BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.445,42

Alın size adalet!

CHP'li belediye, Kemal Kılıçdaroğlu'na gösterilen bir tepkinin intikamını PKK'nın şehit ettiği polis memurunun ismini kayıtlardan sildirerek alıyor. Alın size adalet!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 80 Adet Yorum
Misafir

ULAN UĞRAŞACAK ADAM MI BULAMADINIZ DA ŞEHİT EŞİNİ BULDUNUZ KANSIZLAR... EDİRNE VALİSİ ŞEHİDİN AMİRLERİ ASKERİ ERKAN NE İŞ YAPAR NEYE YARAR... BİR ŞEHİDİMİN DAHİ ADINA SAHİP ÇIKAMAYAN ŞEHİR MÜLKİ AMİRLERİ NE İŞE YARAR... HÜKÜMET NEDEN BU İŞİN PEŞİNDE DEĞİL SOSYAL BAKANLIK NE İŞE YARAR...KOLTUKLARINIZIN ADALETİNİZİ KORUYUN SİZLER...

kerim

hainler.chp bu ülkeye bu topraklara bu vatana hain olanların çatısıdır.

ADALET 5:

"Yapılması düşünülen değişiklikle baskıcı anlayışın TBMM'ye taşınması anlamına geleceğini dile getiren Torun, "Bu son derece yanlış bir uygulamadır. Bu değişiklik TBMM'yi ortadan kaldırmak isteğidir" diye konuştu.16 Nisan'da gerçekleştirilen anayasa değişikliğinin TBMM'yi işlevsizleştirecek hükümleri barındırdığını bildiren Torun sözlerini şöyle tamamladı:"Şimdi de TBMM'yi ortadan kaldırmak istercesine bir tutum içine giriliyor. Tek kişinin yönetimini TBMM'ye taşıma anlayışının kabul edilemez olduğu bir gerçektir. TBMM'nin ortadan kaldırılmak istenmesi kabul edilemez.

ADALET 4:

TBMM İç Tüzük değişiklik teklifinin içinde çok ciddi sakıncalar barındırdığının altını çizen Torun, Adalet Yürüyüşü'nün aslında yapılmak istenene karşı toplumun bir tepkisi olduğuna vurgu yaptı. Torun sözlerini şöyle sürdürdü:"Bu noktadan hareket edersek bugün TBMM'de yapılmak istenen de açıkça ortaya çıkıyor. Bu iç tüzük değişikliği TBMM'nin işleyişini, muhalefeti susturmak amacına yönelik olarak karşımızda duruyor. Bunu yapmak TBMM'yi de itibarsızlaştırmak anlamına gelecektir. Bu nedenle bu değişikliğin yapılmaması gerekiyor.

ADALET 1:

AKP ve MHP'nin üzerinde uzlaştığı TBMM İç Tüzük değişiklik teklifine CHP sert çıkarak bu konuda da "Adalet" istediğini dile getirdi. 16 Nisan referandumundan sonra böyle bir noktaya gelinmesinin kabul edilemez olduğunu belirten CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, "Demokrasinin temel ilkesi çoğulculuk ilkesidir. Muhalefeti de dinleyerek yasaları çıkarmanız gerekiyor. Bu yasalar bir kesim için çıkarılmıyor, tüm Türkiye için, millet için çıkarılıyor" dedi.

ASSİVAS

SIRA CHP Lİ BAZI HAİN PKK DOSTU CHP Lİ BELEDİYELERDE ONLARIN BAŞINDA EDİRNE, VE HDP BARAJI AŞINCA PİLAV DAĞITAN ÇANAKKALE GELİYOR.

mniksek

BU YAZIDA GÜLÜNECEK NE VAR, GÜLÜNECEK BİR OLAY VARSA CHP NİN YAPTIĞI HOKKAZLIĞA GÜLÜN, ATIN ÖNÜNE ÇIKAR GİBİ, HER HABERE YORUM YAPIYORSUNUZ, MADEM YORUM YAPIYORSUNUZ, ADAM GİBİ KENDİ AĞZINIZDAN YAPIN, KONTROLLÜ DARBE DİYENLERİN AĞZIYLA YORUM YAPMAYIN..

Misafir

kendinize ne güzel isim bulmuşsunuz "Bakar-kör ikna edilemez asla" doğru ya sana ne atlatsak boş ikna edilemezsin asla....

Misafir

İstanbul Arnavutköy Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM ) Müdürlüğü​​'nün (apem.pol.tr) sayfasında merhumun resmi ve altında "​Nefise ÇETİN ÖZSOY 1984 Kırcaali Doğumlu Nefise ÇETİN ÖZSOY 08.06.2016 Tarihinde Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Düzenlenen Terör Saldırısında Şehit Olmuştur.​" yazmakta.Biraz araştırın, inceleyin sonra yazın sayın yazar!..

Misafir

FACEBOOK "Bulgaristan Göçmenleri" SAYFASINA BAKARSANIZ ŞUNU GÖRÜRSÜNÜZ: " 3 yeni fotoğraf ekledi. 8 Haziran 2016 · (merhumun resimleri ve altında isim soyadı) Nefize Çetin Özsoy – Çiflik Köyü/ Kırcaali Kırcaali’ye bağlı Çiflik Köyü’nden Süleyman Çetin'in kızı bugün Mardin Midyat’taki bombalı saldırıda şehit oldu. 1989 yılında Türkiye’ye göç ederek Edirne’ye yerleşen, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi mezunu olan Nefise Çetin Özsoy, şark görevinin bitmesine sadece 1 ay kala şehit düştü. Elif adında 4 yaşında kızı olan Nefise Özsoy’un eşi Cumhur Özsoy, geçen yıl Mardin’de Gazi olmuştu. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet acılı aileleri ve yakınlarına sabır diliyoruz. Cenazesi baba evi Edirne’ye getirilecek ve sayfamızdan bilgilendirme yapılacaktır." başta TC'nin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ayrımsız tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin.

