BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.436,67

Bakan Kaya'dan FOX'a İsmail Küçükkaya ambargosu

İsmail Küçükkaya'nın "Eşinde Bylock çıktı, bakan boşanma davası açtı" iddiasıyla ilgili soruşturma sürerken, suçlamanın hedefindeki Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, FOX TV mikrofonunu kaldırttı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Vatandaş

Vala ayıp etti,Yasal yollardan hakkını arar (Zaten arıyor) o başka,ama Bakan tüm Türkiye'nin Bakanıdır ve tarafsız olması gerekir.Devlet idaresinde şahsi kin olmaz.

Misafir

İnternet haberin verdiği shell reklamı yüzünden haber okuyamaz olduk

Halim Ekmekci

Burayı fetocu hainler basmış haberiniz olsun

kundemacı

"FOX TV mikrofonunu kaldırttı." Bu hanımefendiye şunu sormak gerekir; Siz Türkiye Cumhuriyetinin Bakanımızın? Yandaş medyanın Bakanımı. Ne demek mikrofonu kaldırtmak. Bu cesareti nereden alıyorlar. Gün gelir Türkiye'de tek doğru haber yapan FOX TV izleyicileri mikrofonunu kaldırmanın hesabını sorar.

kürşat

Böyle medya düşmanlığıyla ülke yönetilemez. Zaten yönetemiyorlar. Kendileri mutlu sadece.

Misafir

Bizlerde FETO cu değiliz. Sizin cavciniz emniyetiniz dedi diye onlardan mı olduk.sizlerde bu yalanları desteklediğiniz için bizlerde sizleri hayatımızda boykot ediyoruz.Hadi bırakın o koltuğunda gidin....

VATANDAŞ MUSTAFA

İŞTE BUNUN ADI ONURLU DURUŞ, ONURLU BİR TAVIRDIR.

Misafir

ben de sorumsuz olmak istiyorum...

Misafir

şimdi gelde bunlarda iyi niyet dürüstlük ara.boşanıyor ama bunu söyleyene ambargo uyguluyor.Türkiye Devleti sanki bunların oyun bahçesi..ben yaparım ama kimse duymaz duyuranın da canına okurum.sen bakansın.ne yaptığını herkes bilmeli saklı gizli şeylerin altından iyi şeyler çıkmıyor ve bunuda herkes biliyor

Misafir

Bunlar devlet yönetiyor....

doğrucu

çok ta önemliydi... yandaş tvler size yeter... aç izle herşey pozitif.. 10 numara 5 yıldız... gerçeklerin reklam hali... pembe dünya tv leriniz..

  • 1