BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Bakandan korkutan açıklama! Türkiye için tehlike çanları çalıyor!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, 'Türkiye'de diyabet için tehlike çanları çalıyor. Önümüzdeki yıl içinde bilimsel kongre hazırlığı yapıyoruz' açıklamasında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Donkişot Vatandaş

Prof.Dr. Canan Karatay'ı sağlık Bakanı yapın. Bu ülkede ne kalp hastası ne de şeker hastası kalır. Ama ilaç ve şeker firmaları buna izin vermez. Hükümeti yıkarlar. Nişastadan en zararlı şekeri üreten avrupadan kovulan bir amerikan yahudi firması ile ünlü bir Türk büsküvi markası, şeker pancarından şeker üreten Türk şeker fabrikalarını satın alıyor ve kapatıyor. Hiç bir önlem almıyoruz. Üstelik teşvik ediyoruz. Bu amerikan firması o kadar güçlü ki lobi çalışmalarıyla hükümet yıkıyor hükümet kuruyor. Kısacası işimiz çok zor.

şaban ramazan

zam yapın efendim.cepte bol para olunca millet habire yiyiyor.tabiki şişmanlıyacaklar.

Misafir

Masalllah insallah cekin bir sey kalmaz

kırımlı

Hangi alanda çalmıyor ki o çanlar. Ekonomi batmış borç gırtlağa dayanmış, sağlam bir tane kurum kalmamış bu millet şaşmış yöneticiler herşeyden bi haber her yerimiz çan çalıyor günaydın.

davut

DİYABET kongresi yapınca her şey düzelecek mi? Mısır şurubu ve ithal şekeri yasaklayın kardeşim. CARGILL için yerli üretim şeker pancarını yok ettiniz. Nişastayı dayadınız millete. GDO'lu gıda pazarı yaptınız memleketi. Neyle beslendiği belli olmayan ithal hayvanların etini bile yediriyorsunuz millete. Boş boş konuşmayın, bir kere olsun doğru düzgün iş yapın.

ibrahim

internet haber sizi anlamıyorum niye her haberin arkasında katarın bayrağı var?

Misafir

Evet sayın bakanım ekmeğin zaten gramajı bu yüzden düşürüldü ekmek diyabet yapar bazı hainler hukumetimizi zam yaptı diye suçluyor halbuki diyabet olmayalım diye ekmek fiyatı ve gramı güncellendi

Misafir

madem öyle tuzu şekeri yasaklayın ozaman avrupa olduğu gibi neyi bekliyorsunuz

  • 1