BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80

AP'nin skandal Türkiye kararına Başbakan Yıldırım'dan tepki

Avrupa Parlamentosu Türkiye ile ilişkileri askıya alan raporu kabul etti. Başbakan Yıldırım skandal karara ilişkin son dakika açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
HATALI TARAF...

KAVGA YAPAN İKİ KİŞİYE GENELDE'İKİSİNİNDE HATASI VARDIR' DENİR.ŞİMDİ KENDİ HATALARIMIZA BAKAMIYOR VE KABULLENEMİYORSAK,İKİ TARAFTA HATLIDIR DENİR.

tepe

avrupayla kapilari kapatin artik edirne kapikuleyifalan. bütün giris cikislar durdurulsun.. gösterelim avrupaya tavrimizi.. acalim araplara acilan gümrük kapilarimizi.. gerci ordada iyi gecindigim komsu kalmadi ama.. iyisi tamamen kapatalim bütün kapilari biz bize yeteriz nasil olsa tezek yakmaya razi olan halkimiz var..

tepe

ben simdi türkiyeden sunu beklerdim; % 50,5 sokaklara cikip kutlama yapmasini beklerdim. avrupa birliginin aldigi bu karardan sonra.

tepe

basbakan cikmis konusuyor... senin türkiyede sadece bir kukla oldugunu bütün avrupa biliyor

tepe

artik ridvan ciksin desin avrupa bizi istemiyor arap birligine donelim ARDA sende varmisin!

tepe

avrupa sizi 16 nisandan sonra zaten sildi..

Misafir

ONLAR 60 YILDIR DALGA GEÇİYORDU ARTIK O GÜNLER GERİDE KALDI SİZ DALGANIZI GEÇİN.

adnan

yahu resmen politikanız iflas etti daha ne diyonuz ey hükümet adamlarda artniyet olsaydı 2005 te tümden evet derlermiydi.

kırçıl

D-8 İslam birliğini canlandırın. Kimsenin keyfine bırakmayın. Avrupa'nın ve ABD'nin oyunlarını bozun.

kırçıl

Hangi yok hükmü!!!? Adamlar teröristleri beslerler, onlara maddi ve manevi desteklerini sunarlar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yetkililerine kısıtlamalar konulurken, teröristler serbestçe höykürürlerken hiç ses çıkmıyor, Türkiye yetkililerinden cılız bir tepki. Artık yeter demenin vakti geldi de geçti. Böyle giderse memleketimizin itibarı yerlerde süründürülecek. Bunun hesabını da millet ağır bir şekilde ödeyecek.

Misafir

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YILDIRIM.

ayran

İlişkiler laf üstünden yürüseydi Türkiye banko dünya lideri olurdu :)

Misafir

Türkiyede siyeasiler kafalarını calıstırsın Suriyeli göcmen kartını acsınlar Avrupanın göcmen yükünü biz niye bedava tasıyoruz vatandas fakirlesti Suriyelilere kasrı insanlarımız tepkili kimse suriyelilerin uzun sure kalmasını asla istemiyor bunu anlayın artık. Suriyeli kardesligi misafirligi en fazla 1 sene artık avrupaya veya ülkelerine dönsünler toplumun huzurunu bozanlar da var.

Misafir

Geri kabul anlasması sacmalıgını sonlandırın Türkiyede olay cıkaran Suriyelileri gönderin Avrupaya bize köpek gibi yalvarsınlar Avrupanın göcmen yükünü biz tasımaya mecburmuyuz sorunlu göcmenler gönderilsin vatandas bu kadar suriyeli göcmeni tasımak istemiyor vize serbesttisi vermeyen 3 kurusu taksid taksid ödeyen avrupanın göcmen yükünü biz tasımayalım gönderelim suriyelileri avrupaya dagılsınlar

adem

Allah akil fikir versin bu millete de yönetenlere de...

üğür

yok hukmündedır dıyorsa yok hükmündedır avrupalıler boşüna toplanıp zaman harcıyorler cünkü bukarar bız olmadan hükmü yoktür

misdafir

doğru türkiyenin yarı oyundan fazlasını önemsemeyenler bunuda önemsemez

Hakkı ARAR

Bir Türk olarak bizi dışlama kararlarına üzüldüm. Türk olmayanlar üzülmezler. Hatta bunlardan bazıları hani şu "Çanakkale geçilmez" sözünden alınıp geçmeye kalkışanlar var ya "bizim için yok hükmündedir" de diyebilmektedirler.

Misafir

Yıldırım'dan skandal tepki... Parlamento yetkisiz!.....önemli olan iktidar iradesidir.

KAFA KARIŞIKLIĞI???

AKP den başka herkezin kafası karışık.!!!

Ali Yıldız

Senin yok hükmünde demen hiç bir şey ifade etmez.İlişkileri bozmadığınız ülke kalmadı.Yazık ettiniz güzelim ülkeme...

  • 1