BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,89
ALTIN 2.443,14

Almanya seçim sonuçları anketlere göre kazanan belli!

ALMANYA'da resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Almanya Başbakanı Angela Merkel'in partisi en yüksek oyu alarak seçimin galibi olmayı başardı. İşte Almanya'daki seçim sonuçları;

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Misafir

son aldığım duyumlara göre,almanya seçmeni afd den yana tavır almaktaymış.almanya da yapılacak bir erken seçim sonrası, afd nin birinci parti olma ihtimali çok yüksek.zaten merkelli hükümetin devam etme olasılığı hayli zayıf.başarılar,saygılar.

Misafir

afd,almanyanın kazanan partisi oldu.gelecekte 1. parti olma şansı hayli yüksek.merkel e oy vemeyen aklıselimleri kutluyorum ve teşekkür ediyorum.merkel in liberaller ve yeşillerle yapacağı koolisyonun ömrü uzun olamz.almanya kendini erken seçime hazırlasın.saygılar.

Mustafa Ata

Almanya'da seçimlerde kazanan ırkçı parti oldu. Kendi ülkelerinde iş, aş, para, özgürlük olmadığı için ölümüne kaçıp ya da göçmen olarak oraya gidip orada bütün haklara sahip olduktan sonra geldiği ülkenin siyasi yapısını desteklemenin meyvelerini topluyorlar oradaki göçmenler. Göçmenleri zor günler bekliyor.

Misafir

gurur duy Türkiye yürüttüğün istikrarlı dış politika sayesinde ırkçılar meclise girdi, bundan sonrasını almanyada yaşayan rabiacılar düşünsün,

Misafir

Simdi utanmadan kabus gorduklerinizi bir de tebrik icin siraya girersiniz...

Misafir

BERLİNDE AKP BENZERİ AFD MERKEZİ POLİS KORUMASINDA!.... PROTESTO VAR!

Misafir

Salın bizdeki Suriyeli mültecileri Avrupaya Almanya ve Avrupalılar sözünü yutmadıki ikili kabul saçmalığını imzalayan Davutoglu ve Avrupa ülkeleri ne diye anlaştılar Türkiyeler vizeler serbest diye ne oldu vizeler serbest değil Avrupa mültecilere vermeyi taahhüt ettiği para yardımını da vermiyor yani anlaşma tek taraflı iptal gerektiriyor o halde salalım gitmek isteyenleri avrupaya gitsinler bu milelt onca mültecinin yükünü karşılıksız yılalrca taşımaya mecburmu? yetkililer gereğini yapmalı

kundemacı

Neden kokuyoruz ki? Ne demek: "korkulan gerçekleşiyor." Almanların tercihinden bize ne? Böyle manşet mi olur?

vatandaş

Misafir 24 Eylül 2017 20:17 Bizler Türkiye de en koyu sağ partilere oy veriyoruz.Ama yurtdışında hep Sol partilerin kazanmasını istiyoruz. NEDEN DİYE SORMUŞSUN..... ÖZÜNDE KOYU MUHAFAZARKARLARIMIZ İŞ KİŞİSEL MENFAATA GELİNCE KOMİNİST BİLE OLURLAR..

🌑 93 Sene Sonra 🌑

🌑 🌑 ________ 7 Aralık 1924 seçimlerinde 907.300 oy alan ve ilk kez Meclise giren Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisi, 5 Mart 1933'de 17,277.0 oyla288 Milletvekili ile Mecliste iktidar oldu!.

_🌑_____________

🌑 Erdoğan'ın "Türkiye’nin düşmanları" oldukları suçlamasıyla oy verilmemesi çağrısı yaptığı CDU, SPD, FDP ve Yeşiller Partisi'nde 52 Türkiye kökenli aday bulunuyor.

Davetsiz Misafir

"Naziler" olarak bilinen aşırı sağcı Almanya için Alternatif Partisi (AFD) yüzde 13 oy aldı ve meclise girdi!

Misafir

Ben Korkuyorum!.... 60 Sene Sonra Nazi Parti yeniden Meclise geri geldi!

Misafir

sittin senedir avrupayla dost olduk ta ne oldu

Misafir

Bizler Türkiye de en koyu sağ partilere oy veriyoruz.Ama yurtdışında hep Sol partilerin kazanmasını istiyoruz.Elciliklerde sağ partilere oy veren gurbetçilerimiz, yaşadıkları yabancı ülkelerde hep Sol partilere oy veriyorlar.Bu çelişkinin!!!!!!!! açıklaması var mı?

.Komünist Görüş

Son dakika haberi… ................... Barzani'den son anda bir açıklama: Referandum ertelenmeyecek...Kürtler çocuklarına özgür bir Kürditan bırakacak!

SOL BEK

AKP'nin AKP'nin "dindar ve kindar" nesil yaratma isteğiyle gerici müfredata karşı Solcu Liseliler, "Bu müfredat çöpe atılmalı!" diyerek Kadıköy'de eylem yapıyor!.

Selim Acar

Erdoğan barajı aşmadı, Meclis'e giremedi, darısı Türkiye'nin başına!

Misafir

Avrupa düşmanlığı bize felaket getirir!.. Uyanık olalım.. Kandırılmayalım.

ALMANYADAN

Kim Neden Korkuyor?.... Demokratik Ülkelerden kim neden korksun?... Tek adam diktatörlüğünden korkulur?...

ufuk

Başlığa bak :))) "Korkulan gerçek oluyor...". Zaten merkel alacaktı. Diğerleri sanki daha mı iyi? Trump'a da aynısını dedi bu medya, sonra en iyi Trump oldu. "Dostum Danılt" :)))))

Misafir

BUNLAR KÜRDISTANI KURACAKLAR

Misafir

Yahu hangisi olursa olsun Türk düşmanlığı bitecek mi.Aynı Amerika gibi değişmez.Hepsi aynı .Biz uyanık olalım.Kandırılmayalım.

Ahmet Y.

Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler. Anketler hiçbir zaman belirleyici olmamıştır. Hele bir alman halkının asıl anketi olan seçim sonuçlarını görelim. Bırakın Türk seçmenini, ben alman seçmenden dahi tokat yiyeceğini tahmin ediyorum, merkelin.

Hans

Bi nasil baslik, Türkiye kimin kahanmasini istiyor. Türkiye aradigi diktatör‘ü almanyada bulamaz, 500bin mülteciye kucak acan merkel‘den hitler cikmaz, isinize bakin