BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Başbakan Yıldırım, eski bakanları topladı iki isim yine katılmadı

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti kuruluşundan bu yana kurulan hükümetlerde görev alan bakanlarla buluştu. Bakan Yıldırım'ın davetine iki önemli ismin katılmaması dikkat çekti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
İlahi Adalet

2019 Başkanlık seçim sonuçları;Abdullah Gül0/056;Recep Tayyip Erdoğan 0/044...

Misafir

fetocü olma ihtimalleri de olabilir,bu da bir ihtimal...ancak ya değillerse? siz gene de hemen fetöcü ilan edin...nasılsa bir işi elinize yüzünüze bulaştırdığınızda tek sığınacağınız nokta bu...elektrik kesilse,sular akmasa,havada sis olsa da fetocular yapmış olabilir değil mi? oysa seçim sonrasında fetocu siyasileri de tanıyacak bu millet! dağılma ve iktidardan ya da muhalefetten düşme(siyaset sahnesinden silinme) tehlikesi bu işi şimdilik erteliyor...bu ülkenin her yerine kanser gibi yayılan feto nasıl oluyor da meclisin içinde bu işi başaramamış olabiliyor? istatistik diye bir bilim var değil mi?

BRAVO

BİRAZ AKILLANMIŞLAR.BİR DE İTİRAF ETSELER.

Adil1

Sayın Abdullatif ŞENER davet edildimi acaba? Kendisi elini taşın altına koyan ilk isimlerdendir.

Erol Baron

Davete hayır diyen referandumda da hayır der.

Misafir

Bu dincilerin hepsi ama hepsi birbiriyle savaşıyor. En iyisi ülke felaket, savaş yaşamadan bu dinciler iktidardan inmelidir.

Misafir

Vatanını seven hayır desin. Türkiye bir bilinmeze doğru gidecek. Gerilimler artacak. Düşmanlıklar artacak. Ülkesini seven lütfen hayır desin.

erolk

Bu iki ismi sürekli neden hedefe alıyorsunuz?. Robot gibi gel deyince gelip, git deyince gidecekler mi?. Ahmet Davutoğlu'nu Suriye politikasında yanlış bulurum ancak vatana ihanet ediyor havası verilmesi de ilginç.

Misafir

Vatanımızın hayırı için, aydınlığı için, parlementer demokrasi için hayır, hayır, hayır.

Mustafa Menfaatlı

Eğer çok önemli bir mazeretleri varsa tamam,Yoksa,Allah,Ülkemizin Milletimizin yardımcısı olsun,Hain'i en fazla olan bir ülkede yaşıyoruz.

Misafir

Katılanların çoğu Fethullahçı ama olsun naapalım.

Misafir

EVET BİR KİŞİ İÇİN, HAYIR HEPİMİZ İÇİN.......

Osman

Davutoglu katilmadigi iyi oldu,nedeni adam suriyeli asalaklar icin geri donus anlasmasini yapan Almanyayla siki fiki olan,Vizyonu olmayan biriydi.

nana

halk için devlet için ümmetin geleceği için kapris olmaz. sn gül ve sn davutoğluna verdiğimiz oyları helal etmeyiz. ahirette davacı oluruz. bu böyle bilen.

Misafir

Sevgili başbakanım, siz il il gezip başbakanlık makamının gereksizliğini anlatırsanız daha önce başbakanlık yapanlar da yanınıza gelmez herhalde

SENDEMİ BÜRÜTÜS

SİZDEMİ BÜRÜTÜS KERVANINA KATILDINIZ BİLELİM YANİ.

ADAMIN DİBİ

TÜRKİYEDE EN ÇOK HAYIR ÇIKACAK İLK 3 İL. İZMİR, ESKİŞEHİR, KAYSERİ.

Osmanlı

Eğer gerekçesiz gelmedilerse yazık çok yazık. KARDEŞİM DİYEREK EN ÜST MAKAMA OTURTULAN KİŞİNİN KARŞILIĞI BU İSE OLMAZ.

Misafir

Bülent Arınç AKP toplantısından çıktı: 17'sinden sonra görüşürüz

Hakkı

her ülke sayın Erdoğan gibi bir liderimiz olsun diye can atıyor, biz de ise kimi arızalılar da kıymetini bilmiyor, ülke yi çok badirelerden atlatarak selamette götürmeye çalışıyor, hepimiz gördük görüyoruz. bu sıradan kişilerin işi değil ancak ve ancak lider işi oda sayın Erdoğan dır.

haksızlık

İftira atmadan duramıyorsunuz değil mi? Başbakanlık yaptıkları dönemlerde yere göğe sığmaz, şimdi ise !!! Bu davaya hizmetleri çok olmuştur haksızlık etmeyin.

Misafir

oooohhh ne güzel kendileride hayır diyorlar. sevdim sizi hayırda hayır var buyrun gelin. hayır, hayır, hayır.

Misafir

ARKADAŞ NE YAMAN ÇELİŞKİ YARIN TARİH NE YAZACAK DEMOKRATİK ÜLKENİN SON BAŞBAKANI...DÜNYA BÖYLE BİR BAŞBAKAN TİPİ VARMI??? MERAK EDİYORUM BUNUN ADINA BİAT DENİR BUNUN ADINA KORKAKLIK DENİR....KENDİ MAKAMINI VE ÜLKE YÖNETİMİNİ TEK ADAMA BIRAKMAK İÇİN HALKTAN OY İSTİYOR ...HAYIRLI YARINLAR

Misafir

Hem adama abidik gubidik adamlar başbakan oluyor diyorsun sonra da gelmediler diye sitem ediyorsun.

gencoglu

düşük profil rumzulu iftiracı karanlık algıcı geçmiş dönem bşabakanlar çok hizmetler yaptılar demişin anlaşılan sen uzayda yaşıyorsun