BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

AK Parti'den 4 eski bakan için Mesut Yılmaz taktiği

4 eski bakanın akıbetini belirleyecek Genel Kurul'daki görüşme öncesinde AK Parti, Mesut Yılmaz'ı örnek alacak. İşte AK Parti'nin Mesut Yılmaz taktiği...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
BAKAN

TEKRAR BAKAN OLSUNLAR. ÇALIŞMA BAKANI. HEP BERABER İYİ ÇALIŞIRLAR. ZATEN ÇALIŞMA KONUSUNDA TECRÜBELİLER

YAZIK

BAKANLIĞA GERİ DÖNSÜNLER

RIZA

KONUŞUNCA NE YAPACAK. REZANIN FATURASINI GÖSTERİR

hikmet beyaz

zaten oy falan vermemiştin bir de ayak yapıyorsun...

celal tomruk

Toplumun yüzüne nasil bakacak bu dört bakan merak ediyorum.Utanma olsa bunlarda sokaga bile cikmazlar.

BALAMOZ

AHMET KAYA BİRADER MADEM BU 4 TANE BAKAN PEYGAMBER EFENDİMİZ,DEN DAHA TEMİZ VE SUÇU TAKSİRATI YOK O ZAMAN YÜCE DİVANA GİTMEK İÇİN MECLİS BAŞKANLIĞINA DİLEKÇE VERİP AKLANSINLAR ZATE SİZ AK TROLLER BÖLE OLAYLARDA SIKIŞTINIZ,MI HEMEN DİN,E İMANA SARILIRSINIZ AMA YÜCE ALLAHI KANDIRAMASSINIZ

mehmet

Kendisine güvenen gelir kendisini savunur, ama bunlarda o cesaret nerede

mert

işte geldiğiniz paronayanın son noktası, aklını kiraya vermiş olanların, takım tutar gibi saplantılı parti tutmaları, akıl tutulması değilde nedir Artık akpkk ya destek vermeyecek herkesi haşhaşi gören bu vatan hainleri kendi pisliklerini dahi kapatmak için birilerine çamur atmaktan vazgeçmiyorlar. Hırsızlık yap, pislikleri akla, akpkk kardeşliği algı havuz iftira medyası oluştur talimatın kralını basın dahil tüm artililere dayat, aman sakın ha isyan etme edince haşhaşi olursun.. ulan sizin gibi pkk sever bayrak ve türk düşmanı olmasınlar da.. size göre haşhaşi olsunlar zatan önemi yok.

bir dost

sizin gibi haşhaşilerin lafına itibar eden kalmadı artık.kendi kendinize yazın durun kendiniz çalın kendiniz oynayın.yaptığınız hırsızlıkların hesabını gün gelip alacaz inşallah...

o kadarını dedim

eski akp li yeni haşhaşi sülük herhalde !!!

Ahmet Kaya

Bu kadar zulme sessiz kalamam. Bu adamlar peygamberlerden bile daha temiz insanlar. Ama bazı namussuzlar, bu, Kainatın en temiz insanlarını hırsızlıkla suçluyorlar. Bu kadar da zalimlik olmaz kii!!

fikret boduroğlu

yüce divana gitsinler.birşey yoksa aklanırlar.aksi takdirde şaibeli olarak yaşayacaklar ve itibarsız olacaklardır.vatandaşların çoğu böyle düşünüyor.

Kamil Eren

hırsız psikoljisi tam da bu: konuşmaya yüzleri yok ki!

ESKİ AKP Lİ

HIRSIZLAR ARSIZLAR PARTİSİ OLDUNUZ BİR DAHA OY MU ASLA.!!

karşı kıyı ya çek kürekleri

bayraktar ın her istediği oldu hala biryerlere gönderme şeklinde laflar ediyor.demekki istediğini tam olarak alamadığını düşünüyor.bunların gözünü para hırsı bürümüş ne milleti nede partilerini düşünecek durumda değiller.

Mete Tunga

Charlie peygamberimizin karikatürünü yaparak hakaret etti. Egemen Bağış da bakara makara, her cuma bir ayet sallıyorum diyerek kuranla dalga geçti. Hiç bir AKPli Egemen Bağış'ı kınamadı bile. Bu olay bile AKPlilerin ikiyüzlülüğünü, samimiyetsizliğini, dinle alakalarının olmadıklarının göstergesidir.

  • 1