BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.442,01

Binali Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na sert cevaplar

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 23 Nisan özel oturundaki sözlerine ikinci kez kürsüye çıkıp yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Derdi anlayamamışsın Sn Başbakanım. Şu bayram günü koltuğa kılıcdar çocuğu oturtsaydınız ciyak ciyak ağlayıp sizin başınızı bu kadar ağartmazdı.

Bayram

Bu ülke her şeyini Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçludur.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu olsun.

misafir

55 milyon oyun 20 milyonunu alarak mı halk seçti cumhurbaşkanını.Daha geriye 35 milyon oy kalıyor.Matematik bilmezlere uyarı.

Misafir

Yani, bu cevaplar için önce ithamlar olması gerekir. İthamları aktarmadan cevapları aktarmanız habercilikten ziyade birilerinin amigosu olduğunuzun göstergesidir.

mahir

ne yapsanız boş kılıçdar kemal anlamaz.o kaset ile geldi ve kasetçiler ne derse onu yapar.

ÇOCUK BAYRAMI MI

EN BÜYÜK MARİFET BU OLDU ZATEN,ÇAT KILIÇDAROĞLUNA,RAHATLA.ÇOCUK İŞÇİLERLE İLGİLİ NE YAPILACAK,SOKAKTAKİ ÇOCUKLARIMIZI KİM KORUYACAK,TACİZE UĞRAYAN KÜÇÜK KIZLARI NASIL KORUYACAĞIZ,BUNLARA DEĞİNSEK, KÜRSÜLERE ÇIKARTIP BÜYÜK LAFLAR ETTİRECEĞİNİZE.

Araştırmacı-

Tayyip Erdoğan'ın Rizeli hemşehrisi İsmail Kahraman yine 23 Nisan'da bile 'Atatürk'ü tanımadı adını anmadı

ÇITA DİPTE ŞU ANDA.S

NEDİR,KAMUTAY BUGÜN DOĞDU VE SALTANATI KOVDU.VE BU GÜNÜ ÇOCUKLARA BAYRAM GÜNÜ YAPTI ATATÜRK,BİZ DE 16 REFERANDUMUYLA ONU GÖLGELEDİK,VE MİLLETİN YARISI DAHA OYLAMA YAPILMADAN HAİN İLAN EDİLDİ,NETİCEDE MÜHÜRSÜZ VE ŞAİBELİ BİR SEÇİM TARİHTEKİ YERİNİ ALDI,ELBETTE İTİRAZLAR OLACAKTIR,NETİCE DEĞİŞMESE DE.

  • 1