BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Altında dev hamle: Türkiye rezervlere talip oldu!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bazı ülkelere, "Sizin altın rezervlerinizi tutabiliriz, saklayabiliriz, bunları sertifikalandırabiliriz" önerisinde bulunduklarını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
Misafir

Siz ilk önce İngiltere'de rehin tutuğunuz bu ülkeye ait Altınları yurda getirin. Bunu AHaber izleyerek hipnotize olanlar ASLA bilemeyecek. Size Altınlarımızı verip de elin İngiltere'sine altınları kaptırmaya niyetimiz yok. O kadar enayi değiliz artık.

Misafir

önce ingiltere'ye aldığınız borç ve kredilerin teminat olarak verdiğiniz ve orada saklanan Altın rezervimizi geri alın, sonra başkasının altınına göz dikersiniz.

TC1071

"TÜRKİYE'DE ALTIN TİCARETİNE VERGİ YOK"ULTRA LÜX YATLARIN YAKITINA VERGİ YOK ...ELMAS PIRLANTA TİCARETİNE VERGİ YOK... AMA TL İLE OLAN HER TÜRLÜ BANKACILIK FALİYETLERİNE VERGİ VAR...GARİBANA VERGİ VAR...BEN SİZİN OLMAYAN ADALETİNİZİN TAAAAAAAAAA....

düşündürücü !

altının değerlendiği süreçler,güven bunalımının da tavan yaptığı süreçlerdir. hyırlısı !

Misafir

Yok düşünüyolar sadece

ersen

İktidara zorda, borçlanma ekonomisiyle buraya kadar, üretim olmayınca, fabrikaların hepsi satılıp kapatılınca yerlerinede yenileri açılmayınca, saman, et bile ithal ediliyorsa ekonomik kriz kapıda demektir. 16 yıldır zaten yönetemiyorlardı, ilk on yıl dünyada para boldu ve kolay borç bulabiliyorlardı ancak o devirler geçti

MİSAFİR

HAYROLA..TÜRKİYE -DE MALİ KRİZ VAR DA MİLLETTENMİ SAKLANIYOR *? SANKİ İNSANLAR ÇOK GÜVENİYORDA TÜRKİYE-YE ALTINLARINI GETİRİP TÜRKİYE-*YE TESLİM EDECEKLER ÖYLEMİ ?BİRAZ ZOR ..

Doğrucu Davut

60 tondan fazla altınının varmış 24 tonu İngiltere'de ne arıyorsa artık oralarda rehinmi tutuluyor yoksa...!

Bekmez

Sadece pırlanta da değil altın ticaretinde de vergi yokmuş. Gemilere verilen mazotda da vergi yok. Bu yasalar kimin çıkarıldı acaba 🤔

Güleleim mi

adama sorarlar, sen niye ABD de tutuyorsun

faruk canda

ya ne dalga mı geciyor... türkiye kendi altınlarının ingiltere de saklıyor... mehmet şimşeğin acıklamaları ortada.. önce kendi altınını türkiyere getirin.. sonra diger meselelere gelirsiniz boyle sacma iş olmaz

Misafir

Olmayacak bir iş,al sana kamuoyuna bir malzeme daha oyalanda oyalan :))))

yanoş

yabancıya vergi yok türkiyede yasayan vatandasın mesaisine bile vergi var.emeklilerin aylıgına bile vergi var.

Misafir

Onlarda hemen verdi...

halit becene

turkiye cumhuriyeti`nin geldigi duruma bir bakin.sen kendi altinlarini ingiltere`ye kaptir.sonra diger ulkelere altinlarini depo gorevi gorelim diye arz et.allah akil fikir versin zeybeyci sana.

Akif

Böylece Altın Çağını (Golden age) biz başlatmış olacağız.😻

Akif

Bunu yapın vallahi ölene kadar oyumu size vereceğim🙀

Akif

Maaşlara zam yapmaktan kurtulursunuz,zaten bu konuda zorluk çekiyorsunuz.Altın artsın dursun,paramız değerli olsun,bi gün yüzü görelim.

Akif

Mevcut paranın değeri belirlenmiş miktarda altına eşdeğer olacak, yani elimiz deki 100 lira yarım gram altın olacak.

Akif

Bu olmayacak birşey değil.

Akif

Altına endeksli paraya geçmeliyiz, yeni basılacak olan paralarda 100 tl yarım gram 24 ayar altın, 200 tl 1 gram altın şeklinde yazılabilir.

Misafir

Türk lirasının değeri sıfırlandı!..... Zaten Bakkala Ekmek almaya Altınla gideceğiz!...

  • 1