BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Ankara Büyükşehir'i CHP kazansa bu kadar olmazdı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra Ankara'daki bütün izleri silinen ve son olarak imzaları parklardan kaldırılan Melih Gökçek'e 'kankası' ve 'didişme partneri' Ahmet Hakan'dan destek geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
ohhhhhhhhh

Mansur YAVAŞ ın elinden hileyle alınan belediye böyle olur ....Buna ALLAH ın Adaleti denir.

Aylin adali

Mustafa tuna melih gokcek in yaptıklarının 10 da birini düşünecek kapasitede değil.

Aylin adali

Ankarayi nakış nakış işleyip yasanir bir şehir haline getiren Melih Gokçek'ein yerine gelenler onun yaptığı hizmetlerin yuzde birini yapamayip yapilmis olanlari silmeye çalışiyor. AK PARTİ bundan sonra Ankara B. B. sini zor görür. Tuna Ak Parti dışında herkese çalışıyor.

Misafir

Umarım Mustafa Tuna dahil Ankaradaki hiç bir belediye başkanı yeniden aday gösterilmez. Hepsi de çok çapsız.

Misafir

100 sene geçse Melih Gökçek in Ankara ya verdiği zarar telafi edilemez. Ülkenin kültür kentini belki tek planlı ve düzenli kentini plastik ve beton yığınına çevirdi. Estetikten yoksun her tarafı çöp ve kanalizasyon kokan bir Ortadoğu kenti haline geldi Ankara.. Tuna ne yapsın.kolaymi bu enkazı temizlemek

Misafir

Melih Gökçek ile Ugraşıcam diye Ankarayı Kaybedicek

Tc Levent

Melihde aynisini yapmamismiydi, bir önceki yönetimin icrastlarini silip kendi imzasini koymadimi...eeee Siyaset anlayi bu Türkiyede, vergini ver gerisini sorgulama

Angarali

Melihin belediye personeline eziyetlerini yazin melihin halen bulunan tacizci itfaiye burokratlarini yazin. Ayip valla ayip. Mustafa Baskan once belediyeyi daha sonra tum ankarayi kalkindiracak insaallah. Melihten kurtuldu ya ankara yatip kalkip sukretmek lazim..

vatandaş söyler

yani akp kendi içinde iyi temizliyor mu? halkın seçtiği alınırsa, diğer getirilen yapabilir gibi...

sağduyu

Melih gökçek ne mücadelelerle buraya geldi yoksaymak da ne kime faydası olacak

sağduyu

Şimdi buna sorsalar icraatın ne diye yapılanları yıktım mı diyecek bumu icraat

Mahmut Nevsehirli

Her Siyasasi Partinin Kurulus sebebi ve Özü " Millete Hizmet"dir. CHP bunu yillarca yapti! Vekillerin sahsi cikarlarina döndüklerinde CHP sahadan Secimle silindi, Aynisi AKP icinde gecerli. Bir Yüzükle geldi, Yillardir Ekonomi motoru is adamlari ve Sirketleri satin alacak kadar Zengin, 16 yil yetti. Baska derdi olan varmi.son 45 yilda CHP 2 defa geldi, Kibrisi aldi PKK yi söndürdü! APOyu Tutukladi! Ya sonra? Birakalim Particiligi, Memleket gidiyeaa.

kundemacı

Elbette izleri silinecek. Ankara' ya yaptıklarını; babasının parası ile yapmadığına göre, eserler üzerinde de imzası olmaz. babasının parasıyla yaptıysa ayrı mesele

Adam harcama

Bu adam hiç mi iyi bir şey yapmamış. Yanlışları çoktur ama partisine yillarca hizmet etmiş bir insana bu düşmanca tavırlar hangi inancın gereğidir. Ekonominin ucbucuk kat büyümesinde ki en büyük emektar Ali Babacan bile bir çöp gibi kapının önüne koyuldu. Akparti yetişmiş, tecrübe kazanmış insanları harcama partisi oldu. İleride partiye lider olacak kişinin karşısında en ufak rakip olma potansiyeli taşıyan emektarlar mutlaka harcanıyor. Partiyi tecrubeli insanlardan temizliyorlar. Ekonomide sorunlar büyük ama çözecek tecrübeli insan bırakmadılar.

Misafir

Ankara'yı borç batağında bıraktı.

Misafir

Biz ankarada gökçek'i başkan seçmişken, zorla istifa ettirildi gökçek ve bu herif gökten zembille indirdiler.. ankaralıların başkanı değil mustafa tuna.. yerel secimde tokadı yiyecek

Vijdan

BAŞKA PARTİ İMAJI HAVASI VERİP ĢÖKÇEK DÖNEMİNİN ÜSTÜNÜ ÖRTMEK.

MUSTAFA TUNA'DA HASETLIK VE FESATLIK VAR

siyasi kiskanclik, hazimsizlik ve melih gökcek karsisindaki siyasi eziklik.. baska ne olabilir ki! iste bu meziyetler mustafa tuna'nin liyakat sahibi olmayan ve liderlik ruhu tasimayan bir insan oldugunu gösterir. akparti bu adamla ankarayi kesinlikle chp'ye kaptirir. melih bey'e yapilan haksizlik giderilmeli ve 2019 da tekrar aday olmasi saglanmali.

  • 1