BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.442,01

Babacan'dan çarpıcı seçim sonuçları açıklaması

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 2015 seçim sonuçları ve pisayalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Guray Gur

pandoranın kutusu acıldı ve acı ama gercekler gun yuzune cıkıyor.Muhalifler Babacan ın ne demek ıstedıgını gayet ıyı anlıyor.Koalisyonun gelışıyle bırlıkte unutulmasın kı partıcılığın sıyasetın bır onemı kalmayacaktır.Herkes bır anda kendını dar boğazda gorecektır.Yatırımın devamlılığı sıyası ıstıkrardadır.Koalisyondan korkmayın dıyenlere cevab şudur,"Muhalefet partılerının başkanları ve kadroları dahıl hangı bırısıne gercekten guvenıyorsunuz,hangısının elle tutulur bır muhalefetını gördunuz(sacmasapan dedıkodular harıc) yada hangı projelerı var ve bılgı sahıbısınız.Muhalefet ne zaman guclenır ve bu mılletın cıkarı ıcın calısırsa işte o zaman koalisyondan kımse korkmaz.Ama ne yazıkkı muhalefet partılerı genlde memur emeklısı başkan lardan muteahhid veya sıyası konjuktürlere dış çıkarlara çalışan adamlarla dolu.Sİzce bunlar mıllet ıcın calışabılırler mı? Bır tane Babacan aralarında varmı?"

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BİR DAHA

Ülke ve milletimizin çıkarları ve geleceği, mezhebimizin, ırkımızın hatta nefislerimizin çıkarlarından çok daha önemli olduğunu düşünerek oylarımızı çok dikkatli kullanmalıyız. Dinimiz, vatanımız, canlarımız, namuslarımız, nesillerimiz, akıllarımız, mallarımız çok mühim emanetlerimizdendir. Bu emanetlerimizi, devletimizin güçlendirilmesi, İslam’ın yaşanılması ve yaşatılması yoluyla ve ancak iktidar eliyle koruyabiliriz.Yanlış oylarımızla, askerimizi, polisimizi, vatandaşlarımızı yeniden teröre kurban etmemeliyiz. Her gün şehid cenazeleriyle ağlamamak ve yetimler kervanına yeni yetimler katmamak için terörden oy ve menfaat devşiren, kardeşliğimize ve barışımıza düşman bu partilere asla oy vermemeliyiz.

doğrusu

sayın babacan diyorki hala büyük bir kararsız oranı var halkın verdiği mesajı ak parti olarak değerlendireceğiz. sayın babacan umarım yatırım yatıtım yatırım diye diye insanı unutmuş olduğunuzu hatırlarsınız. yatırım yapın tabi ama memuru işçiyi emekliyi de hatırlayın bu sizlere ders olsun. önünüzde memur zamları var bakalım ne kadar anlayacak ve ders çıkarmış olacaksınız.

  • 1