BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.440,05

Bakan Albayrak: 'Oynanan oyunun farkındayız'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Botaş Terminali'nin açılışında "Herkes oynanan oyunun farkında ve maalesef bu noktadan sonra artık mızrak çuvala sığmıyor" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

Oyunu biliyoruz...Senden öğrenmedik! Ayrıca bu ülkeyi seven her vatandaş da işin farkında ve omuzlamaya hazır her bedeli ifade ettiğin gibi... Ancak sizlerin çocukları,kardeşleri de katılsa iyi olmaz mı?

Misafir

MİLLET TE YAVAŞ YAVAŞ FARKINA VARIYOR OYNADIĞINIZ OYUNUN

SORUMLU YURTTAŞ***

Allah'ım sen bize akıl fikir ver. Bizi yönetenlerin her iki laftan biri oyun oynanıyor bizde farkındayız diyerek toplum üretimden, çalışmadan ve yöneticilerinin görev ve sorumluluklarını yapamamalarından bıktı. Madem oyun oynanıyor o zaman bu oyunları durdurmak sizin göreviniz. Toplum bu görevi verdi. Senin şikayet ve mağduriyet söyleme hakkın yoktur. Aksi halde istifanı verirsin.

Misafir

Askerlik yaptinmi?mehmetçik sırtından geçinip siyaset yapmayın.

Misafir

BİRLİK, DERNEK VE VAKIFLARA TÜRKİYE YASAĞI

Misafir

Menbiç’teki ABD’li general: Bölgeden çekilmiyoruz ve Türkiye’den endişelenmiyoruz; bizim işimiz savaşmak!

Misafir

Sen ben olmaz ama o Papa’dan dua isteyebilir!

Misafir

Meclis’e sunulan yeni torba yasa tasarısıyla, internette düzenli olarak yapılan her tür ses ve görüntü yayını için lisans almak gerekecekmiş. Hükümetin hoşuna gitmeyen yayınları mahkeme kararı ile sonlandırabilecekmiş.Türkçe olan veya olmayan, internet ortamında düzenli olarak yapılan tüm sesli ve görüntülü yayınlar RTÜK’ün, yani AKP’nin denetimi altında olacakmış.Türkiye’de gazete ve televizyon yayınlarını kontrol altına almışlardı zaten.

misafir

her taraf karanlık sokak lambaları yanmıyor biraz ilgilen istersen

Misafir

Sağır sultanda duyduktan sonra haberimiz oldu nihayet.

Baçeli

Onların tarih kitabında kuvayı milliye yok ki:bilmezler!..

vatandaş

biz de oynanan oyunun farkındayız... kış saati uygulamasına neden geçilmediği gibi mesela.

Misafir

emeklilerin intibaklarını verin adil olun

aaa

ayakkabi kutulari koridoruna izin varmi acaba ?

Hamdza

Sayın Bayraktar zaten Ortadoğuda oynanan oyunu sadece Türkiye/Ösocu Suriyeliler/ Hamas ve Fetihci Filistinliler görüyor. Gerisi hep Siyonistci Dünya Basını tarafından ayakta uyutuluyor!

Misafir

Meslek odaları yine iktidarın hedefinde.................. Erdoğan ‘Türk Tabipleri Birliğinin başındaki ‘Türk’ ifadesinin çıkarılması lazım’ dedi.

  • 1