BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Bedelli askerlik ücreti ve yaş sınırı ortaya çıktı

Bedelli askerlik tartışması yeniden alevlendi. Hükümetten olumlu sinyaller gelen bedelli konusunda Milli Savunma Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı ortak çalışma yapıyor. Buna göre yaş sınırı 28 olacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
Misafir

Bedelli 22,23,28 bu yaşlar yani bu 3 yaşda faydalansin. Lütfen Neeee olur yalvarıyorum .Dinimizi kitabınızı kuranimiz severseniz.Bu mübarek Ayların huzur hürmetine.Alaha aşkına bu 3 yaşda faydalansin Arz ediyoruz ozaman .Oy seçim oranımız yüksek potamsiyonda olur Rekor kirarsiniz .Paralarda Devletin kasasına girecek.Turk Lirası olsun düşük olsun

Misafir

BedelliAskerlik 22,23,24,25,26,27,28,29,kadar geçerli olsun.Lütfen balı 22,23,28 olsun .Lütfen Arz ederiz neeee olur bu yaşlar olsun.Çünku bu yaştan olan talepler çok Bu mübarek Ayların huzur hürmetine.Allahinizin severseniz.yalvariyorum bakıma okadarda muhtaç olan ayleler varkiDevletin kasasına girecek.fiyatlar düşünülürse seviniriz..

Misafir

bunlar 2 hafta içinde 2000 yılı sonrası emeklilere de intibakı yapar demedi demeyin, eyyyyyy sandık sen nelere kadirsin...

Misafir

YAPANLARADA PARA ÖDEYİN OZAMAN YAPANLARIN SUÇU NEYDİ HANİ VATAN BORCUYDU BİZLER NEDEN FAYDALANMADIK BEDELLİDEN GİTTİK YAPTIK BU ÇİFTE STANDART NEDEN KİMLER İÇİN

TR

AAA.. NE BEDELLİSİ.. OLMAYACAKTI.. AH SEÇİM NELERE DÜŞÜRÜYORSUN AKP VE MHP Yİ..

Misafir

Kişi askere gidecek kadar sağlıklı ise 20.000 lirayı kazanması zor olmayacaktır. Kendisi 12 askeri üçrete denk geliyor. 20.000 artık o kadar büyük para değil.

Kenan Komutan

Bu milleti anlamıyorum ya. Hem bedelli çıkınca fakirin çocuğu ölsün mü diyorlar hemde fiyatın yüksek olmasından yanalar. Orduda niceliğe değil niteliğe bakılmalı profösyonel kişiler yapmalı. Asker teknoloji ile desteklenmeli. Bir bordo berelinin kaç düz ere bedel olduğunu hesap eden var mı?

Misafir

Yaş sınırı önemli değil... Ama ücret çok komik olmuş! En az 50.000 lira olmalı!

zeki

Vergi kaçırana, kaçak yapılara af çıkınca ses vermeyenlerin, çalışan, iş kurmuş kişilerin bedeliyle askerlik yapmasından niçin rahatsızlar. Vatanseverliği yalnız askerlik yapmak zannediyorlar. Bedelli çıkmalı, ayrıca tekrar askerlik yapmak isteyenlerin yapmasının önü de açılmalıdır..

Ahmet çelik

Yaş 25 fiyat 20 çıkmalı

Misafir

Yazık çok yazık demez lermi adama daha dün böyle bişey gündemimizde yok deyip bu gün şartları belirlemeye kalkmak yazık çok yazık

ANJELIK

ZENGIN...ÇOÇUKLARI....YIRMI...MILYARI...VERSIN...BEDELLI...YAPSIN.....FAKIRLERINKILER...DOGUDA...ÖLSÜN

Vatandaş

Kaldırın askerliği gitsin zaten içine ettiniz

metin

Oylarını almak amacıyla oyalıyorlar. Bedelli zenginler için değildir. Çalışanlar içindir. Seçimden sonra diğer partilere kalır.

Misafir

arkadasin "serefsiz" sözüne alinmissin, ben daha agirini yazayim o halde. askere gitmeyen, kari gibi korkup kacan, cebindeki paranin arkasina siginan benim gözümde "vatan hainidir" demek ki, sende korkaksin ve vatan hainisin. Allah göstermeye ülkemiz bir savasa girse, sende suriyeliler gibi ya baska bir ülkeye kacarsin, ya da düsmanla karsilastiginda beni öldürme sana 20bin TL vereyim dersin. sizlerin benim ülkemde yasamaya hakkiniz yok. askere gitmemek türklügün ve islamligin gelenegine ve töresine aykiridir.

Misafir

yani bu demek oluyor ki yine zengin çocukları askerlik yapmayacak yazık

kaman

yazık çok yazık, askerliği parası olan zenginlere peşkeş çekip ondan sonra da hayırdan bahsetmeyin

şafak akgül

Yaş sınırı 25 olsun ki insanlar ona göre geleceklerini planlasınlar

MERT K

SENİ ÇAĞIRSINLAR HERŞEYİ BIRAKIP GİDERSEN GİT!.. TESKERE BIRAK!........ SARAYA MUHAFIZ OL!........... ANCAK GİTMEYENE ŞEREFSİZ DİYEMEZSİN!.... .

gereksiz

Askere herkes gitsin. Ilk önce sizin ogullariniz. halkta yeni bi kanun cikarsin ozaman. siyasilerin ogullarina bedelli yasak. full 18 ay zorunluluk. sizinki canda bizimki patlicanmi? iyice mundar ettiniz.

TC1071TC

ASKERE GİDİP O YEŞİL ELBİSEYİ GİYMEK ONUR VE ŞEREFTİR.İŞTE HERKESE NASİP OLMUYOR.KİMİSİ GİTMEK İÇİN CAN ATAR KİMİSİDE GİTMEMEK İÇİN .... BİLE VERİR.18 AY ÖLÜMÜNE ASKERLİK YAPTIM ÇAĞIRSINLAR HERŞEYİ BIRAKIP GİTMEYEN ŞEREFSİZDİR.

Misafir

SEÇİM YAĞMASI NEDENİYLE DEVLETİN PARAYA İHTİYACI VAR. BEDELLİ ASKERLİK KESİNLİKLE GÜNDEMDE...

GARIBANLARA YAPILAN HAKSIZLIKTIR, BEDELLI KALDIRILSIN

bedelli askerlik vatana ve millete ihanettir. garip, fakir, fukara, ciftci ve isci evlatlarina atilan bir kaziktir. parasi olanin güce, iktidara, adalete sahip oldugu, parasi olmayanin ise emir eri, kul, köle oldugu bir düzeni ortaya cikartir. bu toplumda ayrimcilik yapmaktir. her türk vatandasi mutlaka askere gitmek zorundadir. devletin ve milletin aali menfaati geregi gitmeye vakit bulamayan isim yapmis insanlarin disinda herkes askere gitmelidir. ayrica askerlik görevinin karsiligi 20-25bin TL karslili olmamalidir. askerlik görevi kutsaldir ve bakkalda satilan peynir, ekmek fiyatina olmamalidir. o serefli görevi yapmak istemeyenler en azindan 200-250bin TL ödemelidir.

ahmet altıntop

yaş 26 bedel 16 abi bu iş bu kadar basit

Misafir

‘Man Adası’ iddiası nedeniyle açılan davada, Kılıçdaroğlu'nu tazminata mahkûm kararı veren hâkim Ülkü Ergin’in daha önce FETÖ gerekçesiyle tutuklandığı ortaya çıktı.