BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Baykal'ın Meclis açılış konuşması ne dedi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Antalya milletvekili Deniz Baykal Meclis açılış konuşmasını yaptı. Meclis'e başkanlık eden Baykal ne söyledi?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
samimiyet

frak ingiliz kültürü degil önce bi onu arastır. ikincisi a gül de giymisti. o da mı özenti. ücüncüsü osmanlı vurgusu yapmıssın. osmanlının yüzlerce yıl giydigi fes arastır bakalım ilk kez hangi batı ülkesinde kullanılmıs. su anda kullandigin bilgisayar ya da telefon hangi marka merak ediyorum. kültürel etkilesime karsıysan batının ürettigi teknolojiyi ve onun üretimi ilacı da kullanma da görelim samimiyetini.

Artık Alevilerin partisi HDP oldu

7 Haziran seçimlerini kameralar karşısına geçip değerlendiren HDP Eş Başkanı Demirtaş, 'EMANET OYLARIN FARKINDAYIZ' dedi. Bize inanarak hangi gerekçeyle bize oy vermiş olursa olsunlar, hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz. BİZE EMANETEN OY VEREREK DE HDP'NİN DEMOKRATİK SİYASETİN ÖNÜNÜ AÇMAK İSTEYENLERİ DE MAHCUP ETMEYECEĞİZ. Dedi. Daha sonra KCK Yürütme Konseyi Üyesi Sivas Alevisi Mustafa Karasu HDP yi uyardı: "HDP'liler de bunu yanlış değerlendiriyor. Her parti yeni seçmenler kazanabilmek için seslenmiyor mu. Herkes birbirinden oy alabilmek için seçime girmiyor mu? MESELA ALEVİLERİN OYU EMANET DEĞİLDİR. ALEVİLER SEÇİM BİLDİRGESİNE OY VERMİŞTİR. BU NEREDEN ÇIKTI ANLAYAMADIM." Dedi. Bunun üzerine Selahattin Demirtaş "Biz emanet oylarla barajı aşmış değiliz" dedi, ve PKK nın hizasına geldi.09.06.15

AKP gitsin de PKK Gelsin diyen Zavallılara

SÖZCÜ YAZARI YILMAZ ÖZDİL, 04.06.15 TARİHLİ YAZISINDA, HDP EŞ GENEL BAŞKANI SELAHATTİN DEMİRTAŞ'A VE ONU "CİCİ" GÖSTERMEYE ÇALIŞAN MEDYA GRUPLARINA SERT ÇIKTI. Başınızı omzuna yaslamak istediğiniz hassas lider Selocan'dan ege türküleri, azz sonra… "Biji" izlemeye devam edin sayın seyirciler! Hangi liboş televizyonu açsak, bu halde… 30 SENEDİR GAZETECİLİK YAPIYORUM, BÖYLE CİLA, BÖYLE MAKYAJ, BÖYLE AMBALAJ GÖRMEDİM. "KALAŞNİKOFA ŞARJÖR OLMAYIN" Elbette keyfiniz bilir ama… Liboşlara uymayın. Siz siz olun.Kalaşnikofa şarjör olmayın." dedi.

Abidin

Özenti olunca böyle saçma ve komik görünüyor. Koskoca baykala bak...İngiliz gibi olmuş....Ahhh Osmanlı Ah Diyoruz.

FRİNK FRAG FRANK:))

frankların fragı :)) FRAGINIZI SEVSİNLER :))))

  • 1