BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Başbakan çıkıp hata yaptım demeli

BDP Eş Başkanı Gültan Kışanak Habertürk canlı yayınında Diyarbakır Belediye başkanlığına ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Emir Tayyip´in, suc baskasinin

AKP´YE VERİLEN OYLAR, ULUDEREDE BOMBA OLARAK ÖDENDİ.

Mehmet Emin

SENIN GIBILERININ YÜCE TÜRK DEDIKLERIN VEYA MÜSLÜMAN DEDILERINIZ NE GARPTIRKI BU ÜLKEDE SOYGUNUN BÖLÜCÜLÜGÜ KORKAKLIGIN YANI KÖTÜ OLAN HER SEYIN BASINI CEKIYORLAR. TEK TESELIMIZ O DURKI SAYINIZ COK AZ GÜCLÜ GÖRÜNÜR OLANIZ BU IRKCI KAFATASCI FASIST DEVLET SAYESINDENDI. ANCAK HALKINI VE ÜLKESINI HIC BIR SAHSI BEKLETI ICERISINDE OLMADAN SEVEN BIZ GERCEK VATAN SEVERLER ILLAKI BU DEVLETI VE DAYANDIGI KÜCÜK BEYINLI TAKIMI MUTLAKA DEMOKRATLASTIRACAGIZ TAMDA O ANDAN ITIBAREN TÜM HALKLAR VE INANCLAR ÖZGÜRCE BU GÜZELIM COGRAFYADA ÖTEKILESTIRILMEDEN GÖNÜLLÜ BIRLIKTE YASAYACAKLARDIR VE SIZIN BUGÜNKÜ BÖLÜCÜLÜGÜNÜZ HINLIGINIZ DE SIZIN BIRLIKTE NE OLUR ONUDA HEP BERABER GÖRECEGIZ.KISACASI SIZ VATAN SEVER FILAN DEGILSINIZ SIZ KAFATASCI IRKCI FASISLERSINIZ VE TÜRKIYE HALKLARININ VE INSANLIGIN TÜRKIYE AYAGI YÜZ KARASISINIZ.

Fenerli

Calinan hakkimizi istiyoruz. Tarih bilmedigin alanen ortada. Dagdan ( orta asya) gelip bagcinin bagini caldiniz.

turk

vatan hainleri para calsaydiniz keske hirsizliktan yargilanirdiniz siz vatan hainliginden icerdesiniz unutmayin soz konusu vatansa gerisi teferruattir

kırçıl

Hadi oradan; sen hiç yanlış yapmadın ya!!!! Bu memlekette yıllarca kan akıtılmasına çanak tuttunuz, binlerce canın toprağa düşmesini seyrettiniz, memleketin dış güçlerce işgalini dört gözle beklediniz. Ondan sonra Başbakandan hata itirafı bekliyorsunuz.

KENAN

SİZİN HER TARAFINIZ ÖZÜR HABERİNİZ YOK,,, DÜNYANIN EN DÜRÜST EN İMANLI EN ADALETLİ BAŞBAKANI BOZGUNCULARDAN YIKICILARDAN İNSANLIKTAN HABERİ OLMAYANLARDAN ÖZÜR DİLEMEZ

Misafir

Sen mi yönetiyorsun basbakan i. Herkes basbakan üzerinden prim saglama derdinde.

DERMAN BENDEN

TÜM SİYASİ TUTUKLULAR SERBEST KALMALI

Cesur Adam

Bunları kızılderililer gibi zamanında neslini kurumalıymışız.Bak fethonun kaldığı ülkeye.Varmı bir bölücü sorunu? YOK.. OLAMAZDA. Çünkü adamlar zamanında işlerini iyi halletmişler.Şimdi herkes kuzu gibi kuzu. Bu karıyı medya bu kadar konuşturuyor ya.Üstüne edeyim konuşturanların.

ramiz karaeski

Dogru ya siz sesinizi etmeyin!biz zati yaptigimiz i yaptik yapacaklarimizi konusmayin görmeyinduymayin duyurmayin oturun oturdugunuz yerde.eh sen de haklisin kardes ne diyim.

hanifi akar

Yuz olsa dileyecek ama kusuruna bakmayin yuzu yok....

Kardeşim

Ne diye zarar görecek çözüm süreci? Ya siz takılın kafanıza göre biraz. Her şey çok güzel olacak merak etmeyin. Kardeşlerimizle aramıza girmeyin. Biz bin yıldır bu topraklar da beraber yaşadık. 100 yıl önce bizden görünen birileri tarafından birbirimize düşman edildik. Artık bazı gerçekler görülmeye başlandı. 1000 yıllık kardeşlerin birbiriyle paylaşamayacağı hiçbir şey yok. Derdimizde yek, sevincimizde yek! Yek düşmanlık yok! Siz gölge etmeyin yeter..

ahmet kaya

Kurd illerine elbette kurd partileri daha iyi hizmet eder.

KANUNİ

DÜŞMANIN DAHİ OLSA ALLAH ÖYLE BİR KONUŞTURUR Kİ KİM HAKLI KİM HAKSIZ ORTAYA ÇIKARIR. SADECE ŞU SÖZLERE BAKARAK BİLE F. GÜLEN İN NE KADAR VATANPERVER OLDUĞU ANLAŞILIR. AMA ÜLKEMDE DEĞERLER O KADAR DEĞİŞTİ Kİ ZAMANINDA YÜZLERİNE TÜKÜRÜLEN İNSANLAR BUGÜN KANAAT ÖNDERİ OLMUŞLAR. YAZIK ÇOK YAZIK.

ZEKİ SARI

NE HALLERE DÜŞTÜK...

pişmanım

bencede özür dilemeli,pkk e bukadar yüz verdiğim için pişmanım yüce Türk Milletinin önünde özür dilerim

Korhan

Siz onbinlerin kanına girdiniz ağzınızdan bir pişmanlık lafı çıktı mı? Bu ne yüzsüzlük ne aymazlık

ocak

başbakanın herhangi bir konu da özür dilediğini duyan var mı? varsa söylesin

kaan

hakettiğinizden fazla şey istiyorsunuz yine

batmanlı

oldu gözlerim doldu

  • 1