Misafir

yorumlarımızı neden yayınla(ya)mıyorsunuz! hakkımızı helal etmiyoruz...

SAYIN YAZAR

BULGARİSTAN TÜRKLERİNİN ÖZGÜR SESİ KIRCAALİ HABER GAZETESİ ŞEHADET HABERİNDE Nefise Çetin Özsoy'u KULLANIYOR neden!biraz sor soruştur. Haber şöyle: "Kırcaali’ye bağlı Çiflik Köyü’nden Süleyman Çetin'in kızı Nefize Özsoy bugün Mardin Midyat’taki bombalı saldırıda şehit oldu.1989 yılında Türkiye’ye göç ederek Edirne’ye yerleşen, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi mezunu olan Nefise Çetin Özsoy, şark görevinin bitmesine sadece 1 ay kala şehit düştü. Elif adında 4 yaşında kızı olan Nefise Özsoy’un eşi Cumhur Özsoy, geçen yıl Mardin’de Gazi olmuştu.Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet acılı aileleri ve yakınlarına sabır diliyoruz.Şehidin cenazesi 10.06.2016 Cuma namazından sonra Edirne Selimiye Caamiinden kalkacaktır." UNUT(TUR)ULAN ESKİ DUA MIZLA BİTİRELİM:BAŞTA TC.NİN KURUCUSU M.K.ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI OLMAK ÜZERE TÜM ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNET BORÇLUYUZ.TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN.(BU NEVİ DUALARIMIZ NEDEN UNUTTURULDU?)

misafir

iyi yapmışlar bu hükümetin yaptıklarının yanında çerez bile olmaz

cuma EROL

hakikaten çok komiksiniz gülmekten öldüm. soyismi çıkarılmamış sadece bir çok bayanın yaptığı gibi önüne kızlık soyadı yazılmış. mezar taşı ne zamandan beri resmi belge olup nufus cüzdanı yerine geçmeye başladı.

Vatandşa

Adaletin yerin dibine batsın senin CHP!!!

misafir

Sayın yazar, sizde gerçekten utanma yok. Olayları nasıl da çarpıtıyorsunuz. nasıl da algı görevini layıkı ile yapıyorsunz. Sanki dün APO'ya SAYIN, şehide KELLE diyen, Osloda PKK ile pazarlığa oturan, PKKlılar için çadır mahkemeleri kuran, çözüm sürecinde Nevruzda APOnun bildirisini okuyan, Dolmabahçede mutabakatı sağlayan, hendekler kazılırken görmezden gelerek PKKnın palazlanmasını sağlayan KILIÇDAROĞLU. Sanki dün FETÖnün dizinin dibinde resmi olan, dışişlerine emir göndererek FETÖ okullarının gözetilmesi emrini veren, devletin en hassas noktalarına atalamarı yapan, kozmik odaya girilip devletin en mahrem bilgileri alınarak dış güçlere servis etmesine seyirci kalan KILIÇDAROĞLU.

hasan

kk deilmi hendektekiler elini sıkarım diyen pkk mezarları ziyaret eden? geldiği yerd bile oyları hdpkk ya bırana kk he canım he

hasan

yazıya bak.atılan yoruma bak:(lan olum ancak seref yoksunları sizlr böyle bir şerefsizliğe imza atar soruldugunda da kk mı barış görüsmesi yaptı der..vay anam vay siz de bu kafa önünüzde fetoşun şefaatci olduğu chp ve fetoş kasetiyle gelmiş kk varken anca gidersinizzzz

ahmed

bi yazında şu fetö avanelerinive hainleri kudurtmayasın be süleyman abi bak yine üşüşmüşler sen şehit ailesinin mağduriyetini yazmışsın bu hainliğe onay vermek burdaki kıt zekalılara düşmüş

Misafir

Süleyman bey size katiliyorum ama... GÜLMEKTEN...

Anadolu İnsanı

Allahın adaletine sığınıyoruz. Ke_MaL ne bilir adaleti.Dilerim allahtan rahat ölemesinler .Ölüm bile onlara kolay olmasın.

Misafir

sence muhterem adalet mitinginde kac kisi vardi.. Valilik 175 bin diyor ama galiba SAGDAN bir SIFIRI UNUTMUS yani 1 milyon 750 bin olmasi gerekiyordu..Ya sen ne diyorsun:)) (17500 deme sakin ayip olur)

Misafir

Oslo, Habur, Dolmabahce, Cözüm Süreci, "Hoca efendiiii" vesaire.. Biz de bunlari unutamiyoruz muhterem Siirtli.. Bürokratik bazi arizalari genelleme yaparak Kilicdaroglunu kötülemek, insafla, vicdanla bagdasmaz! Kilicdaroglu Insanlik yapmis, cenazeye katilmis takdir edecegine karaliyorsun, daha ne yapsin!..

salhor

CHP'nin 70 yıllık tarihini bilmeyenler, anlatılanları hayal ürünü sanabilir. Oysa bu CHP, Ecevit devirlerinde, iyice çirkefleşti. İnönü devrini gidip mezarlıklardaki ihtiyarlara sormalı ki ölüler nasıl feryad edermiş görülsün.

Karakter

Alçaklığın bile bir sınırı olmalıdır.Burası TÜRK vatanı.Düşmanı bile mert olmalı.Bugüne kadar Kemal bey aleyhine yazdığın yazı toplamını saydınmı.Yakınların sana ne diyor.Nasıl bir kültür almışsın.