BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,95
ALTIN 2.448,67

Akşener: İYİ Parti kurulunca korktular saray ittifakı ortaya çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partileri kurulunca AK Parti-MHP ittifakının gerçekleştiğini ileri sürerek, "25 Ekim'de partimiz kuruldu, korku bir duman gibi dağları sardı, bir baktık saray koalisyonu ortaya çıkmış" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Bunlar denize bir taş atıyorlar taşın büyük bir dalga yapmasını bekliyorlar, cluk diye bir ses geliyor koskoca denizden. Denizin hiç umurunda olmuyor.

Misafir

Tabanı olmayan tabansızlar ciddiye alınmadıklarını, önemsiz olduklarını geçte olsa anlamaya başladılar.

Misafir

Yanındaki başka partilerden ihraç edilmiş, kovulmuş, dışlanmış üç beş kişi ile parti olduklarını dikkate alındıklarını zannediyorlar.

Misafir

Kendi çalıp kendi oynuyor. Ciddiye alan, kimse yok bu 15 temmuz Başbakanı kadıncığı.

Asil Değer

Abd'ye dost mu düşman mısın? Sorusuna niçin cevap vermemiş sizce? Soru var cevap yok!!! Chp örneğinde olduğu gibi istediğiniz kadar süsleyip püsleyin yerli olmayan hiçbir maya tutmaz bu topraklarda...

Hakkı A.

Demokrasilerde Millet kimi seçerse o gelir hırsızlık-yolsuzluk, torpil yapmadan, Anayasa'yı çiğnemeden Ülkeyi mer'i mevzuata göre yönetir. Seçim olur seçilirse devam eder, seçilemezse çirkeflik yapmadan görevi devreder. Seçim mevzuatını kendine eğip bükmez. Ona buna çamur atmaz, koltuklarını kirletmemiş olanlar iktidarı kaybedince koltuktan huzur içinde kalkar.

Misafir

Bu Hanım doğruyu söylüyor.....

_______________________________@

Devlet Bahçeli'nin 29 Mart 2014 tarihli MHP grup toplantısında ettiği şu lafların yarısını söyleyenler bugün hapiste: “Rüşvetçiler, hırsızlar, soygun çeteleri cezaevinden çıkarılmıştır. Hain, casus, ajan, paralel yapılanma, örgüt, maşa, kaset montajcıları, takiyeci, haşhaşi, virüs, sülük, vaiz lobisi, kan lobisi, faiz lobisi diyerek hedef saptırmaktadır.

52 li

Anıtkabirde iman tazelemeye geldim de sonra da sırtımızı Allah a dayadık de. Amerikanın tetikçisi Pensilvayadan emir al sonra da ABD ye rest ayaklarına yat. Takiyye ve münafıklıkla yol almak isteyenler hep yarı yolda kalmıştır. Fakat milleti meşgul ettikleri için ülke de zaman kaybetmiştir ne yazık ki

  • 1