BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.443,23

Bakan Pakdemirli'den 'şarbonlu hayvan' açıklaması

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Et ve Süt Genel Müdürlüğünce ithal edilen ve Ankara Gölbaşı ilçesindeki işletmeye getirilen hayvanlardan şarbon vakası görülenlere ilişkin açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
berke

BIM lerde ucuz satılmak üzere ithal edilen etlerde de E-Koli hastalığı vardı.Ne oldu belli mi?Ayrıca Rusyadan gerisi geriye gönderilen ilaçlı domatesler BIM ŞOK A-101 lerde iç pazara satıldı mı satılmadı mı?

Feyzi

Devlete suçu atmak kolay. Ticarette adam gibi kar, zarar ediyor deniliyor. Devlet dışardan 30 TL'ye eti yediriyor.dahada fazla indirim yapabilir ama hala üreticiyi düşünüyor. İçerde Sınırsız hainlik yapılıyor vesselam.

Vatandaş

Yurdumun tüccarları bir türlü hile olmadan para kazanacak ortamı bulamıyor. Devlet ihaleleri tam dürüst yapılırsa maalesef para kazandırmıyor.

Misafir

YAZIK SEN TUT KENDİ ÜLKENDE HAYVANCILIĞI ÖLDÜR DIŞARIDAN HASTALIKLI HAYVAN GETİR..TÜRKİYE YÖNETİLEMİYOR İSTİFAA

MİSAFİR

BEN ŞAHSEN O HASTALIKLI HAYVANLARIN İMHA EDİLDİĞİNE VE HATTA KESİLİP BAZI İŞ MERKEZLERİNE VERİLMİŞ OLABİLECEĞİNİ DE DÜŞÜNÜYORUM..ONUN İÇİN İNSANLAR UZUN SÜRE NE ET ALSINLAR VE NEDE YESİNLER..O HAYVANLARI BU ÜLKEYE GETİRENLERİNDE ALLAH CEZALARINI VERİR İNŞALLAH ..

Erol yilmaz

Turkiyede yeteri ce sigir yokmus gibi gidip uruguaydan brezilyadan sirbistandan sigir getiriyorsunuz.onlar acaba nasil.kesiliyor.muhtemelen adamlar ulkesi deki hastalikli sigirlsri ulkemize iteliyor

Misafir

Sarayın Bakanlarına Halkın güveni neredeyse sıfıra indi........

ahmet

ucuz etin yahnisi o kadar olur.. o ithalatlardan kim köşeyi dönüyor acaba..

Misafir

Köfte Ekmek ...............Ekmek Arası Köfte.......

  • 1