BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.437,91

BBC'nın referandum anketine AK Gençlik'ten anketli yanıt!

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları, BBC Türkçe'nin dün yayınladığı anayasa referandumu testine yanıt niteliğinde bir test yayınladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

SS (tam ad: Schutzstaffel, Türkçe: Koruma Timi), önceleri Hitler'in kişisel muhafızlığını yapmak üzere kurulan birliklerdir..Bunlar parti militanlarından oluşuyordu!

yavuz

milyonlarca karikator cizin bosuna hayir hayir hayir

Misafir

BBC'ye kapak olacak yanit harika olmus.

missafir

onlarda var bizde yokmu bizde uyduruktan on soru soralım

Uğur Oturgan

Ak gençlik, bok gençlik, aKp gidici , gidici, öyle bir yuvarlanmaya başladı ki yokuş aşağı bir çığ gibi düşüyor, inşallah düze çıkıp o çığ yok olup gidecektir, o ak gençlik de dereye düşüp çamura bulanıp .....gençlik olacağı şüphesiz!!!!!

vatandaş

helal olsun 10 numara olmuş tüm hanlere gelsin

hasan erdur

ne meclisinden bahsediyorsunuz.şu anda bile meclis parti başkanının dediğinin dışına çıkmıyorki.ak dese ak kara dese kara.referandumdan sonra meclis baspas ediliyor.üstüne 50 adet daha vekil geliyor maliyeti milletin cebinden çıkacak.

Misafir

Havagazı gecin bunları, birakın demogojiyi, halk kararini verir

Farklı Bakış

Merak ediyorum; AK GENÇLİK acaba MUSOLİNİ ve HİTLER GENÇLİĞİNE BENZİYOR MU Gazeteleri basan veya talimatla yollara dökülenler bunlarmı

T akunyalı Führer

Eeyyyyyyy İngiltere.. Eeey Belçika... Eeeeeeey Almanya Eeeeeeeey Avrupalı, Rejim Değişikliğine Başkanlığa karşı çıkarsanız Güvenle sokağa adım atamazsınız !.....

  • 1