BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.447,68

AK Parti milletvekili adayları 2018 AKP aday listesi

AK Parti milletvekili aday listeleri açıklandı. YSK'ya saat 16.30'da teslim edilen milletvekili aday listelerinde bomba isimler bulunuyor. AKP milletvekili adaylarının tam listesine ve pdf dosyasına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte il il AK Parti milletvekili adayları.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Misafir

Erdoğan’ın önüne konan rapor şoke etti___ İYİ Parti MHP’den yüzde 70 oy alıyor....Bahçeli'nin tam 14 yıl boyunca özel kalemi olarak görev yapan Ömer Karakaş, İyi Parti'den milletvekili adayı oldu.

Misafir

TAYYİBE VERİLEN RAPOR DA HDP UYARISI YAPILDI, OYLARIN DÜŞTÜĞÜ İLETİLDİ! AkerPE 220 ile 240 arasında milletvekili çıkarabiliyor.

Misafir

maalesef ülkemizde vekillik bu.

Misafir

büyük birlik partili oldugu icin mi? :))) güldürmeyin lan insani. gevsekler.. kisilerin menfaatini düsünceceginize devletinizin ve milletinizin gelecegini düsünün. simdiden yalakalik yapmaya baslamayin.

davacı

Liste dışı kalan AKP li vekillerin Fetö bağlantıları araştırılsın.... hadi bahçeli göreve...

Akp li

Mersin mv hacı özkan seçildikten sonra kimseyi tanımaz oldu. Tekrar aday gösterilmiş. Akp için bir kayıp. Başka adammı yoktu.

Cumhur benim !!!!

SİYASETTEN ANLAMAYAN MOTORCU KENAN SOFUOGLUNU ALIRSAN. DAHA 18 YAŞİNDAKİ ÇOCUĞU MECLİSE REKLAM İCİN SOKARSAN NAH KAZANİRSİN SEÇİMİ. İBRAHİM TATLİSES NE ANLAR DEVLET YÖNETMEKTEN. MOTİSİKLETCİ NE ANLAR DEVLET YONETMEKTEN. BULENT ARİNCİN OGLUNUN ADAYBOLMASİDA MANİDARR. YİNE PARSEL PARSEL GELİYORLAR

Tuncay GÜLEZ

Ankara 1. Bölge 7. Sıra adayı Sayın Fahri USTA için oyum Akpartiye

Kelhasan

Kabine de Mehmet Şimşek ten başka ekonomiden anlayan yoktu Erdoğanda dahil. Oda felaketi gördüğü için uyarılar da bulunuyordu.Erdoğan da ona kızdı almadı. Şimdiden geçmiş olsun.

Davam Pavam Param YİD

Türkiyede milletvekilliğini seviyorum çünkü bir kere çok havalı, kıyak emeklilik, makam aracı, makam odası, düğünler, davetler, tatiller, eğlenceler...

Ünal Yıldız Sivas

Sivas adayları tam isabet

VATANSEVER

halkın tanıdığı halkla içiçe insanlar az inşallah kazanırız

REİSİN HATIRINA DEVAM

AK PARTİNİN LİSTELERİNİ DOYURUCU VE YETERLİ BULMADIM.ANCAK REİSİN HATIRINA DESTEKLEYECEĞİZ MECBUREN.

Emekli Memur

Neden Baskın seçim Türkiye zorlu bir sürece girdi......... Ekonomik iflasa gidiyor!........... O halde… Böyle bir zamanda bu başkanlık seçimi neden halka dayatıldı?

Misafir

BBP diye bir parti varmı.Destici kendini düşünüp bahçeli gibi partiyi sattı.

Misafir

asıl millet ittifakı ezip geçecek.göreceğiz.

Misafir

listede olmayanlara sarayda görev verilecek yada bakan yapılacak.

misafir02

mehmet metiner nerdeeee.....

Misafir

İsviçre’nin en saygın gazetesi Neue Zürcher Zeitung, Türkiye’nin 400 milyar doları bulan borcunu ödeyemeyecek duruma geldiğini ifade etti. ......... Döviz çıkışına kontrol getirilecek!..........

Misafir

Bu Liste benim Oyumu kaybeder! Ilk günden bu yana destekledim ve Oy verdim herseye ragmen, ama su listede olmasi gerekenler liste disi kalmis bir kac kisi haric ..

Misafir

neden eksi verdi o eksi veren mağduriyetten bahsettim ben

Misafir

HELAL !! MİLLET İTTİFAKI ADI ALTINDAKİ "ŞER CEPHESİNİ" EZİP GEÇECEK CUMHUR İTTİFAKI YİNE

Misafir

ADAYLARIN TC KİMLİK NUMARALRINI KAPATIN!

misafir

bbp resmen harcamışlar

can

Ulan Bahçeli şimdi erken seçim sırasımıydı be.