BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Almanya Türkiye'deki tank fabrikasına taş koyuyor

ALMANYA Türkiye Almanya arasındaki siyasi gerginlik iki ülke arasındaki ticari ilişkileri de etkilemeye başladı. Alman silah üreticisi Rheinmetairin Türkiye'de kurmayı planladığı tank fabrikasını veto etmeye hazırlanıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Misafir

Kenditankımız var almanın beyni bizimkinden dahamıiyi.kendigöbeğimizi kendimiz keseceğiz. Elinçinlisi motorusöker birebir tümparçaları kopyalarüretir.bizniye yapmıyalım.dahaiyisiniyaparız.iktidara muhalefete duyurulur.eğer yapamıyorsak bizeyazıklarolsun.

Misafir

kendi tankimizi kendimiz hala üretemiyor muyuz? eyyyyyyyyyyyy Almanya, insanin asabini bozma!

mevhibe inal

En büyük HAİNLİK, GIDA-İLAÇ-KİMYA işinde. O konularda bağımlı olmamalıyız. Sağlık ve gelecek söz konusu.

Misafir

En büyük HAİNLİK, GIDA-İLAÇ-KİMYA işinde. O konuda bağımlılıktan kurtulmalıyız ilk iş olarak. Sağlık ve gelecek söz konusu.

Necati

Kendi tankımızı yapıyoruz .Bunun bir önemi yok.

TÜRK MİLLETİ

gezizekalının biri yorumda nasıl saçmalayacagını şaşırmış..okudugunu anlamıyor..bizim ALTAY TANKıyla alakalı bir durum yok..o proje devam ediyor..tank motoru konusunda bir sıkıntı oldu, o da aşıldı..gezizekalıya anlatır gibi anlatıyım "bu haberde alman tank firması TÜRKİYEye bir fabrika kurup üretimi burda yapmak istemişti, işçilik almanyada pahalı diye fabrikayı buraya yapacaktı konu bu"

bir basit vatandaş

Yani bu işte RT Erdoğan'ın Almanya'ya Nazi kalıntıları diye hitap etmesinin hiç payı yok mudur? Sen her türlü saygısızlığı yap sonra hiç bir şey olmamış gibi işlerin yürüyeceğini zannet. RT Erdoğan'ın Ülkemize, Halkımıza yaptığı kötülüklerin haddi hesabı yoktur.

Misafir

tank işi bitti.milli otomobil,milli savaş uçağı onlarıda unutalım.ama olsun recep başkan oldu.önemli olan bu..

akın

Binelim Yerli ve Milli ALTAR tanklarına Avrupa'yı fethedelim

misafir

e hani yerli milli tank yapıyorduk, napacaz gavur hain alaman tankını

kerem

eyyy almanya..hart hurt

Ne demezsiniz

Sen adamlara sırf siyasi çıkar elde etmek için hakaret et,nazi kırıntısı de ondan sonra ağla dur.Biri de Altay tankı demiş.Altaya motor yapamadık daha motoor.Atıp tutmayla olmayacağını millet söyledi işte referandumda .Değiştirilen oylara rağmen.

Misafir

daha bu bir başlangıç..merkele nazi demeyecekti.almanya ab nin en güçlü ekonomisine sahip yunanistanı iflastan kurtardı.tüm ab ülkeleri almanyayı dinler.seçimden önce Avrupa bedelini ödeyecekti?görelim..bu engellemeler başka işlerede sıçrayacak.akkoyunlular hep beraber göreceğiz.

e.e

Bizi kıskanıyorlar. Şu anda 20 karakteri tatamlamaya çalışıyorum. Yoksa söyleyeceklerim sadece bu kadardı.

ALASÖZ

Nasıl yani, bizim milli tank fabrikamızı kurmamızı mı engellemeye çalışıyorlar bu münafıklar? Ey Almanya, galiba sen bizim Osmanlı tokadını yememişsin, şimdi başkan meydanlardan sana öyle bir tokat sallarki, nerden geldiğini anlayamazsın, haddini bil Ey Almanya!

Erol Baron

Demek ki Almanya istemeyince yerli TANK ve yerli OTO olmuyormuş.

Misafir

şaka gibi haber belki bazılarının gözü açılır kendi tankımızı üretiyorduk ya hani bol bol heryerde anlatıyorduk ya şöyle tank yaptık böyle tank yaptık diye bakında gerçekleri görün tank değil maketini yaptık hala tank için dışarıya muhtacız malesef...

KÖTÜ KOMŞU MAL SAHİBİ YAPAR

KÖTÜ KOMŞU MAL SAHİBİ YAPARMIŞ.BİZ DAHA İYİSİNİ YAPMALIYIZ.DURMAK YOK YOLA DEVAM.

arslan

Anlayın artık dünyaya nara atmayla uluslararası ilişki olmuyo yoksa yerin afrika ülkelerinin arası olur. naralara oy verenlerde kendini vatansever zannediyo

cengaver13

bu nasil bir baslik ya.ayip ayip..

MİSAFİR

AÇIK AÇIK TERÖRÜ DESTEKLİYORLAR ALLAH BELANIZI VERSİN ALMANYA

MİSAFİR

TERÖRİST GERMANY ALMANYA

Misafir

hani biz tankımızı yapıyorduk yaaa.

Ozan Türk

Artık bunlara karşı Altay tankı için seri üretim fabrikası kurulsun. Almanlar defolsun.

  • 1