BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

AK Parti'de teşkilat depreminin ilk sinyali yetki Erdoğan'ın!

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun son döneminde elinden alınan il ve ilçe teşkilatları atama yetkisi 21 Mayıs sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

çok geç bile kalındı

Yusuf Alptekin

1- Partiler kaldırılmalıdır. Yalnızca liderler eşliğinde bağımsız milletvekilleri olmalıdır. 2- Yerel yönetim lağvedilmelidir. Yetkileri tamamen taşra teşkilatına devredilmelidir. 3- Polis teşkilatı kaldırılmalıdır. Jandarma teşkilatı genişletilmelidir. Cumhurbaşkanlığı sisteminin açıklarını bu üç madde kapatacaktır.

Hakkı SEVER

Artık iyice anlaşılmıştır ki; ortada AKP diye bir parti yoktur, sadece RTE vardır.

Tayyik Recet Potamyapanterioğlu

Hi Men güç bende artık.yaşasınn.

Misafir

Karanfiller ve şiirler 'Üç Fidan' için... 'Güneşe gömüldüler'

URYANGAT YAZIR

olacagı neyse o olur.olacak her türlü olumsuzlugun vebali ısrarla kayıtsız şartsız destek verenin olumlu olan her şeyde yine destek verenlerindir.

Misafir

Değişen bir şey yok Tas da Aynı Hamam da aynı Sadece Tellahlar deyişti zaten onlarda Emir kullarıydı....

Misafir

tarikat ve cemaatlara karşı taraflı tavrı ortaya çıktı.bazı tarikat ve cemaatlar uyanmaya başladı.erdoğan ın istismarlarını farkına vardı.aslında dine değil,erdoğan ın saltanatına hizmet ettirildiklerini fark ettiler.akp teşkilatı desen fetöcü dedikleriyle kaynıyor.hem uyanan cemaat ve tarikatları sindirmek hem de teşkilatına gözdağı vermek için kısmi operasyona gidiyor.ama nafile,bu hamlesi kopmaları hızlandırır.ne de güzel olur.

Mustafa Kahyalı

Bütün Rakiplerim artık şunu kafasına soksun. "Ben bu ülkede Allah'tan bile güçlüyüm. İstediğimi yaşatır istediğimi yok ederim. Bana kul olmayanı iflah etmem.

Misafir

İlk sırada İstanbul Büyüksehir Belediye Baskanı görevdealınmalmadının özel ha raporu ile serbest FETO ilcadelede büyük bir zafideru hata düzeltilmeli ve FETO üyesi olduğu teScilli bu sahıs derhal kodese yollanmalıdır. Sayın Cumhurbaskanına hakeret içeren FETO örgütü toplantısında en cok alkışlayanlardan biride bu sahıss. Bu FETOcu sahsın özel hastane raporu ile tahliyesi FETO mücadelesinde kamu vicadanını derinden yaralamaktadır. basın bu konunun üzerine gitmelidir. özel hastane raporlarının geerliligi yoktur. Üstelik bu sahis için bir muhalefet milletvekili devlet hastanesinden alınan hapishanede yatmasında sakınca yoktur raporu olduğunu açıkladı. Hükümet ve Sayın Basbakan meclise verilen bu şahısla ilgili önergeye yanıt vermeli, verilen cevaplar milletle paylaşılmalıdır.kahrolsun FETO hainleri

pozitif reis

inşallah halk ile iç içe olan insanlar iş başına gelir

YALÇIN KARABOTUR

HE ARTIK T.C DEVLETİ NE KADAR SORUNU VARSA ÇÖZÜLDÜ KABULEDEBİLİR ÇÜNKÜ REİS İŞİN BAŞINDA BİR KAÇ YIL İÇİNDE ÜLKE OLARAK SAVAŞA GİRMEZ İSEK TABİ Kİ

Misafir

neden şaşırdınızki çok normal geliyor bana artık adam demiyormu ben savcıyım ben hakimim başkomutanım ben cumhurbaşkanım diye al sana diktatör

  • 1