BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

AK Parti start veriyor tarih belli oldu

AK Parti, kongre takvimini 4 Temmuz Salı günü belde kongreleriyle başlatacak. 19 Ağustos-12 Kasım'da ilçe, 2018 yılı şubat ayının sonuna kadar da il kongreleri tamamlanmış olacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
salhor

Tam 50 senedir oy veren biriyim. Politikacıları takip etme, hayrı-şerri, alçağı-şerefliyi ayırt etme gayretlerim, artık beni yıldırdı, bıktırdı. Vatandaşlık görevimi de son referandumla noktaladım. Zaten ya görürüm ya görmem, ama artık 6 oğlunu Osmanlı'nın girdiği savaşlarda kaybedip 7.sini de SEFERBERLİK'e çağıran görevliye, "Artık bu son oğlum arkadaş. Padişaha selam söyle daha bana güvenip de kimselere savaş ilan etmesin. Çünkü gayri baba olacak kudretim de kalmadı" diyen köylü dayının psikolojisindeyim. Benden, babama bile oy moy yok."Cambaza bak" diyenlerden bıktım.Sanki ahmağım, sanki beynim yok hattâ. Birileri benim sahibim ve sanki sustalı maymun gibi denileni yapmaya, sahiplerimin bitini kanlandırmaya mahkûmum. Merdud evlat gibi ATA MALINDAN BİR LOKMA EKMEK BİLE BANA SANKİ HARAM.

Hakkı ANLAR

Darısı MHP'nin başına. MHP olağanüstü kurultaya gitmemek için Yargının, AKP'nin ocağına düştü. Huysuz ihtiyarlar koltuğu kurtardı. Ama partiyi köprüaltı pardon baraj altında kalmaktan kurtaramayacaklar, kanaatindeyim.

Misafir

Anayasa Mahkemesi (AYM) de toplam 13 üyeli; sıkı durun bunların 12’sini de Cumhurbaşkanı atıyorsa Hak Hukuk Adalet pankartlarını görünce tir tir titriyor...

Misafir

Rejim değişikliği yetmedi........Korkuyorlar! ,Çünkü Adalet Yürüyüşü çığ gibi büyüyor! CHP içindeki tüm karşıt görüşler bir araya geldi. Ankara'dan uzaklaştıkça birleşti!.. Artık yeni bir CHP var.

  • 1