BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.435,82

Başkanlık anketi sonuçları AK Parti'nin 2 numarası açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, başkanlık sistemi anketi sonuçlarına ilişkin son durumu açıkladı. Sorgun'a göre deste yüzde 50'nin çok üzerinde.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Remzi Erdoğan

Türkiye'nin sorunu Başkanlık değil. Cumhurbaşkanı Erdoğan şu anda bir cumhurbaşkanı olarak Başkan olduğunda yapamadığı neyi yapamıyor ki bu sistem ülkeyi düzeltecek ? Benzini 5 TL'ye satıyorsun ortadoğu göbeğinde, elektrik, doğalgaz keza öyle. Bunların hiçbiri vatandaşın menfaatine olan şeyler değil, tamamen güç ve ideolojik savaş veriliyor.

DEMOKRASİ İYİDİR

E HADİ OZAMAN 2 NUMARA GİDİN HALKA,MÜSTAHAKIMIZ NEYSE O OLSUN.

fikret boduroğlu

bugüne kadar,akp ye ve Erdoğan a oy vermedim.bundan sonrada vermiyeceğim.başkanlık sistemini ihtiva eden anayasa değişikliğine de oy yok.parlamenter sistemden yanayım.

mmm

başkana sınırsız yetki verilmesii kabul etmiyoruz biz halkız bu kadar yetki fazla. halkı ezmek için daha neler istiyorsunuz ne istediniz de vermedik. aldatılıp durdunuz şimdi sınırsız yetkinizi kimlerin aldatılmasında kullanavcaksınız.

hayt

konuşmasını oturup dinlesin yahu başkanlık la ilginiz alakanız yok meclise başkanlık sistemini sunacağız dediniz hava çıktı halada utanmadan başkanlığın ne olduğunu bilmeden tek kişiye yetki vermek için uğraşıp duruyorsunuz bu millet size hala nasıl inanıyor pes yani.

Misafir

HALKIN TERCİHİ SAYGI DUYMAK GEREKİR ANCAK ALMAN HALKI HİTLERİ BAŞA GETİRDİ SONUÇ 50 MİLYON İNSAN ÖLDÜ YÜZDE86 OY ALMIŞ BİR PROF YERİNE SİFİR OY ALMIŞ BİR PROFU ATAYAN BİR CUMHURBAŞKANININ BU ÜLKEYİ NERELERE GÖTÜRECEĞİNİ BİLMEK İÇİN KAHİN OLMAYA GEREK YOK

Misafir

Kabul görmese dahil tıpkı 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi oyları beğenmeyip iptal ederler..

Farklı Bakış

Sizn amacınız başkanlık sistemi değil. Amacınız RECEP TAYYİP'i başta tutmak. HADİ BİR MADDE KOYUN. CUMHURBAŞKANI BAŞKAN ADAYI OLAMAZ DİYE. BAKALIM HANGİNİZ BAŞKANLIĞI SAVUNACAK.

  • 1