BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Berat Albayrak'tan OVP mesajı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, inşaat sektörünün çatı kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Görüşmede inşaat sektörünün kısa vadeli sorunları ve orta vadede sektörün sürdürülebilir bir büyüme yakalayabilmesi için atılması gerekli adımlar ele alındı

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
aaaa

varsa yoksa inşaat sektörü. hiç başka sektör yok değil mi bu memlekette. ya bırakın bu işleri ya. memleketin heryeri betonlaşma yüzünden sel olup akıyor siz hala inşaat sektörü diyorsunuz. anasını ağlattınız vatanın betonla demirle. yuh artık ya. nerde bir boş parsel var bak bina dikilmiş. ya insafınız kurusun yazıklar olsun. dereleri hes içine al, toprak bırakma betonlaşma son sürat. sonra bak önce rize gitti sel olup akıyo memleket gördünmü hiç.

gereksiz

özgür demirtas daha iyi maliye bakani olur damattan.

Misafir

Recepin trolu ne diyor?

Misafir

Sayın Bakanım enerji sektöründeki bütün meseleleri çözdü. Sıra maliyede. dolar olmuş nerdeyse 6 lira, olsun. 10 liraya da çıksa hiç istifinizi bozmayın çünkü her şey dış güçlerin oyunu. Ülkemde kriz yok. Hayat pahalılığı yok. işssizlik yok. müthiş bir teknoloji üretimi var. Ar-Ge var. 50-60 yıllık şirketler batmıyor. Herkesin bir eli yağda diğeri balda.

Misafir

ALAY EDİYORLAR!....... İNSAN HAKLARINDA BELGELİ REZİL DURUMDA GELDİK, SESSİZ KALIYORLAR!

  • 1