BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Ankara'da Gökçek oyunu!..

Neden, niçin anlaması mümkün olmayan bir tahrik var Melih Gökçek üzerinde.Hemde emaneti teslim ettiği 25 yıl başkanlığını yaptığı yerden.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

DOLAR 6.50 oldu yagciligi birak.

TALİP TUNCER

OSMAN BEY KARDEŞİM AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK,1976 DAN BERİ ANKARADA YAŞIYORUM ÇOK BELEDİYE BAŞKANI GÖRDÜK,EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR. MELİH BEY BENİ BİLMEZ TANIMAZ,AMMA ANKARADA MELİH BEYİN HİZMETLERİNİ İNKAR ETMEK GÖRMEMEK İNSAFSIZLIKTIR.

Misafir

Parka Caddeye Sokağa vb bir yerlere Melih Gökçek adı verilmesi helaldir hoştur, ama her parkın adının yanına Melih Gökçek isminin yazılması artık uygun değildir, maksat bu park Melih Gökçek zamanında yapılmıştır denmek isteniyorsa uygun bir ifade ile yazılmalıdır, ama Melih GÖKÇEK'in hala Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu izlenimi verecek ifade yazılması uygun değildir, sonra gelene saygısızlıktır.

Misafir

Kuranı biraz bilen ve mesajlarının esaslarını biraz anlayan bir Müslüman adayı olarak (Müslüman olmak, kitaba tabi olmak, amel sahibi olmakla mümkündür) Allah şahittir ki mahşerde Melih GÖKÇEK'in yerinde olmak asla olmak istemezdim. Selam ve esenlik Müslümanların üzerine olsun.

meltem şimşek

hakkında binlerce bilinmeyen veya birçok bilinen bulunan bu şahsı bu kadar methetmek hangi yazarlık misyonuna sığar...neyin peşindesiniz...bir kişiyi ümmetinde lideridir diyerek ona ram olmayı öven zihniyet nemenem birşeydir...sadece başına gelecekleri bildiği için melih gökçek böyle davranmıştır bunu bilmeyecek ne var...kötü kötüdür...tarafsız bir yargı sistemi olsaydı da daha şeffaf görseydik olup biteni....

Erol Baron

Yazar et TL can derdinde.

Misafir

Bir oraya takla atiyorsun,bir buraya takla atiyorsun.i. melih gokcek basarili olsaydi gorevinden alinmazdi,7-24 twett atip saga sola laf yetistiriyordu,biraz yagmur yagsin Kizilay gole donuyor,once Ankara yi tani sonra yazi yaz osman.Ustelik bu adam yillarca Batikent metrosunda Ataturk un adini soyletmedi kasitli olarak bunu 6 milyon Ankarali biliyor sen bilmiyorsun....

Misafir

Dolar , Türk lirası karşısında değer mi kazanıyor? Yoksa Türk lirası yabancı para birimleri karşısında siyasal durum ve ekonomiye bağlı olarak eriyor mu?...........Sonuç olarak… Cezayir Dinarı, Fas Dirhemi, Moldovya Leusu, Makedon Dinarı, Malezya Ringitti, Umman Riyali, Peru Nuevo Solu, Mısır Lirası, gibi para birimleri de Türk lirası karşısında değer kazanıyor.

MD. Edep..Edep..

Sevgili kardeşim Ankapark'a gömdüğün paranın haddi ve hesabı yok kardeşim. Mesele park meselesi de değil.. Kaynakların daha etkin ve verimli kullanılmasıdır. Osman bahsettiğimiz kaynak 500-600 milyon dolar be kardeşim. Sen birisini sevdin, birisine yaranacaksın diye Rabbimin insanlığa verdiği en büyük nimeti kullanmayalım mı? Selam ve esenlik müslamanların üzerine olsun.. Ya Rabbi milletimize, devletimize ve de hükümetimize destek ol.. Bizlere de esenlik ver.

  • 1