidir".İşte bu zihniyet on altı yıldır Türkiye'yi yönetmektedir. Böyle bir zihniyetin -Bahçeli'ye vereceği bir şeyler olabilir- ama Türk Milletine verecek hiç bir şeyi olamaz!

Misafir

bizde niye ulusal yas oluyor?yani filistin türkiyenin bir sehride biz mi bilmiyoruz?

Misafir

ŞEREF YOKSUNU İSRAİL, TERÖRİSTLERİN ANASI İSRAİL, BATSIN YERİN DİBİNE SİZİNLE OLAN DEVLETLERE

Şahin

Başka söyleyecek bir şey bulamadın galiba uyanda balığa gidek

Misafir

bir zamanlarda suudi krala 3 gün yas ilan etmiştik sonuç ne oldu...................

Misafir

senin ve katil israil arasinda hic bir fark yoktur. siz kürdlerin katilisiniz.israil.Mazlum Filistin halkin katilidir.israil Gazze yi iskal etmis. sen Afrini iskal etmissin.ikinizde katilsiniz. Siz Araplar ve Müslümanlar.Katil israille karsi.ne bir piratik bir yaptirminiz oldu.nede olacaktir. Cünkü Filistin Halkinin Özrürlügü, isinize gelmez.

Misafir

Biz bilmiyorduk bizi iyikide aydinlattin sayın Bozdağ 😠

Misafir

Terör örgütü IŞİD'in Türkiye'de 13 saldırıda 211 can aldı .. Arblar yas ilan etti mi?...............

kırçıl

Bu millet tarihte de zalimlere, İslam düşmanlarına karşı daima dirayetli durmuştur. Yine aynı tavrını sergileyecek ve zalimlere, müslüman katillerine hadlerini bildirecektir. Allahın cc izni inayeti ile kafirler döktükleri kanda boğulacaklardır. İnşAllah.

kırçıl

Bu millet tarihte de zalimlere, İslam düşmanlarına karşı daima dirayetli durmuştur. Yine aynı tavrını sergileyecek ve zalimlere, müslüman katillerine hadlerini bildirecektir. İnşAllah.

Misafir

Biz Türküz neden Arablar için yas ilan edilmesine karar verilmiş?.............

Misafir

Hani nerde bizi afrine götür diyenler nerde.