BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Başbakan Binali Yıldırım'dan Ayhan Oğan'a tepki

AK Parti Eski MKYK üyesi Ayhan Oğan'ın bir canlı yayında "Yeni bir devlet kuruyoruz" sözlerine Başbakan'dan da tepki geldi. Yıldırım, "Kimin ne söylediğinin bir önemi yok, bir TV yorumcusunun lafı partimizi bağlamaz" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
vatandaş

emeklilere bayram ikramiyesi verin sözün bittigi yer

Zeynep

Ayhan Ogan ,Sinan Ogan 'ın akrabası mı ??:)) Bunun , bu sözlerin bir provokasyon oldugunu bilemeyecek konumda degil kendisi ...çünkü Ahmet Altan ve Mehmet Altan da aynı türde laf ediyorlardı 2. Cumhuriyet diye ve şu an her ikisi de hapiste yani 2. Cumhuriyetçilerin ne menem oldugu anlaşıldı . Bu lafları ısrarla ve Cumhurbaşkanı'nın isminin ardına sıgınarak yapması , millette kuşku ve partiden sogukluk yaratıyor ; Sayın Cumhurbaşkanımızın da bu konuda açıklama yapması , sessiz kalmaması yerinde olur .

EFE

HEDEFİNİZ MALUM.YOL ARKADAŞLARINIZ ARA ARA SİNYAL VERİYOR MİLLETE DAHA DOĞRUSU YOL ARKADAŞLARINA. CUMHURİYET VE ATATÜRK HİÇ SİZLERİN DEĞERİ OLMADI.HANGİ OSMANLIYI SAVUNDUĞUNUZ ŞU MİLLETE ANLATIN ARTIK.DÜŞTÜĞÜ BATAKTAN ÇIKMAK İÇİN BATILILAŞMA ÇABASI İÇİNDE OLAN OSMANLIYI MI ? PARSEL PARSEL YURDU İŞGAL EDİLMİŞ OSMANLIYI MI ? SİZLERİN CUMHURİYET ÖNCESİ ÖZLEM DUYDUĞUNUZ HANGİ DÖNEM ANLATIN ŞU MİLLETE...

Yurtaş Görüşü ;;;;

2002, 2007'lerde ne güzel memleket kalkındıracağız, ileri götüreceğiz diye DEMOKRASİ vadi vardı. Sonraları AKP yöneticileri halka verilen vaatleri bir bir unutup ülkenin idaresi sıkıntıya girdi. Şimdide AKP'nin eski aklıselimleri Tv kanallarında yeni devlet kuracağız diyor. Bu sözler ne partiye nede söyleyene yakışmıyor. Ama Başbakan bu sözlerin partimizi bağlamadığı söylemekle yetiniyor. Halbuki bu sözleri söyleyenleri ADALETE teslimi hiç konuşmuyor. İşte bu milleti ÜZEN bu tutumudur.

kundemacı

"Onun için kimin ne söylediğinin önemi yok, bazı televizyon programcılarının, yorumcularının söylediği laflar, bizim partimizi bağlamaz." Sayın YILDIRIM, Ayhan Oğan için mi televizyon programcısı ve yorumcusu diyor.

hukuk işlesin

Basbayağı bağlar,ne deseniz boş,yanına mı kalacak,sizin de sorumluluğunuz var.CHP suç duyurusunda bulunmuş gereği yapılsın.

hukuk işlesin

sizin MKYK üyeniz di.işlem başlatın kim olursa olsun yargıya taşıyın,savcılar harekete geçsin,adam devleti yıkmaktan bahsediyor.

YARGILANMALIDIR.

KİMİN PARTİSİNİ BAĞLAR ADAM AKP MİLLETVEKİLİ TV YORUMCUSU DEĞİL,PATİLİ SIFATIYLA KONUŞMUŞ.OZAMAN İHRAÇ EDİLSİN.NE YANİ YANINA MI KALACAK,ADAM REJİMİ DEĞİŞTİRMEKTEN BAHSEDİYOR.

misafir

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar!

Hakkı GÖREN

Pardon! AKP 10 yıldır neye çalışıyordu?

ufuk

Sinan Oğan... Kısaca, herkes sana HADDİNİ BİL. diyor... Anladın sen onu artık !

Misafir

sayın başbakan partine sahip cık benim partimi bağlamaz olur mu? O zmaan sizin parti genel başkanlığınız göstermelik mi? her milletvekili kafasına göre açıklama yapmasın.Rahatsız edici açıklamaları olanları disipline sevk edin

Misafir

milletin nabzını yoklayıp hemen geri çekiliyorlar bunlar malesef böyle

bağlama

komşu ayşe teyzeyi bağlar

  • 1