BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Başı sadece secdede eğilen adam!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Diktatör' yakıştırması yapanlar görülüyor ki başı secdede eğilen yiğit bir adama tahammül edemiyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Ergenekoncu

Din üzerinden siyaset Türk milletinin afyonudur

ALASÖZ

Bütün yapılanlardan kimin nemalandığına bakıldığında halkın daha fazla fakirleştiği, ülkenin borçlarının ve işsizliğin, zenginlerin varlıklarının daha da arttığı ve fakirle aranın iyice açıldığı, ülke çıkarı diye mehmetcikler asker edilirken ahmet beyciklerin çocukları için bedelli askerliğin icat edildiği vs. görülecektir. Birilerinin bağlandığı bu yolda karşılık olarak ne aldığı elbette merak konusu ama madenlerde, fabrikalarda, tarlalarda milyonlarca emekçinin yarattığı onca artı değere karşı asgari ücrete talim etmelerinin üzerine de yattıkları ortada.

Misafir

AKP'nin 'derbi' uyanıklığı: Türkiye kilitleniyor; iktidar yağmalıyor...

tarkan

FETÖ'nün de alnı hiç secdeden kalkmıyordu...

Misafir

AKP'nin arka “Bahçeli”si ile beraber Hem gerici hem tüccar hem de evetçi… "spor adamları", ülkedeki tüm spor kültürünün sonunu getirdi.

Misafir

İlk secdenin 1996 da Washington'da başladığını es geçmişsiniz.

Misafir

Alnı secdeye değmeyen uygar ülkelerde Yolsuzluk ve Rüşvet Sıfır.. iken . Müslüman dünyasında devlet yönetiminde dönen para toplam 500 Milyar dolar üstünde.. .

Misafir

Gerçekten çok ilginç.... Çünkü birilerinin nazarında orta dereceli hatta cahil olmaktan ileri gidemeyen birisini dahi ve BOP eş bakanlığı mertebesine yüceltenler bile olabiliyor.

Misafir

IŞİD tekbir getirerek ALlahuekber diyerek kafa kesiyorsa bunun adına ben İslami Terör derim. Bunun söylenmesinden rahatsız olan IŞİD sempatizanı falan olmalı

Misafir

Yazdıklarının çoğunda haklısın... Tayyip ERDOĞAN bu ülkede yararlı işler yaptı ve hiç bir zaman boynu bükük-sünepe bir lider olmadı...Doğru bildiğini her zaman haykırdı!Bu takdire şayan bir şey... Ancak bütün bunlara rağmen başkanlık sistemi demokratik bir ülke için yanlıştır!Yargı özgür ve bağımsız olmalıdır...Üniversiteler özgür ve bağımsız olmalıdır Ordu MSB na bağlı olmakla birlikte iç hiyerarşisinde ve komuta kontrol yöntemlerinde özgür ve bağımsız olmalıdır.

  • 1