BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,74
ALTIN 2.448,99

Ankara ve İstanbul için sürpriz adaylar! Kulislerden sızdı

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında 2019 yerel seçimlerinde AK Parti ve CHP kulislerinde konuşulan İstanbul ve Ankara aday adaylarını kaleme aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

Yüzlerce kaçak Afgan ve Pakistanlı Türkiye’ye elini kolunu sallaya sallaya giriyor Doğu Anadolu'daki göçmen trafiği gün geçtikte arttı. Afganistan ve Pakistan'dan yola çıkan göçmenler Türkiye'ye İran sınırından yasa dışı yollarla elini kolunu sallaya sallaya giriyor. Şaşırtıcı şekilde sınır hattını kevgire çeviren göçmenler asker ve polise yakalanmadan yollara düşüyor, önce Ağrı oradan Erzurum üzerinden rotasını İstanbul'a çeviriyor. Olayın sosyolojik boyutu yüzlerce dram içerirken Türkiye tarafından sınırların bu kadar kolay aşılabilmesi ciddi güvenlik endişeleri ortaya çıkarıyor.

ankaralı

ankaraya mansur yavaş yakışır bence

Misafir

emeklilerin intibak zamlarını vermeyenlere oy yok

Misafir

emeklilerin intibak zamlarını vermeyenlere oy yok

Misafir

BİRKERE ANKARADAKİ NÜFUSUN NERELİ HANGİ BÖLGEDEN OLDUĞUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMALARI GEREK PARTİLERİN NÜFUS DAĞILIMINA GÖRE BİR ADAY GÖSTERMEK GEREKİRSE İÇ ANADOLU BÖLGESİ AĞIRLIKTA ÇORUM ÇANKIRI YOZGAT BOLU KIRŞEHİR NEVŞEHİR İLLERİ OLUŞTURUYOR NÜFUSUN 3/2 SİNİ ADAY BELİRLERKEN BUNLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMALARI GEREK YOKSA OYLAR KAYAR GİDER HATTA UÇAR GİDER BİZDEN SÖYLEMESİ ÖYLE BOŞ KURU MUHABBETLER OLMAZ BU İŞLER

ANALİZ UZMANI IRIZA

ALOOOOOOOOOOO LA HASİYETSİZ VE ŞEREFSİZ SAHTE MİSAFİRRR BİR AK PARTİLİYİ BU KADAR YERİN DİBİNE SOKACAK NE YAPTIKİ SEN BÖYLE YAZIYORSUN ALOOOOOOOOOOO BANA BAKIN OĞLUMMMM BUNDAN SONRA BU AK PARTİ OLUR KARA PARTİ OLUR HİÇÇ FARK ETMEZ HEP İNANLAR GELECEK VE ONLAR BU ÜLYEKEYİ YÖNETECEKLER ÇÜNKİ SİZİN BUNDAN SONRA SİZİN NE MİSYONUNUZ NE TABANINIZ NEDE AKLINIZ NEDE EKİBİNİZİN BU İŞLERİ AL4I ERMEZ VE UNUTUN BU İŞLERİ SONRA SEN KİM OLOYURSUNDA AK PARTİLİLER HAKKINDA BU KADAR EMİN KONUŞUYORSUN BİTTİ OĞLUM BİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ 2019 HEPİNİZE KINA GÖNDERECEĞİM O MÜSAİT YERLERİNİZE YARAKSINIZ OLURMU BENDE BİR SEÇMENİM GÖRÜŞECEĞİZZZZ BEKLEYİN BİR YİRMİ SENE DAHADA VARIZ VE ÖMÜR BOYU BİZ VARIZ ANLADINIZMI SİZİN SOYUNUZ VE TABANINIZ BİTTİ Misafir 03 Nisan 2018 09:46 Bir gün gelecek bazı insanlar ben AK Partiyi'yi savunmuyordum diye kendilerini aklamaya çalışacak , yakındır.. nasıl fettoşcular ben fettoş değilim diye kendilerini savunuyorsa aynısı olacak..

Misafir

HEPSİ HAYAL ÜRÜNÜ YEREL SEÇİMLERDE HALK HİZMETLERE OY VERİYOR GENEL SEÇİMLERDE ADAYLARA KİŞİLERE OY VERİYOR YERELDE OY VEREN İNSANLAR GENELDE AYNI PARTİYE OY VERMİYOR HİÇBİR PARTİNİN İŞİ KOLAY DEĞİL HELEDE ANKARA İSTANBUL GİBİ İLLERDE DAHADA ZOR OLACAK KİMSE KENDİNİ ÇANTADA KEKLİK GÖRMESİN

Misafir

Bir gün gelecek bazı insanlar ben AK Partiyi'yi savunmuyordum diye kendilerini aklamaya çalışacak , yakındır.. nasıl fettoşcular ben fettoş değilim diye kendilerini savunuyorsa aynısı olacak..

Misafir

Feto ile bunlar yıllarca hile yollarla seçim kazanmışlar. Ölülere bile oy kullandırdılar. En son seçimde YSK'yı da yanlarına alarak ÜSküdarı geçtiler. 2019'da ise boş oy pusulalarıyla seçim kazanmaya niyetliler. Üstüne de 500 milyon zarf. Ne diyelim Allah elinize kolunuza dolaştırsın. Sizler Allah tüm hudutlarını çoktan aştınız.

Misafir

sizler Feto ile yıllarca bu millete hile yapıp ölülere dahi oy kullandırdınız. Ancak Referandumda gördünüz.

REİS

MUSTAFA TUNA GAYET İYİ BENCE.AŞIRI DERECEDE DÜRÜST BİR İNSAN.BENCE MUSTAFA TUNA ADAY YAPILSIN.ANKARA İÇİN BÜYÜK BİŞR ŞANS.

Misafir

15 temmuz'da yapamadiginizi 2019'da mi yapacaginizi saniyorsunuz? türk milleti size öyle bir sille-i osmaniyye indirecek ki, meral aksener denen kadin da, ona oy veren sizler de sekte-i kalpten terk-i diyar eyleyeceksiniz. ruhunuza fatiha okumayacagiz ama, helvanizi dagitiriz ;-)

serhat demir

chp hangi adayı koyarsa koysun istanbul ve ankarada kazanamaz. Adayı değil fosil kafanızı değiştirin. Hoş bunuda anlayacak kafa yok sizde..

murad

İstanbulda bu chp nin genel müdürü aday olduyduda kazanamadıydı, partinizde genel müdürünüzden daha itibarlı birimi varki o aday olacak ve kazanacak ? Güldürmeyin milleti veya güldürün güldürün :))

Kaan

Bürokratları belediye başkanı olarak görmek ister mi acaba bu toplum bir düşünün

demedi demeyin

eger akparti ankara icin sayin ali babacan'i aday gösterirse emin olun silme götürür. secimi fark atarak kazanir. julide sarieroglu hicbir sansi yok. ben kadinlarin yöneticilik koltuguna oturmasina karsiyim, akpartiyi desteklememe ragmen aday olursa kesinlikle oy vermem. istanbul icin süleyman soylu düsünülebilir. akparti mevcut belediye baskanlari ile ne istanbul'u ne de ankara'yi kazanamaz.

Misafir

İSTANBUL..ANKARA ,,BANKO,AKP,,ÌZMİR CHP

Misafir

2019'da inşallah Allah hilelerinizi elinize kolunuza bulaştıracak. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Sizler Feto ile birlikte bu millete tuzaklar ve hileler kurmaya iyi alıştınız ama 2019'da inşallah bu Milletin yakasından ilelebet düşeceksiniz. Bunu arık IYI anlayın.

  • 1