BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.442,01

Akşener Genel Merkez'de konuştu partinin başına geçecek mi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olağanüstü kongre ve görevi bırakma tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Her saniye Ak Parti propagandası yapan sayısız medya kuruluşu var. TVler, Gazeteler, Dergiler, İnternet siteleri, he bir de müteahhitler... Para, pul güç, iktidar... Her türlü hegemonyayı tesis ettiler. İyi Partinin itiraz eden cesur insanlarından başka hiçbir şeyi yok. Allah yollarını açık etsin.

Burdayiz.

Tarihi mi geçmiş! ne zaman dağılacaklar ki:)

hakan

ne dedi yani anlamadık birşey

Misafir

Gülmekten kasıklarıma kramp girdi...doktor yokmuuuuuuuuu 122 acili çağırın hihahohohoooooaaaaaaaaaa

DENİZCİ

OL BİR HATUN KİŞİ DEVRİ DEVRANI BU ÜLKEDE DEMİRELİN DAHA ZİYADE SAM AMCANIN KAZIĞIYDI GEORGE AMCA HERHALDE TÜRK MİLLETİ ÇOK UNUTKANDIR DEYİP AYNI TEMCİT PİLAVINI SÜRDÜ FEKAT EPEY UYANMIŞIZ...APO YAKALAYIP ECEVİTİ İKTİDAR YAPTIKLARI GİBİ TEZGAHKAR TUTUMUYOR SEN ÇOK YAŞA İREİS BEY MİLLETE BÜYÜK HAYRIN OLDU VESSELAM..BU ÇAKMA MİLLİYETÇİ PARTİ 20 YIL GERİDEN DEPAR ATMIŞ NAL TOPLAR BU GİDİŞLE YAV

MİSAFİR

HAYIRLISI OLSUN SİZLERE VE TÜRKİYE-YE TABİKİ..ASRIN NENE HATUNU KUTLUYORUM SİZİ..HER ŞEY İYİ OLACAK MERAK ETMEYİNİZ..

misafir

Bu karının en zoruna giden şeyi Reis in bir gün bile adını ağzına almaması olmuş.Şayet adımızı ansa oyumuz artacaktı diyor demek ki neymiş. Bir tarafını yırtsan oyun bundan sonra asla artmaz azalır.Hele sen gidip chp ve hdp ile gizli gizli işbirliğine devam edersen.

İbrahim adem

Usta tiyatroculara taş çıkartır bunlar.Ama ne yaparsanız yapın, Milli olamayıp birtakım terör gruplarına dolaylıda olsa oy taşıma çabası sizi bitirecek bundan kuşkunuz olmasın.Okullarda okutulması gereken hinlikleriniz olduğu su götürmez bir gerçek!

Yusuf DEMİR

Devam. Senaryoya devam. Bİr an bile inanmadım İYİ Partiyi bıraktığına. Aklınca oyun oynuyor. Milletin aklı ile dalga geçiyor.

  • 1