BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Bakan Pakdemirli: 'Vatandaşın ekmeğine göz diktirmeyiz'

AĞRI'da 2'ncisi düzenlenen bal festivaline katılan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yeni yıla kadar ekmek fiyatında artış olmayacağını belirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
alm

mıllet olmus fırsatcı

pii

sayın bakanım, şöyle çarşı pazar manav market bi dolaşın bakalım. %35 den 50ye varan zam gelmemiş bi ürün bulabilecekmisiniz. bırakın fırıncıda bi zam yapsın..

Hehe

Yalında arıcılığında bitirir bunlar. Yeni yapılanma derken bunu kast etmiş

MİSAFİR

YA BENİM ANLAMADIĞIM BU KİŞİLER NEREDE YAŞIYORLAR ?HER ŞEY ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR VE EKMEK DE DAHİL ..ZAM ÜSTÜNE ZAM.. BUNLAR HALA EKMEĞE YILBAŞINA KADAR ZAM YOK DİYOR ..O ZAMAN Bİ ZAHMET --DIŞARI ÇIKINIZ VE EKMEK ALNINIZ BAKALIM --NE OLMUŞ GÖRECEKSİNİZ ..AMA BAKAN OLARAK DEĞİL ..NORMAL BİR VATANDAŞ GİBİ.

emre

akp demek teflon tava demek, akp demek leke tutmamak demek. ulan fırıncı ne yapsın unun çuvalı 90 liradan 175 liraya çıkmış, elektriğe bir yılda %40 zam gelmiş, dolar altı ayda 3,70 den 6,70 e çıkmış, benzin desen 7 lira. Fırıncı ne yapsın taşı öğütüp ekmek diyemi satsın...

basicman

sembolik olarak ekmek için bunu söylüyorsunuz ama kral çıplak,diğer zam yağmurları için de aynı şeyi söyleyin bakalım,hadi elektrik,doğalgaz içinde söyleyin,onlar vatandaşı etkilemiyormu?elektronik eşyalar,telefonlar,kuru gıdalar?daha sayalımmı..

Bu Fakir

Laf yetmez, icraat bekliyoruz.

Misafir

Yaşaaaaaaaaa!....Zam yok!............ Halk küçülen "100" gramlık ekmeği yiyecek

Misafir

Yeni yilda yapistiracaklar zammi hemde okkali acik acik onu soylemis

  • 1