BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.435,85

Allah cemaatçilere ceza çektiriyor!

Taraf gazetesi yazarı Amberin Zaman genç cemaatçilerin hükümete karşı tavrını yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 90 Adet Yorum
Mahmut Riyat Bakır

BENCE DE AK PARTİ VEYA DİĞER MÜSLÜMANLARLA BİRLİKTE CEMAAT ANILMAMALI....ÇÜNKÜ ONLARIN ANILACAĞI PAPALARI, PİSKOPOSLARI, HAHAMLARI VARKEN MÜSLÜMANLARLA NE İŞLERİ OLUR....GAVURA KARANFİL UZAT...MÜSLÜMANA ABA ALTINDAN SOPA GÖSTER HELAL OLSUN CEMAATIN GENÇ YAŞLILARINA....ALLAH SİZİ BATILI DOSTLARINIZDAN AYIRMASIN....BİZLERİ DE MÜSLÜMANLARDAN...

FATİH

Ferhat kardeşim üç kere yazdım sildim. Bizim yurt dışı hizmetlerimizi hafsalanızın almasını beklemiyorum. Onlar Türkiye'nin yurt dışındaki tek markası. Birincisi biz müsbet ve menfi ilimleri beraber vermiyor muşuz? Soruyorum bu çocuklar ilhamla mı namaz kılıyor, oruç tutuyor, insan gibi insan oluyor. Risale-i Nuru çok bildiğini söylediğiniz kardeşlerinizle aynı ortamda bu dediklerinizi konuşunca mecburen arkadaşlarınıza ders yapmak zorunda kalmıştım acizane... Hatta top sakallı bir arkadaş bir kaç yerden ders yapınca, biz yanlış tanımışız deyip mahcup olmuşlardı, bunlar fazilet değil tabi ama yargılamadan önce tanıyın. Bizim Kur'an tecvit derslerimizin olmadığını yazıyorsun da bu konuda da bilmediğin için yazıyorsun. Fıkıh için ise ekibimiz bile var. Yani mesnetsiz konuşuyor, yada takip etmede zorlanıyorsunuz. Saçı sakalı olana takılma, onlarda insan, zamanla iyiyi kötüyü ayırt edebilecek kadar insan. Bugün kızla gezebilir , kurtarmazsan yarın daha kötü olur. Biz herkese kucak açtık.

YORUMCU

İŞİNİZE GELMEYİNCE GAVUR OLUYORLAR DEĞİL Mİ….HASTANEDE TEDAVİ GÖRDÜĞÜN CİHAZDAN TUT DA EVİNE GİDERKEN BİNDİĞİN OTOBÜSE KADAR O GAVUR DAN ALIYORSUN NE HABER , O HOLDİNGLERDE DE BİNLERCE İNSAN BİNLERCE ÇALIŞAN VAR…SEN VE SENİN ZİHNİYETİN DE Kİ İNSANLARDA KURSUNLAR BİR HOLDİNG DE ÜLKEDEKİ İŞSİZLİK ORANINI AZALTALIM….

ferhat

fatih kardeş en büyük hezimet ne biliyormusun siz oraya evet hızmet ıcın gıdıyorsunuz ama orada siz osmanlı gibi hem dını hem dunyevı ılımlerı öğretmıyorsunuz sadece musbet ılımler birde nurcuyuz arada rısaleı nur bunun adınada hızmet dıyorsunuz.diyebılırsınız ama işte o kadar hızmet olur (add)(tkp)(çydd)gibi kesımlerde bu ders mevzunu verıyorlar zaten sizi onlardan ayıran özellıgınız kuran derslerı tecvıt derslerı fıkıh derslerı olmalıydıkı hızmet edıyoruz demenıze değsin malesef yurtlarınızdakı cocukların hepsını göruyoruz yarısının elınde sıgara bır cogunun kız arkadası sac sakal bırbırıne karısmıs.sebeb:dinde zorlama yoktur böyle devam edın ahırette o bekledıgınız sevapları zor görursunuz.

FATİH

Sayın Başbakanın sürekli tekrarladığı gibi bitaraf olan bertaraf olur. Siyasetçi olup sürekli bir beklentiye girmektense, cemaatçi olup beklentisiz iş yapmayı yeğlerim. Genç subaylarla , genç hizmet erlerini kıyaslama yapabilmen için gözünü kapatıp haritadan seçtiğin yere gidebilmeyi göze alman gerekir. Ortada kalmış bir iş için herkesten evvel kendini vazifeli bilmen lazım. Hakkı tutup kaldırmada en önde olman lazım. Klavyeden yazmaya benzemiyor değil mi? Öyle meziyetlerin yoksa boşuna konuşma.

