BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Başbakan Yıldırım iftarda işçilerle buluştu

Başbakan Binali Yıldırım, 3. Havalimanı inşaatında işçilerle birlikte iftar yaptı. Türkiye'nin havacılık sektöründeki payının yüzde 2'lere ulaştığını söyleyen Yıldırım, büyümenin de yüzde 15'lere yaklaştığını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Hakkı SEVER

Şimdi burada Diyanet açıklasa dese ki; "Beytül mal ile iftar yemeği vermek caiz değildir". Aktroller/yandaşlar hemen olumsuz görüş belirtecekler galiba...

Hakkı SEVER

ABD ve Alman yapımı uçaklarımızın yabancılar tarafından işletilen kalkış-iniş yaptığı yabancılara sattığımız hava limanlarımız var. Övünün lan!

Hakkı SEVER

Türkiye'nin itibarına itibar katmışlar. Bir kişi tarafından seçilirken başbakanın düşük profilli olacağını ayyuka çıkarttık. Tüm dünya bize güvenmiyor. Hiç bir ülkeyi diğeriyle barıştırabilecek kadar hatırlı durumda değiliz. Rüşvet ve yolsuzlukları kabullenmiş bir imajımız vardı şimdi demokrasiye sırt çevirmiş bir ortaçağ zihniyeti de ekledik.

vatandaş

emekliler bayramda boynu bükük kalıyor torunlarına çocuklarına para veremiyor

Hakkı SEVER

Bir Müslüman yediğine dikkat etmeli. Mesela ben böyle iftar davetlerinde parasını kimin ödediğine bakarım. Faturasını Milletin ödediği yemeklerden uzak dururum.

vatandaş

emekliler intibak zammını bekliyor verin adaletli olun

Misafir

ISINI YAP !! SANA NE ? Kıskanırım Seni Ben : Saçın yüzüne değse telini kıskanırım Birine söz söylesen dilini kıskanırım Saçın yüzüne değse telini kıskanırım

Misafir

NEDEN KORKUYORSUN ? ISINI YAPSANA..MUHALEFET GELIYOR GELSIN

Yurtaş Görüşü ;;;;

EY BAŞBAKAN, Elhamdülillah Müslümanım içim sızlıyor. Askerler yemekten zehirleniyor (bu kaçıncı zehirlenme orada biliyor musun?)sen milletin keseye veya milletin parası ile iş yapan müteahhidin hesabından İFTAR YEMEĞİ veriyorsun. Allah bunların hesabını sorar ama o Ana kuzusu ASKERLERİN hali ne olacak İFTAR saltanatından onlara ne zaman sıra gelecek...

Vatandas

Ya bu milet vekili basbakan niye geziyor oyle bide miletin hava alaniyla sizin ne a,lakaniz war sanki kendileri yapiyormus gibi hava atiyor

KISKANÇ DUNYA.

KISSKANIRIM SENİİ BENN,İLAHİ BAŞBAKANIMIZ.ARIYACAĞIZ SİZİ.!!

yürümek lazım.

Dünyanın eeen büyüğünden daha büyük,kıskanmayın kardeşim,başbakan yeni hava alanı için konuşmuş!tmm.betonlaşmada ilerisiniz ama demokrasimiz güdük kaldı,hatta kalmadı,hukuk yok,eşitlik yok,kayırma had safhada,ayrımcılık zirve yapmış,turistler kaçıyor.ama een büyük vs,vs bizdeymişş.

alican

allah aşkına yani dünyada ülkenin yüzüne bakan kalmadı yazık. Kıskanıyolarmış neyini kıskanacak havaalanını da dünya türklerden öğrendi ya.

Misafir

Akıl alır gibi değil: Manisa'da yine askerler yemekten zehirlendi!.............Tayyipin Valisi Mustafa Hakan Güvençer, hastaneye gitti.

misafir

kıskanmak.... yani bindiği aracın sahibi arabamızı kullanmayın dese hangi arabayla gezecek

  • 1