BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Baki Avcı'nın yaşadığı duyguyu ben de yaşamıştım!

Yıllar önceydi, doktor boğazıma şöyle bir bakıp, lenfoma şühpesi ile uyarmıştı. Kanser olabilirsin demişti yani.. İşte o günden sonra Allah'a ömrümü azıcık daha uzatması için her gün yalvardım..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

Putin bu taktiği Erdoğan’ın özür mektubundan beri dikkatli biçimde uyguluyor. Türkiye’nin AKP üzerinden ABD-NATO’dan uzaklaştırılarak, yedeklenmesi!

Misafir

Günah mı çıkarıyorsun?... Evet Sevdiğimiz Yurtsever insanlar aramızdan birer birer, ayrılıyor. !............ Mustafa Kemal'in bir askerini daha dün toprağa verdik.

Misafir

Türkiye toplumunun ise, mezhepçi, maceracı ve emperyalizmin kuyruğuna takılan bir dış politikayla bir komşu ülkenin paramparça edilmesine, bu ülke insanlarının katledilmesine, göç yollarına düşmesine, kentlerinin, ekonomisinin, kültürünün darmadağın edilmesine; kendi ülkesindeki insanların da bu politikaların sonucu olan kitlesel suikastlarla kurban edilmesine ve son olarak da kendi çocuklarının bu komşu ülkenin sınır bölgelerinde bu siyasi zaafların ve açgözlülüklerin faturasını canlarıyla ödemelerine karşı söyleyecek bir sözünün olması gerekir.

  • 1