BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.438,32

Bahçeli'den bomba ittifak sözleri! 2019'un anahtarını açıkladı

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, AK Parti ile ilgili ittifak çalışmasına ilişkin ''2019'un anahtarı Kürt seçmendir. Milli ittifakı çekemeyenler Kürt kardeşlerimizi tahrik etmeye çalışmaktadır. MHP'yi kim Kürt düşmanı gösteriyorsa haindir. Sütünde haram kanında irin vardır.'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Bir dönem CHP ile ittifak yaptı gördü ki CHP Gazi M.K.Atatürk'ün partisi olmaktan çıkmış teröristlere arkadaş diyenlerin terörist leş cenazelerinde göz yaşı dökenlerin partisi olmuş hatasını anladı anında dönüş yaptı. Bugun Sn Bahçeli devletinin yanında milletiyle birlikte çok şükür Rabbime.

SUSSSSSSSSSSSS..............

IYK YA IYK PARTİYİ YEDİ BİTİRDİ,HALAA BİR ARABA LAF,NEYSEKİ OKUMUYORUM,ÜLKÜCÜLERE HÜRMETİMDEN.

ülkücü kale

hedefi ve iktidar iddiası olmayan birine neden oy vereyim...

tttttt

iddiası yok, hedefi yok, partiyi büyütme iktidar olma niyeti yok.ben bu partiye niye oy verdim.bahçeli partiyi de sattın,bizi de sattın yazıklar olsun utanmadan seçime iki yol olmasına rağmen koltuğun derdine düştün. tekrar yazıklar olsun. tüm çabaların boşuna çünkü korkunun ecele faydası yok.sen siyasetten bittin

ademoğlu kızgın fırın

Bomba sözler.Ama sadece ses bombası olmuş hahaha..MHP yi bitirmek için getirildi ve bitirdi.

Misafir

Kardeslik kuru bir slogan deildir. Sahip oldugun tum haklarin aynisi kardesinedede olacak o zaman kardeslikten bahsedersin. Ama kişinin aynasi iştir lafa bakilmaz derler.

Misafir

hatta şimd,i o besleyip büyüteninde

QWER

2019 UN ANAHTARI ŞU. MHP AKP YE İLTİHAK EDER. ALACAĞI OY %4 Ü GEÇMEZ.NOKTA

vatandaş

kardeşiniz kendisine ırakta bir ev yapmak istedi ilk siz karşı çıktınız elbete bu sıcak kardeş sevginiz karşılıksız kalmayacaktır

Misafir

Bizde inandik öyle mi bugün bu toplumm en doğal en insani hakki olan ana dilde eğitim hakkina saygi gösterelim deseler sana kiyameti koparacaksin.sen mi esitlik adalet insan hak ve hürriyetlerinden bahsediyon.

Hakkı BULUR

Bu gülmeyen, ağlamayan yüz MHP'yi bitirdi, AKP'ye mi fayda sağlayacak?

Kasım

Türk-Kürt kardeştir, ayırım yapan haindir.

kkkkkkkk

seçime 2 yıl var bahçeliyi şimdiden korku saldı yazık korkunun ecele faydası yok

adil yavuz

GÖRDÜM ama bu bahçeli gibisini hiç görmedim .allah akıl fikir versin koca partiyi yerlere serdi

a.l.

ittihhat ve terakki gibi gibi ittifak deyip suriye bataklığında girip ülkeyi batırmayın. israil için ortadoğuda hizmetçi taşeron olmayın yeter...

gencoglu

Allah senden razı olsun başbuğ türkmen beyi helal olsun yiğit adammışın burda sana havlayanlar ancak ve ancak fetöcülerdir

ecemnur

Aha ANAHTAR KÜRT SEÇMENDİR demiş bahceli.Buraya kadar geldi demek ki.İyi de o denendi yakın geçmişimizde.Mesela TC ibaresi yasaklandı estin gürledin,törenlerde Türk Bayrağı taşımak yasaklandı estin gürledin,pkklı gizli tanıkların sahte ifadeleriyle muhalifler -komutanlar içeriye atıldı estin gürledin.Haburu Oslayu Dolmabahçeyi hatırlatmama gerek var mı ama demediğin kalmadı.E şimdi KÜRT SEÇMEN diyorsun.Allahj akıl fikir sabır selamet hidayet inayet v.s versin sana bize herkese.

Misafir

Müdür sen hani hesap soracaktın sormazsan namerd din noldu senin nasıl bir açğın varki U dönüşü yaptın..asıl fetö cüleri bu halk biliyor sen yorma kendini sizin politikanız belli elinizde çamurla geziyonuz unutmaki o çamur ilk size bulaştı.asıl fetöcü yollarda beraber yür7yen kol kola gezen ne istedilerse verenler fetösüz adım atmayanlar taaaki işin içine menfaat girene kadar...

IYI

Bu Bahçeli şey değil mi ya Chp ile çatı adayı çıkaran:) Ülkücüleri temsil etmiyorsun ,düşüncelerin kişisel Bay Diktatör yardımcısı

kerem

Vaktiyle Temel vapura biner.Deniz dalgalıdır ve valizini denize düşürür.Kaptan Temel'e''Dalgıçları daldıralım valizini aldıralım.''der.Temel de ''Boş ver nasilsa anahtari bendedur.''der..

IYI OLACAK

NE istedilerse vermediler bu şerefsiz Fetoye. Kozmik odayı bile talan ettiler. Kalmışlar başkalarına üstündeki çamuru atmaya çalışıyorlar. Yazık. İnşallah 2019'da bunlara sebep olanlara Halk kırmızı kart gösterecek.

misafir

sayın bahceli zamlar için gecim sıkıntısı için düşünceleriniz devleti soyanların 7 ced sülalelerinden soracağınız hesap noldu?

Misafir

SAYIN BAHÇELİ BU FETO'YU BESLEYEN BÜYÜTEN BU ÜLKEMİZİN BAŞINA BELA EDEN HER KİM İSE ALLAH BELASINI VERSİN

hakan

3lü terör : fetö, pkk-daeş ve y-chpli saha fitnecileri. üstünde atlantik ittifakı başı abd çekiyor. akparti mhp vatan saadet bbp birleşin ve daha nice vatanseverler birleşin!

  • 1