BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.447,85

Bakan Abdulhamit Gül'den FETÖ açıklaması: Yeni bir delile ulaştık

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Fethullah Gülen'in Türkiye'ye iadesine ilişkin" O gece FETÖ'nün doğrudan darbeyle alakalı olduğuna dair tüm tezlerimizi, verilerimizi güçlendiren yeni bir delile ulaştık. Bunu da ilgililere ulaştırdık" ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Darbeciler nasil organise oldu. Nasil kimsenin haberi olmadan O gece kopru kapatildi. Ordu mit polisin haberi nasil olmaz.

Misafir

AAA YENİ Mİ DELİL BULDULAR YOKSA?. O DA BİR TELEFON GÖRÜŞMESİYMİŞ. O KADAR BÜYÜK BİR OLAY İÇİN DELİLİ BİR TELEFON GÖRÜŞMELERİNE Mİ BAĞLAYACAKSINIZ ARADAN 2 YIL GEÇMİŞ ÇOK İLGİNÇ YAAAA

Misafir

Yagmurdan sonra ormanda hemen mantar biter yeni yeni ve cok.

Misafir

Daha önce ne yapiyordunuz? Taze malim var tarladan yeni koparilmis

Misafir

Net yaaaa delil delil delil ula hanı delil.bunla 4_5 sene sonra fetö diye bir örgüt yokmuş bizi ergenekoncular aldattı.verseler şaşmayın...

sancar

bugüne kadar güçlü bir delil yokmuydu?

kundemacı

Vay be: "İsrail'in bu adımdan derhal vazgeçmesini bekliyoruz" dedi." Vazgeçmesini bekliyorlarmış. Seçim öncesinde esip, gürlüyordunuz.Hani İsrail karşıtı açıklamalarınız. Şimdi beklemedesiniz öyle mi?

salhor

Günaydın sevgili bakanım. Akşamdan sonra sabâh-ı şerîfleriniz hayrolsun!

Misafir

Hemen OHAL ilan eden Recep Tayyip'in Neden ‘Allah’ın lütfu’ olarak nitelendirdiğini daha iyi görüyoruz

hakan

fetö en büyük yığınağını akp iktidarında yapmıştır.kozmik odaya ilk defa akp zamanında tecavüz edilmiştir.sen şimdi neden bahsediyon.

adamakıllı

Bakanın biri çıkıyor ''darbeyi bakanlar önceden biliyordu'' diyor,başbakan çıkıyor ''15 temmuz hoşuma gitmeyen bir projeydi '' diyor.

  • 1