BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Başbakan Yıldırım öğrencilere kaderini değiştiren olayı anlattı

Karne dağıtım töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım çocuklara hitaben yaptığı konuşmada "Sizlere çok güveniyoruz. Geleceğimiz sizlere emanet" dedi. Yıldırım, yaptığı konuşmada, yıllar önce kaderini değiştiren bir olayı da anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Gülşen

Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da evler tamamen yıkılmış, yakılmış durumda

baltacı

zalımlığı babasına çekmiş,o kadar enflasyon oldu da çıkıp demedi ki ''EYYYYY VATANDAŞLARIM!! BİZ ENFLASYONU AHHA BU CAHAL MERKEZ BANKASININ YÜZÜNDEN % 6 TAHMİN ETTİK,%12 ÇIKTI ALIN SİZE 100 ER LİRA DOMATİS HARÇLIĞI !! diyemedi üle..helal olsum florayn MERKELE,böyle konularda çok ince düşünür..

Misafir

Sayın Binali YILDIRIM! İyi adamsın,hoş adamsın,sempatik ve de özellikle çalışkan adamsın da...Bak bazılarının öğretmen olmamaları da kul haklarının gaspı sonucunda çok büyük günahlar yüklenilerek engelliyor...Alın teri dökerek,çok büyük sıkıntı ve zorluklar aşarak KPSS den çok yüksek not alan öğretmen adaylarının puanları uydurulmuş mülakatlarla aşağıya çekiliyor,çok düşük alanlarınki de yukarı çekilerek onlar atanıyor...Bu mu hak,bu mu adalet?Bunlar doğru değilse ben yalancıyım...Lütfen teyit etmek için Milli Eğpitim Bakanını çağırıp sorunuz...Ve de atama listelerine bir göz atınız...Bunun günahı o kadar büyük ki! Kul hakkı ödenmez bilirsiniz!

Misafir

Resmi Gazetenin dünkü sayısında Milli Eğitim Bakanlığı Yönetmeliği yayımlandı...... Manevî değerler eklendi.

Misafir

Türkiye’nin Yarısı AKP'ye Hakaret etmiş........

  • 1