BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.441,88

Ali Bulaç 2 kez Adnan Oktar ile görüşmüş! İkincisinde bakın kimler varmış

FETÖ'den 22 ay hapis yatan Ali Bulaç, Adnan Oktar ile olan görüşmelerine ilişkin açıklama yaptı. Adnan Oktar ile 2 kez görüştüğünü açıklayan Ali Bulaç, detayları da verdi. İkinci görüşmede Türkiye'nin tanınmış profesörleri de varmış.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Garip Derviş

Heyhaaaat bir zamanların Meal yazmış İslami kültürün yüksek ismi AL-İ BULAÇ seni bu şeytan avanelerine kaptıran nedir HAK AŞIĞI Resul ve ehlibeyt aşığı olmakmıdır? Kuran ve islam derdimidir? ümmeti Muhammed sevgisimidir? yoksa Barsisa nın tuzağına düşmek,sekülerizmin batağına saplanmak bedava olmasa gerektir.satılan takkenin rakamı az değildir herhalde DEV BİR YAZIK DEV BİR HÜSRAN..telafisi çok çok zor..işin içine kan ve can bulaştı bedeli çok ağır diğer boyutta usta

Misafir

15)Halbu ki hak edeneler için cehennem var.Cehennem bir haktır ve gerçektir.Fteöcüsü var ,Adnan Okdarcısı var.Tuncaycısı var,yalancı mehdiler var.var oğlu var.Dini doğru öğrenip doğru anlatmak gerekir.yoksa ,art niyetli din sömürücülerin veya cahillerin ellerine düşersiniz,maazallah.aklıselimlere başarılar,saygılar.

Misafir

6)Bütün dinlerde, şu 5 şey in korunması emredilmiştir: 1. Canın Muhafazası(ırz ve şeref de dahildir), 2. Malın Muhafazası, 3. Dinin Muhafazası, 4. Aklın Muhafazası, 5. Neslin Muhafazası.Bu 5 şeyin, korunması gerektiğine ilişkin ayetler vardır.

Misafir

4)Delil: “Allah içinizden iman edenlerin ve kendilerine ilim verilenlerin derecelerini yükseltir.” Mücâdele sûresi , 11.ayet. İlim sahibi olan kimseler Cenâb-ı Hakk’ı nasıl bilip tanımak gerekirse öylece bilirler. Böyle olanlar gönüllerinde ve kalplerinde Allah saygısını ve sevgisini sürekli hissederler. Bir mü’minin Allah hakkındaki ilmi ne kadar ileri derecede ve mükemmel olursa, Allah’a karşı saygısı da o kadar ileri ve mükemmel olur.

Misafir

3)Allah iman edenleri yüceltir; kendilerine ilim verilmiş müminleri ise, [cennette] kat kat derecelerle yükseltir. Mücadele suresi 11.ayet. De ki, hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Bilen elbette kıymetlidir.)Zümer ayet suresi 9.ayet. Allah iman edenlerin ve imanlarının gereğini yerine getirenlerin derecelerini yükseltir. Onları dünyada başarı sahibi kılar, âhirette de cennetteki makamlarını yüceltir. İlim ile meşgul olan ve öğrendiklerinin gereğini yerine getiren âlimleri de üstün derecelere ve makamlara kavuşturur.

Misafir

2)Doğru bilgi ve ilim insanı şirkten arındırır ve Allah’a gerçek mânada kul olmaya yöneltir. Eğer böyle olmuyorsa, bu kişinin noksanlığına ve öğrendiği bilginin eksikliğine bağlanır. Bazılarının zannettiği gibi, câhil sadece okuma yazma bilmeyen değil, küfür ve inkârda sâbit kadem olandır. Kendilerine ilim verilenler ise, Rabbinden sana indirilenin hakkın ta kendisi olduğunu ve üstün, güçlü, övülmeye layık olan (Allah)ın yoluna yöneltip-ilettiğini görüyorlar. Sebe Suresi, 6. ayet.

Misafir

İLİM HAKKINDA 1)Allah Teâlâ bu âyet-i kerîmede ilmi övmekte, kıymetini ve üstünlüğünü bize açıklamakta, cehâleti ise yermekte, onun bir noksanlık, bir eksiklik olduğunu haber vermektedir. Âlim kişi Allah’a karşı itaatkâr olur; câhil isyankârdır. Bu ikisi birbirinin zıddı olup itaat fazilet, isyân ise düşüklük ve ahmaklıktır. Cehâletin her çeşidi dinimizde reddedilmiş ve kınanmıştır. Çünkü cehâletin her türünde küfür ve isyândan bir pay vardır. İslâm öncesi döneme Câhiliye denilmesinin sebebi, bütün toplumun şirke dalmış olması ve putlara tapınmaları idi.

Ahmet

O prf. Kimlerdi onların adlarını acıkla, feto göndermistir senı adnanın evıne, o proforler sımdı ya kacmıstır yada hapiste.

usmak

fetöyle görüşenler bitti şimdi Adnan la görüşenlere geldi sıra.

  • 1