BIST 10.334
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.453,85

Aksa'daki dedektörler, Türkiye'deki bariyerler!

Biz İsrail'in Aksa'nın kıpısına koyduğu dedektörlerden rahatsız oluyoruz değil mi? Oysa Türkiye'deki havayolu şirketleri bariyer koymuş vaziyette..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
YKaan

Süleyman hocam iyi diyorsun hoş diyorsun da ülkemizin şartları ortada. Ben sizden çok gitmek istiyorum inanın oraları sahipsiz bırakmak bizim Yüce Türk milletine yakışmaz bunun bilincindeyiz. AMA Bu geçim sıkıntısında nasıl gidelim maaşımız aylık insani giderlerimize anca yetiyor. Zengin olup da gitmeyenlereyse sözünüz eyvAllah.

Misafir

, Türkiye'deki bariyerler!_________________ OHAL rejiminden yeni ‘Mobil Park Polisi’ Asayiş uygulaması kapsamında parklarda Üç Kişi bir araya gelirse müdahale edilecek.....

Misafir

Ertuğrul Özkök'ü bile isyan ettiren OHAL rejimi!... Enis Berberoğlu'nun kızı Dilara Berberoğlu'na saldırı gündemine aldı........Nedir bu Allah aşkına... Babasına verilen o müebbet yetmedi, şimdi çocuklarını, ailesinin tümünü de mi yok etmek istiyorsunuz..

Erol Baron

Yazıda bahsedilen sorunların cevabı sn Osman Diyadin'in bu günkü "Ey Türk evladı..Ben Aliya İzzetbegoviç" başlıklı yazısında var sn Özışık.

Misafir

Herhangi bir ARAP ülkesi veya Filistin KKTC'yi TANIDI MI? Tanimadiysa bu nasil din kardesligi muhterem? (el-cevap lütfen)

Misafir

mescid i aksadaki dedektörleri eleştiren türkiye yi idare edenle;,memleketlerinde demokrasinin ve özgürlüklerinin önüne koydukları bariyerleri gözden kaçırıyorlar.siz önce demokrasi ve özgürlüklerin önüne koyduğunuz bariyerleri kaldırın.yaptığınız haksızlık ve hukuksuzluklar boyunuzu aştı.vesselam.

Misafir

Dünyanın her yerinde cihatçı gruplara parasal destek sağlayan, Vehhabiliğin kalesi Suudi Arabistan’dan “Gık Tık” var mı?

vatan

emekliler nasıl gidecek zor şartlarda yaşıyor para lazım

  • 1