BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti mi

BALIKESİR Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'dan son dakika açıklamalar geldi. Erdoğan'ın istifasını istediği öne sürülen Başkan Uğur, böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Ahmet Edip Uğur: ''Görevimin başındayım, istifa yok'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
a.l.

başkanı medya veya kendi seçmedi ki.. akp seçmeni seçti.. başkanı git diyorsa gitmeli...

Misafir

türkiye bu dönemlere kadar karanlıkta iğne arayan bir devlet olmamıştı.iyice zıvanadan çıktı hükümet .devlet meselesi dururken kendi çıkarları uğruna gırtlak gırtlağa belediyelerin gelirlerini paylaşamıyorlar.***çok komik günler geçiriyoruz. hala size güvenen varsada allah islah etsin., içine vatan sevgisi eksin

bir basit vatandaş

Aferin, halkın seçtiği adamların, bir kişinin isteğiyle görevlerinden istifa etmemeleri gerekir. Türkiye'nin muz Cumhuriyeti olmadığını gösterin.

Ali

Başkan dik dur seni halk seçti...

KANKAYBI

GEÇEN SEÇİMLERİ ZAR ZOR KAZANAN İLLERİN VE REFERANDUM OYLAMASINDA DÖKÜLEN İLLERİN ŞİMDİ HESABI SORULUYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUZ OZAMAN AÇIKLAMASINI YAPMIŞTI ZATEN REİS

A.L.

GİDİN DENİYOR.. DİRENME NİYE Kİ... PARTİ İÇİN ÇEKİLİN ARTIK...

Hakkı ARAR

Bir zamanlar "seçilmişleri yedirtmeyiz" diyen AKP'ye noldu da seçilmişleri yemeye başladı. Seçilmişlerin bir kişi tarafından istifasının istenilmesi demokrasiye bir tecavüzdür kanaatindeyim. Suçları varsa yasal gereği yapılmalı.

BRAVO BAŞKAN VE BALIKESİR....

HAYVANLARI SEVEN BİRİ İNSANLARI DA SEVER VE HİZMET VERİR,DÜRÜST,ÇALIŞKAN OLUR.KALMASINA SEVİNDİM.HER MAKAMA BÖYLE İNSAN LAZIM..

  • 1