BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Berat Albayrak taksi kullandı o iddianın aslını yolcuya anlattı

Enerji Bakanı Berat Albayrak, AHaber’in vatandaşlarla buluşup seçimin nabzını tuttuğu ‘Seçim Taksi’ye konuk oldu. Beraber yolculuk yaptığı vatandaşlarla gündem ve Türkiye ile ilgili sohbet eden Albayrak, vatandaşın da merak ettiği soruları yanıtladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Barbaros

O iddia sacma ama sonucta butcedeki parada bizim paramiz ve devlet her alanda bir guzel israf ediyor. Suriyelilere verilenler normal vatandasin devletten gordugu faydalarin cok ustunde. Biz herseye tonlarca vergi harac verirken, suriyeliler her alanda ozel muameleye tabi tutuluyorlar. Devlet kendi vatandasini her zaman her alanda sagilacak inek olarak gordu maalesef. 1 verirken hep 10 aldi. Bu secim oncesi verilenler kat be kat secim sonrasi geri alinacak. Bu hep boyle oldu ve oyle olacak. Bizler devlet icin sadece isci karincalariz.

Misafir

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Şanlıurfa'da konuştu. İnce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı TV ekranlarında tartışmaya davet ederek "Erdoğan bak arkamdan konuşma. İstediğin zaman istediğin kanalda prompterını, danışmanlarını al bana ekonomi öğret hadi gel. Sizce gelebilir mi? Ben gelmesini istiyorum. Muharren İnce gel diyecek kanallarda sen gelmeyeceksin. Sana kim inanır?" dedi.

Misafir

Oyunculuğuda güzel 24 hazirandan sonra yeşilçamda iş bulur....

Misafir

Danışıklı döğüş, inandırıcı değil

Denizli li

Bende sadece suriyelilerden dolayı oy vermeyeceğim Cimer e başvurmama rağmen otizm li oğluma destek olmayıp zorunlu spor a giderken bir ücretsiz otobüs kartını hem belediyeye hemde bir tanıdığı m vasıtasıyla milletvekiline yalvardığım halde bize vermeyip Suriyeliler e gelince bütün yardımları yapan ak Parti ye oy vermeyeceğim. Hakkımıda helâl etmiyorum. Evraklarımda hâlâ duruyor kim isterse gösteririm

Misafir

sende yeme yanında yat :)))

devam

helal olsun Berat Albayrak. adam halkin arasinda. Hep dusunuyordum şimdi başımızda Erdoğan var ama sonra neolacak diye ama allah yardım ediyor. birisini peşinden ikincisini gonderiyor.

Misafir

İyi de "40 milyar harcadık, şu kadar harcadık" diyenler muhaleet değil, bizzat kendileri değil mi?. Tamam maaş şeklinde vermiyorsunuz belki, ancak bu paraları harcamışsanız, kendi ülke vatandaşınıza yapacağınız hizmetlerden "kesip" yapmıyor musunuz?. O parayı, sığınmacılar yok diyelim, ülke ihtiyacı için harcamayacak mıydınız?. Bu emekliye ek olur, fakire ekmek, iş alanı olur. Sonuçta eleştiri çokta yalan durmuyor.

YETER ARTIK BIKTIKKKKKKKKKKK

cok güzel kurgulamissiniz, iyi algi yapiyorsunuz. akliniz sira suriyelileri mazlum, magdur gösterip milletin tepkisini azaltacaksiniz. bizde bu videoyu yedik yani. bu tür kurgularla milletin kafasini karistirmaya gerek yok. sehir merkezlerine ve sahil kenarlarina bakin. suriyelilerin ne halt yediklerini görürsünüz.ülkesine tatile gidenler, kendi topraklarini korumak icin düsmanla savasmayanlar, türk vatandasi olup benim vatanimin geleceginde söz sahibi olamazlar. kesinlikle oyumu akpartiye ve reise vermiyecem. tepkimi ortaya koyuyorum. reis ya referandum yapacak, milleti dinleyecek ya da secmenlerini kaciracak. tercih onun. ülkemde suriyeli arap görmek istemiyorum.

Misafir

Bordro detayında kesinti görünmüyor, bir kaç sene öncesine göre asgari ücretten daha yüksek maaş alan birinin maaşı şu anda asgari ücretliyle aynı,alım gücü arttı,zamlar yani emekli ücreti değer kaybetti,asgari ücret bir anda yüksek miktarda arttığı zaman emekli maaşları o değerde artmadı,asgari ücret öyle artarken acaba vekil maaşları vs.yerinde kaldımı

İbrahim

Ben butun bakalar her semt te taksiye cikip nabiz yoklasinlar bunun surdurulebilir olmasi lazim secim disindada halki bu sekilde dinlemeleri gayet hoş

Misafir

Emeklilerin maaşı düşük kaldı diyen doğru diyor aslında emekli maaşlarında bir kesinti var ve ama oraya ama buraya gidiyor evet Suriye'li olanlar bu ülkede besleniyorlar yalanmı devlet besliyor, devlet bu parayı nerden kesmesi lazım tabi ki bir yerden kesecek,Akp her söylenene bu algıdır bu bize yapılan bir karalamadır operasyondur deyip deyip her yaptığı hatanın üstünü bu sözleri ile kapatamaz,neyin doğru neyin yalan neyin algı olduğunu bu ülkenin vatandaşı görüyor

Misafir

Çevir kazı yanmasın ahali uyanmasın milletin parasıyla hayır yapıyorlar milyonlarına milyon katıyorlar millete zulüm yapıyorlar ileri demokrasi diyorlar her bir yanda ohal var sevsinler sizin yaşantınızı.

Misafir

Anlamamışsın, aynen maaşımdan kesiliyor diyor. Bordro detayında kesinti görülüyor demeye getiriyor.

skaya

Bacım emekli maaşından kesilmiyor, suriyelilere yardım ettik deniliyor, Suriyeliler çoluk çocuk dileniyor, yaşadıkları yerde huzur bırakmıyor. Nasıl yardımsa seçimden sonra bize fatura ediliyor. Çaktın.

  • 1