BIST 10.219
DOLAR 32,23
EURO 34,73
ALTIN 2.446,01

ASO Başkanı: İşçi çıkarmayalım maaşlarını devlet ödesin...

ANKARA Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, sanayicinin maaşları ödeyemez duruma geldiğini söyledi. Özdebir, işçi çıkarmamak için maaşların 6 ay süreyle İşsizlik Fonu’ndan ödenmesini istedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
Misafir

neyle kafa buluyon la bize de söylesene

misafir

tam saçmalamış,işçilerinin maaşını devlet ödeyecek yaptıkları işin parasını şirketler yiyecek

Misafir

bu kişi daha önce akp genel başkanı hakkında konuştuklarını duymuştuk şu an nerde akp de tabi

Misafir

Ya hu çok fazla gereksiz yorum yapıyorsunuz, Reis her zaman patrondan yana olur, ülkeyi kalkındıranlar işçiler değil ki, iş verenler, onlar olmasa sizler ne yiyip içeceksiniz, ülkenin geleceği için her zaman yatırımdan yana olunmalı ve bu iş adamlarına destek çıkılmalı, onlar batarsa devlet çöker ama işçi işten çıkarsa devlet batmaz, gider başka bir yerde çalışır, ayrıca işte beğenmiyorsunuz, bizim türk milleti biraz yatmayı sever, erkenden emekli olsun, az çalışıp çok kazansın, gelişmiş ülkelerin insanlarına bakın atom karınca gibi hiç durmadan çalışıyor, hatta adam yaşlanmış yine çalışıp üretime katkıda bulunuyor. Sizin yaptığınız kuru laftan ibaret,

Misafir

olumsuz 4 oy neye göre olumsuz oy kullandın yaz buraya, yalan konuşmuyorum bordro gönderirim isteyene. 2 aydır %27 dilimdeyim.

Başkan El Mağduro

Uçan sarayın parasıyla kaç işçinin kaç aylık maaşları ödenirdi acaba! Ve yine CB her gezmeye gidişinde hazırlıklara, konuşacağı tahtı hazırlamaya, geziyi düzenleyici şirketlere ödeneneler ile koruma ekibine ne kadar yolluk ve yevmiye ödeniyor acaba!? Tasarruf tepeden başlar, ayaktan değil, vesselam.

SAMET

CB FELLİK FELİK GEZMELERDE OLSUN VATANDAŞIN HALİNİ DÜŞÜNEN YOK.

misafir

İşsizlik fonunda para kalmış mı, bakmak lazım. Fonda biriken 124 milyar liranın sadece 20 milyarı işsizlik maaşı olarak ödenmiş. Hazine 20 milyar vergi, 5 milyar stopaj almış. kalan para İŞKUR çalışanlarının eğitimine, işveren kuruluşlarına teşvik için verilmiş. Daha kalan para varsa onu da savursunlar. SGK da biriken kıdem tazminatları da Varlık fonuna devrediliyor.

KAAN

Oldu olacak bütün maaşı devlet yani bizler ödeyelim algıdan vergiden kesilenlerden dolayı... nasıl iyi mi ASO Başkanı ? Sizde kazancınıza kazanç katar DÜNYAYA KAZIĞI ÇAKARSINIZ NASIL ?

D.

Daha fazla nasıl sömümürüz zihniyeti 6 aylık personel maaşını ödeyemiyorsanız zaten iflas etmişssiniz demektir.Önündeki zamanlarda herşey toz pembe olacakmış gibi şirket yönetirsen olacağı bu

işçi

Küçük işletmeleri ayakta tutmak için için çok iyi fikir. Eleman çıkartmaktansa 6 ay kadar devlet işkur ayağı ile desteklerse piyasaya çok etkisi olur.

Misafir

Zarar ediyor sen kapat dükkanı kardeşim!

Misafir

Bu mantıkla benim kredilerimide devlet ödesin.Allah muhafaza ödeyemediğim krediler yüzünden bankalar batıp da yeni bir kriz çıkmasın :)

Misafir

kesinlikle yerinde bir öneri. 6 ay devlet versin ama o sürede devlet yönetsin.

alo

Bence patronlar asgari ücrete çalışsın işçinin maaşını devlet versin..Ne dersiniz

MİRKUT

İŞ YAPMIYOR OLSAYDINIZ ZATEN ŞİMDİYE ÇIKARTMIŞTINIZ O İŞÇİLERİ.. Bİ DOYUN .... ....

Misafir

DEVLET NİYE ÖDESİN BİRAZDA CEPTEN ÖDEYİN KANSIZLAR...

SERDAR ÖNSEL

AZ YİYİN AZ GEZİN İŞÇİ MAAŞINI ÖDEYİN

Parayı Devlet Versin

Patron sen ol. Tamam 6 ay işçinin maaşını devlet versin ama 6 ay o fabrikaya kuyyum atasın.

Misafir

KAZANIRKEN İYİ KAYBEDERKEN VATANDAŞÖDESİN.

Misafir

Bence gayet mantıklı bir çözüm, işten atılmak daha mı iyi? Adamlar iflas ediyor ne yapsınlar yani sizi işte tutmak için kendilerini mi feda etsinler, zor durumdalar belli ki böyle bir iyilik yapmak istiyorlar işçilere..

BOZKURT

HELAL OLSUN SANA! ZEKANA HAYRAN KALDIM, DEVLETİN PARASI OLSA KRİZ OLUR MU? GÖZÜNÜZ VERGİSİNİ DÜRÜSTÇE ÖDEYEN VATANDAŞLARIN CEBİNDE.

REMKA

6 AY SONRA İŞ GARANTİSİ VARMI NE MALUM 6 AY SONRA İŞTEN ÇIKAMAYCAĞINIZ

MiSaFiR

Maalesef Devletimiz bu şekilde düşünen iş adamlarını öyle bir alıştırmış ki, 6 ay sonra "BU UYGULAMA DEVAM ETSİN" talebi gelecektir mutlaka. Alışmış, Kudurmuştan Beterdir!!!

Misafisavar

Misafir rumuzuyla yorum yapan arkadas senin o yorumlariyin arkasindaki kirli emelleri cok iyi biliyoz tam FETO ağzıyla konusuyon fazla ziplama bence. Şansını cok zorluyorsun