YORUMCU

CEMAAT NEYİN SÜNNET OLUP NEYİN SÜNNET OLMADIĞINI SEN VE SENİN GİBİLER DEN ÇOK DAHA İYİ BİLİYOR MERAK ETME…. BANA 1 HARF ÖĞRETENİN 40 YIL KÖLESİ OLURUM HZ ALİ…..

TAHA AKYOL

CEMAATÇİLER ŞEFKAT TOKADI YİYORLAR

affoma

Dezeformasyoncu gavur sevici diyalogcu tırsık cemaatçılar,tüm maddi ve canlı varlığınızı toplasanız bir recep tayyi Erdoğan çıkaramazsınız.çatlayın Siyonist işbirlikçileri

BİR BİLEN

Gülen holding in Başının İZRAİL aleyhine bir beyanı, bir açıklamasısı, bir sözü, bir cümlesi veya bir kelimesini duyan bilen, gören var mı genç yaşlı şakirtler? Gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını çalar, ABD yi kim yönetiyor Yahudiler, Yahudilerin işine gelmese bir gün koyarlar mı adamı imkansız, Beyniniz iradeniz adanmış olursa Sogulama nedir bilmezsiniz adanmışlar

anti çarşı

ya ya yersen

AŞAĞISI SAKAL YUKARISI BIYIK

1453 KARTALLAR CEMAATİN Mİ YOKSA AKP GENÇLİK KOLLARININ MI? ALLAH BU İKİ TARAFIN ŞERRİNDEN KORUSUN.. AMİN.

YİĞİDO

ABD YADA İSRAİL NE DERSE O OLUR SİZİN GİBİ SAFLARI KİM DİNLER

sahici

bence tamamiyle fitneci bir röportaj ak partili olduğum halde yorum yapmıyacam çünkü yapan gazeteciyi tanıyoruz

sebepleri Sadece

adnan hoca sebeplerini sıralamıstı ittihadı islamdan bahsetmemeleri parayla dünyaya dalmalarıydı

sait faik

ha genç subaylar ha genç cemaatçiler, arasında ne fark var? Sadece versiyon farklı.

gregor samsa

bir afrikalıya türkçe öğretip sezen aksu şarkısı söyletmenin Kuranda sünnette hiçbir değeri olmadığını bütün müslümanlar bilirler. Ancak bunları bir statta toplarsan ve adına türkçe olimpiyatları dersen ve organizasyonu da f.gülen yaptırıyor dersen herkes bunun bir ibadet olduğunu zanneder. not: sadece akıllı ve ölçüsü KURAN-SÜNNET olan insanlar bunun illizyon olduğunu fark ederler

Sinan

bir de genç cemaatçiler türetildi, daha neler göreceğiz, bu işin sonu yok, iftira ve yalanlar katlanıyor. Hiçbiri inanılır şeyler değil, inan bir adım öne gelsin.

baba

sıkma be ufak atta ta biz de yiyelim senin meselen ziya nın meselesi gibi olmuş. şuna aslan kadar aslan de ve kurtul

Çok ta tınn

Bir zamanlar genç subaylar rahatsız diye haber yapılırdı artık Genç şakirtler rahatsız diye yapılıyor.

erdoğanbey

yalançının...? :))) mhp'yi bitirmek için yemediğiniz halt, kaset kalmadı; ama yine de mhp meclise girdi :))

BENOSMANLIYIM

puhahahahaa ))) nerde çıkar orada akp :) tayyibin oğlunun ankara'da ucuzluktan aldığı arsaya 30 katlı ticarethane yaptı dairenin 1 tanesini 1 trilyondan satıyor :) haklısın gemicikler felan yani :)

BENOSMANLIYIM

örneğin kesinlikle tayyib'e bundan sonra oy moy yok . ha bu arada bazı dar zihniyetliler "ecevit'e siz destek verdiniz o da başbakan oldu" diyenlere cevaben " e hani cemaatin oyu %1 di :)" korkunun ecele faydası yok anlayacağınız.

mhmd

cemaat akp ye oy vermedi. mhp ye oy verdi.cemaattençok tanıdığım var hepsi mhp li....

Zafer

Aynen de öyle siyasetle yakınlaşmanın ilahi cezası budur, bizler her görüşe eşit mesafede olmalı sadece Ülke ve millet hayrına görülen şeyleri desteklemeliydik, maalesef AKP ile kaynaşmış gibi göründük, belki hizmetten birileri veya hizmeti kullanan birileri de makam ve mansıp sevdasına düşmüş olabilir, beyaz renk en fazla kir gösteren renktir

Şerif Korkmaz

Nasıl hizmet hareketi ise siyasetten hiç ayrılmıyorlar. Bari parti kursunlar. devlette görev için iftira atıp makam götürüyorlar. Çıkarları ön planda. Her kurumu takip eden sorumlu elemanları var. Sendikayı da bu amaç için kullanıyorlar. Yazıklar olsun böyle hizmet hareketine.