BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.443,52

Binali Yıldırım her şeye 'hayırlısı' diyerek bugünlere geldi!

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı dönemi Binali Yıldırım için, çok zor bir süreçti. Erdoğan'ın gösterdiği vefa örneği, fitne ve fesat esnafına yetmedi o süreçte.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
Misafir

'Made in Erdoğan Kongre'si'

hadi süleyman

Bir hoca vardı.Buna göre Medinede rüya görmüş peygamberimizin atadığı b.b. Davudoğlu imiş. Şimdi kimse sormuyor tabi:Peygamberin atadığı b.b.nı nasıl değiştirirsin diye.Bak bundan ders çıkartın. Güzelleme yapmakta acele etmeyin. Tedavül süresi dolunca eski ayları kırpıp kırpıp yıldız yaparlarmış.

hadi süleyman

İzmirliler şimdi Binalinin dediği gibi "rakınızı rahat yudumlarsınız. böyle bir mekanı belediye başkanı olarak yapamadı ama b.b. olarak yapar."

Misafir

ARTIK Yeter!__________________________ Yandaş Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Twitter hesabından "#StopErdogan" (Dur Erdoğan) diye yazdı.

KocaKurt

Acaip bir koku geliyor,sanırım bir yerde yağ yanıyor!!!

Misafir

'Aranan özellikler' bölümünde 'Biat eden, her şeyi onaylayan ve düşük profilli', 'İmkanlar' kısmında ise 'Yemek, makam arabası, konut ve örtülü ödenek' olduğu belirtildi.

Misafir

İmam ile Hoca birbiriyle kapışınca İmam Hoca'yı tekmeleyip işinden etti ....... Bakan Başbakan'ı kovaladı, Search Results Siyasi Parti Üyesi olmayan Parti Lideri Seçti...21 Milyon oy alan Siyasetci 23 Milyon oy alanı Partiden kovdu!.. .Oldu ileri demokrasi ............

Erol Baron

Ülkedeki şu anki mevcut durumda bir KÖRLÜK var. Çünkü, AKP'lilerin gördüklerini biz, bizim gördüklerimizi AKP'liler göremiyor.

Acaba

Hadi bey! Bir gün de sen bu günlere nasıl geldin onu bir yazsan.Biz biliyoruz da bilmeyenler vardır...

Hakan

Kumar kumpasımı? yuh artık.....

Misafir

para sıfırlayanlar,ayakkabı kutularına servet saklayanlar o durumlara nasıl geldiyse.

Misafir

tabi ki her şeye evet demekle itaatkar olmakla geldi özışık kardeşler biraz dürüst olsanız artık hükümet yalakalığı yapmasanız ne olur

cemal eren

Yalakalık sırası Binali yıldırıma geldi bol bol yapın yalakalığı hadi kolay gelsin.

a.a.

niyet hayir akibet hayir niyeti bozuk olanlar kendi akibetini düsünsün özelliklede burdan yazan paralel kalintilari iyi düsünsün

RecepAli

Eğer Bekir Bozdağ seçilseydi;sn.Yazarın sadece ik kelime değiştirmesi gerekecekti;"Bekir Bozdağ bu günlere nasıl geldi?"STOP.

Misafir

İşin özeti şudur yeni Yıldırım Akbulut dönemi başlamıştır,demek istemiş yazar :)

ali veli

ben bişi anlamadım ne yazdın sen şimdi

EFE

SEN BUGÜNLERE NASIL GELDİYSEN AYNI YOLU İZLEDİ..YANİ

misafir

Binali yıldırım bu günlere itaat ederek. sen ne dersen o olur diyerek geldi. Gerisi yalan

SÜRÜ

NESİ VARDI DAVUTOĞLU'NUN? Siz Milletle alay mı ediyorsunuz?

fikret boduroğlu

Erdoğan Binaliye güvenir.havuz medyasından Ahmet çalık'IN kurtulması için gereken 600 milyon dolar ve kimin kaç para ödeyeceği hususu, kamudan ihale almış mütaahhitlere Binali tarafından Erdoğan adına tebliğ edilmişti.kendisi ,Erdoğan'ın tebliğ görevlisidir.iyi anlaşacaklarını sanıyorum.

Misafir

yalakalık yaparak tabi ki

  • 1