BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Başbakan Yıldırım: Hiçbir güç bizi yıkamaz

Başbakan Yıldırım, "Yapay tartışmaları, nifak, fitne girişimlerini bozduğumuz müddetçe Allah'ın izniyle bizi hiç kimse tutamaz. Bir ve beraber, kardeş oldukça hiçbir güç bizi yıkamaz." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 2 Adet Yorum
Hakkı SAYAR

Bir zamanlar birileri de "karşı taraf % 95 oy alsalar da bir şey yapamazlar" diyerek Milleti hafife alma gafletinde bulunmuşlardı. AKP de Milleti hafife alma gafletine dalıyor.

ASLIM

NE ALAL YANİ. FETO YEMEK YİYOR DİYE BİZ YEMEYECEKMİYİZ. FETO ADLET İSTİYOR DİYE BİZ İSTEMEYECEKMİYİZ. SZ MİLLETİ APTAL KENDİNİZİ AKILI SANIYORSUNUZ. MADEM O KADAR AKILISINIZDA FETOYU NEDEN YILLARCA BESLEDİNİZ BÜYÜTTÜNÜZ AYAĞINIZA BASINCA CIVAKLAMAYA BAŞLADINIZ. HALA KURUMLARA FETOCULARI YERLEŞTİRRİYORUSNUZ. KÖRMÜYÜĞZ GÖRMÜYORMUYUZ. BÜTÜN DEVLET DAİRELERİNDE AKP YE BİAT EDİYORLAR DİYE HIZLA TERFİ ETTİRİLİYOR. AKP YE BİTA EDİNCE FETOCULUKTAN KURTULUYORLARMI. KADA AYNI KAFA İLK FIRSATTTA YİNE SİZİ ARKADAN VURACAKLARDIR EMİN OLUN. ŞİMİD SİZ GÜÇLÜNÜZ DİYE BOYUN EĞİMİŞLERDİR. YARIN NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ.SİZ KILIÇDAROĞLUDAN ADLET YÜRÜYÜZŞÜNDEN UĞRAŞACAĞINIZA BUNLARLA UĞRAŞIN.2 YIL İÇİNDE KURUMLARDA HIZLA TERFİ ETTİREİLENLERİN LİSTESİNİ ÇIKARTIN HEPSİ FETO ARTIĞIDIR . EMİN OLUN

  • 1