BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.436,67

Bakan Soylu: Uyuşturucu satıcısı teröristle aynı düzlemde

İçişleri Bakanı Soylu, "Uyuşturucu hem insanımızı doğrudan tehdit ediyor hem de terör üzerinden tehdit ediyor. Bu noktada uyuşturucu satıcısını teröristle aynı düzlemde görüyoruz" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
vatandaş

cezalar yetersiz birde doğuda ve güneydoğuda gidin altında mercedes ve jiip olan ne kadar cahil varsa geneli bu işle meckul genelde eski ağa bozuntularının çocukları vs. devlet hepsini de bili yor ama ceza yok.

Misafir

yıllardır barzani bölgesinden gelen uyuşturucu ve kaçak sıgaralar neden türkiyede serbestçe satılıyor? ortaklık falan mı var?

Bitlis

Bin Maşşallah Adam gibi Adamsın. Rabbim Yardımcın olsun Size çok ihtiyacımız var.

Misafir

Ataturk ve Turkiye Cumhuriyeti dusmanlarinin pkklilardan ne farki var?O da ulkeni yikmak istiyor,oburu de hepsi bir...

HAS

BAKIN SÜLEYMAN BEY BU TERÖRÜ VE UYUŞTURUCU İLLETİNİ ASLA VE ASLA SONSUZ SINIRSIZ BİTİREMEZSİNİZ.LAKİN BU CEZALAR BU YASALAR BU KANUNLAR O KADAR DANDİKKİ EVLERE ŞENLİK ONUN İÇİN CEZALARI O KADAR AĞIR HALE GİTİRMELİSİNİZKİ İNSANLARIN ŞÖYLE BİR TİTREYİP İRKİLMESİ LAZIM AMA MAALESEF HER ŞEYE GÜCÜ YETEN DEVLETİMİZİN HÜKÜMETİMİZİN BU KANUNLARI CEZALARI DEĞİŞTİRMEYE BİR GÜCÜ YETMİYOR SORUMLULUĞUNUZ VE VEBALİNİZ ÇOK BUNUDA UNUTMAYIN

Müdür

Nargile artık gençlerin en baş düşmanı.Her köşe başı nargile cafe dolu.Sigara yasaklandı daha büyük tehlike nargile serbest kaldı.Acil müdahale lazım.

Müdür

Uyuşturucu denirken sentetik maddeler,çakmak gazı,tiner vs maddeler de kastediliyordur umarım. Her sabah parklardan bahçelerden kamelyalardan kuytu yerlerden çakmak gazı şişelerinin toplandığına şahit oluyorum.Gece bekçileri bunun takibini ve müdahalesini yapabilir.Bu gençler tespit edilerek aileyle işbirliği içinde sıkı takibi yapılabilir.

benim

geç bu işleri nasihat veren çok para veren yok sen devlet olarak gençlerimize sahip çık bizler bir hata yaptık lekemizi aldık biz bu devletin çocuklarıyız sizden daha vatan severiz biz terör değiliz devlet bize sahip çıkamadı birde çıkmış pişmiş pişmiş bunlar terör bunlar böyle bunlar şöyle bizim anamızda babamızda türk hemşerim siz bizim gibi gençlere sahip çıkamadınız bundan bahsedin bırakın gençleri zorla terör yapmayı yazık bizlere yazık bu gençlere

kundemacı

"Uyuşturucu satıcısını teröristle aynı düzlemde görüyoruz" Yeni bir moda çıktı; eline koltuğu alan kendisini kanun koyucu zannediyor. Türk Ceza Kanununda bu filleri işleyenlerin cezaları bellidir. Aynı da değildirler. Bireysel anlayışları kanun gibi göstermeye de gerek yoktur.

  • 1