BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Bakan müjdeyi verdi, isteyen alabilecek: Faizsiz 700 bin TL kredi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, işletmelere verilecek destek tutarlarının yeni limitlerini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
misafir

emekli de sicil affı kanununa rağmen kamu bankalarından 10 bin lira çekemiyor..

Misafir

salhor efendi zamanında fetöcü damadın çeşmenin suyu akarken testinizi doldurmadımı, bırak bu münafık ağızlarını,

ALİ

İşciden dünyanın vergisini kes. Patrona git 700 bin TL destek ver.

Selim Ç.

Evi olmayan dar gelirli vatandaş faiz nedeniyle konut kredisi çekip ev sahibi olamıyor. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler için 700 bin lira faizsiz geri ödemeli kredi verecekmiş. Evi olmayan dar gelirliye de en fazla 250 bin lira faizsiz kredi verilsin ki evsiz vatandaş kalmasın.

misafir

Yandaşları bir türlü doyuramadık.

Misafir

322 bin 806 KOBİ icralık.79 milyona da o içi boş destanla avunmak kalıyor. Türkiye’de kayıtlı her 100 çalışanın 77’sini KOBİ’ler istihdam ediyor.İmalat sanayinin yüzde 99,6’sı da KOBİ’lerin omuzlarındadır.

Misafir

Türkiye trolleştirildiği için KOBİ’lerin vaziyetini mübalağa etmeye lüzum yok tabii.Fransa’dan peynir, İspanya’dan domates, Kanada’dan mercimek-kuru fasülye, Arjantin’den sığır eti, Rusya’dan ekmeklik buğday, Özbekistan’dan pamuk gelecek… Enflasyon da işsizlik de düşecek. Çiftçinin de memurun ve emeklinin de yüzü gülecek.

Misafir

OHAL’DE BU HAL NEYİN NESİ? GEÇEN SENE DOLAR, ŞİMDİ TL EL YAKIYOR Bankaların iki sene ve sonrası için istediği faiz yüzde 20’yi aştı.

Misafir

KOBİ’LER BATIYORSA İŞLER NASIL SÜT LİMAN OLUR! Son bir sene içinde 322 bin 806 KOBİ icralık oldu. Bankaların 3 milyon 93 bin 764 KOBİ müşterisi olduğu dikkate alındığında 10 işletmeden birinin borcunu ödeyemediği anlaşılıyor.

Misafir

Akın İpek’in kardeşi: Savcı, ‘hiçbir şeyini bulamadık, ağabeyin firarda olduğu için tutuklama istedim’ dedi.

salhor

Yeğenim 50 yaşında bir müteşebbistir ve yeni işi için epeyce borca battı. "Aslanım, kredi alsana!" dedim; "Amca, bize düşmüyor o krediler. Alan alıyor" dedi. Ki o da, ben de AKP'yi daima destekleyenlerdeniz. Vallâhi doğru söylüyorum. Bu tip kesin tesbitler (iddialar demiyorum) 1939'un Hitler'ini bile yıkardı. Bu para neyin nesi? Nereden gelip birikti de kimlere, nasıl veriliyor? Tam bir komünist ağzıyla konuşuyor insan. Ne günlere kaldık!

İmalat

İmalat sanayine verilecek destekler oldukça isabetli. Ancak bi çok fabrika su an işçi bulamadığı için üretimleri azaltma yoluna gidiyor. Bu resme bakınca Türkiye de işsizlik değil is beğenmeyen ve çalıştığı işyerinde çalışmamaya azmetmis işgücü gelmektedir.

Misafir

İleri nesil programları tahmin fikir görüş,Yapay Zeka- artificial intelligence teknoloji öneri proje, iletişim programları mobil Android ve benzer teknoloji programları, robot üretimi ve robot kontrol program yazılım ve üretim,2030-2100 görme yarışmalar ileri düzey düşünme ve bu fikir üzerine teşvik...suoer başlangıç

emekli

emeklilerde bankalardan sıfır faiz para çeksin

Misafir

Garibanım işçinin hakkını patron yandaşlara destek adı altında veriyorlar.Adaletini seviyim sizin,zehir zıkkım olsun.

Komünist Görüş

OHAL Rejiminin Müjdeleri hic eksik olmuyor!... Ama İşsizlik, açlık zirvede!...

  • 1