BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,89
ALTIN 2.443,14

Arınç'tan flaş operasyon açıklaması!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin basın açıklaması yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 281 Adet Yorum
ATAMurat

Soru: FENERBAHCE ile AKP arasinda benzerlik nedir? Cevap: Biri sike yaparken digeri rüsvet alirken suc üstü oldu! Hehehe!

bah

Cemaat kime ‘’hizmet’’ eder? Zaman yazdıysa Mahkemeye gerek yok! Tayyip bey suçlusunuz. MGK kararlarına uysaydınız sana da ‘’hizmet’’ ederlerdi. Ulusalcılar, Sözcü, Cumhuriyet, Hürriyet, çok ‘’satan’’ ZAMAN, Neocon, İsrail el ele… ‘’Kişi sevdiğiyle beraberdir’’ (Muhammed SAV)

ay aydın

benim ayakkabı kutsundan para çıkmadı neden

KARAHANLI

Hocaefendi deyince gözyaşlarinizi tutamiyordunuz, şimdi ne oldu sayin Arinç?

Doğru Birdir

Ne kadar arsızca açıklamalar yapmış. Hırsızlığı ve hırsızları ayıplayıp dışlayacakları, polise ve yargıya yardım edip arka çıkacakları yerde, yok haber verilmiş verilmemiş onunla uğraşıyor birde hukukçu ve dindar geçiniyor. Bir içişleri bakanının oğlunun yolsuzlukla ve hırsızlıkla suçlanması ona sıradan bir olay gibi geliyor, sıradan olmayan ise bakanın haberinin olmaması. Bunların hepsinin zihniyeti bozuk....Su ısındı...Hatta kaynıyor....

yalana talana devam

geçti borun pazarı sür eşeğini niğdeye yillarca gülen cemaatinden maddi manevi oy çıkar fanfaat uğruna beslendi akp cemaat mesupları devletin her kurumunda görev verdiler yalan dolan talan rüşfet dayatma baskı insanları fişleme şantaj hepsi akpde içerlerinden patladılar artık güneside çamurla sıvayamaz artık başbakan

BENCEDE

ARINÇ BİZ CEMAATCİLERİ ADAM SANDIK KADROLARIMIZA KATTIK AMA BUNDAN SONRA AYIKLAYACAĞIZ DİYOR.

DOST

ARINÇ İNANÇLI BEYEFENDİ BİR İNSAN. GERÇEĞİ GEÇ DE OLSA SÖYLEYECEK.HIRSIZIN HAKKINI (ÇALDIĞINI) ALINTERİ GİBİ GÖSTERMEK ÇOOOOOK YANLIŞ.

FATİH

YİNE CADI AVINA ÇIKIYORSUNUZ. YİNE AMAÇ SAPTIRIYORSUNUZ. YİNE SUÇLUYU YAKALAMAK YERİNE ORTAYA ÇIKARANA SALDIRIYORSUNUZ. BU ANLAYIŞ GÜÇLÜYÜZ, GÜÇSÜZÜ EZERİZ ANLAYIŞI... SÖYLEDİKLERİNİZLE YAPTIKLARINIZ BİR BİRİNE ZIT ŞEYLER.

hak

hanginiz yaptıysa çıksın ortaya

Ahmet

Sn Arınç bende sizi düzgün namuslu biri sanıyordum, yanılmışım. Hırsızı savunmak ve suçun üzerini örtmekle aynı suça ortak oluyorsunuz. Herşey ayan beyan ortada. ayıp...

dirayet

okuma yazmanız yok

SolidSnake

Yüzsüzlükte sınır tanımıyorsunuz Sn. Arınç. Tamam polise savcılara giydiriyorsun hadi anladık diyelim (ki anlamadık), bari de ki biz bu işin peşini de sonuna kadar kovalayacağız. Yolsuzluğa bizim hükümetimiz müsaade etmez de. Önceden konuşurken kül bırakmıyordunuz ne oldu ya?

ali ulvi

ayakkabı kutuları ortaya çıktı inşallah gemiciklerde ortaya çıkacak

metin

bülent arınç seni ve admlarınızı kimsenin karaladığı psikolojik olarak yıprattığı devirmeye çalıştığı yok herşey gün gibi acıktayken kendinizi mi aklmaya çalışıyorsunuz sizin pisliğiniz hep vardı herzaman şimdide ortaya cıkmakta yavaş yavaş ha tabi altında kalmyacaksınız dediğniz gibi çirkefliklerinizle savaşacaksınız tabi bu işlerde ustasınız haksız durumdan haklarsınız kendinizi yine bu işi iyi yaparsınız daha önce de gördük çünkü sizde yalan palavere çok. sizi allaha havale ediyorum o görüryor kimin doğru kimin yalan işler yaptığını

bebek

ehe ehe ehe öhö öhö öhö ühü ühü ühü hüüüüüüüüüüüüü

yazık

ne güzel memleket yaa adam suçlulara bısey demıyorda yakalayanlar neden haber vermemiş bunu konuşuyor ayıp bee haber verselerdıde bı güzel olayı örtpas etselerdi derdleri bu edemediler yazııkkkk..

DADAŞ

YAHU TAMAM; OPERASYON GİZLİ YAPILMIŞ, İZİNSİZ YAPILMIŞ, HİKUMETE UYARI NİTELİĞİNDEYMİŞ FALAN. BUNLARIN HEPSİNE EYVALLAH KARDEŞİM AMA NASRETTİN HOCANIN HAKKINI VERMEKTE LAZIM DEĞİLMİ? NE DEMİŞ HOCA NASRETTİN "HIRSIZIN HİÇMİ KABAHATİ YOK KARDEŞİM"? YANİ OLANLARDAN SONRA İLK ÖNCE ŞU PARALARIN MENŞEİNİ BİR ARAŞTIRIN BAKALIM, RÜŞVETLER ORTAYA ÇIKSIN, BAKAN ÇOCUKLARININ ELLERİNDE PARALAR NEYİN NESİ ORTAYA ÇIKSIN, SONRADA OPERASYONUN MEŞRULUĞUNU KONUŞURUZ.

SAVAŞ TÜRKOĞLUTÜRK

SAYIN ARINÇ BEY ÇOK LAF YALANSIZ ÇOK PARA HARAMSIZ OLMAZ KAFA ÜTÜLEMEYİN ARTIK:))

adamlara bak

Bu Man İsa'lı zamanında elindeki,dilindeki kasetlerle chp ye,mhp ye belaltı tehditler savurmuştu.Kaset servisinin alçaklığı sözkonusu değildi.Bu kaset servisi şimdi mi alçaklaştı.Sen safsın ha!!!

K.k.k

Bakan oğullarının evinde 5 tane kasa, havalanında altın vurgunu, 4.5 milyon dolar para ve bir o kadar yolsuzluk. Siz hala daha başbakan arkandayız diyorsun. U l an bu adamlara bakanlık veren kim? Bu polis devletin polisi değil mi? 12 yıldır iktidarda değil mi bunlar? Gezide devletin polisi oluyor da burada cemaatin polisi nasıl oluyor? O kadar belge,resimler varken hala daha aynı kafadasınız. Adamlar malı götürmüş,senin benim paramı yemiş hala daha arkandayız diyorsunuz. Hani cahil olur bilemezsin anlarım da ama gördüğünü de izah edemezsen yani kusura bakmayın da sizi kaale alan adam olmaz. Beter olun Allahsızlar

vatandaş

ayakkabı kutusundakı 3-5 mılyona bakıp uyumayın. akıllı olun gözünüzü açın. 50 milyar tl bu ülkeden uçup gitti. hep bu hainler ve kuçaklarına oturdukları sam amca yüzünden.

jamo

Balik basdan kokar ama hala savunyor bu millet. Gelip evlerine anasina kiz kardesine asilsalar bunlar helaldir deyip gececekler. Gerci **** de ne yapsan sahibine sadik.

vatandaş

Biz birazda operasyonun ne zaman, ne amaçla yapıldığından başka operasyona sebep olan konularıda öğrenmek istiyoruz, bu ülkede bütçe sebebiyle bazı haklar verilmezken, ayakkabı kutuları içerisindeki milyon euro lar ne anlama geliyor, neden evde elbise dolabında bu kadar para ayakkabı kutularında bulunuyor onu öğrenmek istiyoruz.

yedirmeyiz

hükümet sen iyi işler yaptın ülkeyi SÖMÜRMEK YAĞMALAMAK senin hakkın mı diyelim ayıp yahu bunu böyle düşünenler var