BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

AK Parti kurucusundan bomba Öcalan iddiası!

Dengir Mir Mehmet Fırat'tan çözüm süreci ve Öcalan'la ilgili çarpıcı açıklamalar: "Öcalan, kontrollü olarak kontrolü kaybetmiş gözükür"

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
AKP NİN YALANI DOĞRU

SAYIN FIRAT BUNLAR ÖYLE BİR ALGI OPERASYONU YAPTILAR Kİ TOPLUM BİR OTİZM YAŞIYOR YANİ GÖRDÜĞÜNE İNANMIYOR.ANCAK SİSTEM ÇÖKTÜĞÜNDE FARK EDECEK. TABİ İNŞALLAH DURUMLAR O RADDEYE GELMEZ AMA . SİZ NE SÖYLERSENİZ SÖYLEYİN ADAMLARIN YALANI DOĞRU SİZİN DOĞRUNUZ YALAN . AYRICA SİZDE Mİ AKP HAKKINDA KONUŞUYORSUNUZ SİZE HAİN DERLER. HANİ MODA TABİR

serhıldan

siz illerin ilçeleri köylerin isim mi degiştirdiniz en buyuk yalancı sizsiniz

hf02

Ak parti nin ilk dönem milletvekillerinin hiçbiri kurucu üye değildir. Bu bir parti politakasıdır. Kurucu üye farklı şeydir, kurucu farklı. Kurucu üye olamaması kuruluşunda yer almadığı anlamına gelmez. Demagoji yapmayılım bence....

ali

senin gibi feodal yapının temsilcilerini partiden temizlediği için erdoğana ne kadar teşekkür etsek azdır...kürt sorunu birazda sizin gibiler yüzünden doğdu .....

Vayyy Halimize

Suriye kökenli yurttaşlar geldiği günden bu yana,ülke ekonomisi dibe vurmuşken,bir çok şeye zam gelmişken,işsizlik tavan yapmışken yurttaşlarımın halen bu tutum içerisinde olmasına anlam veremiyorum.Bir çok ortadoğu ülkesi için tehdit unsuru olan ışid,burnumuzun dibine kadar gelmiş durumda.Yarın Türkiyeye sıçraması muhtemel bir tehlike Hatay,Adana,Mersin gibi Arap Alevi nüfusuna sahip kentlerimizin olduğunu varsayarsak Türkiyeninde hedefte olduğunu unutmayalım.Bugüne kadar çok ciddi anlamda Işid'e karşı direnen Pyd aslında Türkiyeninde güvenliği adınada savaşıyor.Işid'in Kobaniyi alması durumunda bir sonraki hedefi ise Suriyenin 2. büyük kenti Haleptir.Nüfusu 4 milyon olan bir kent.Yarın Türkye olarak 4 milyon misafir daha ağırlamaktan memnuniyet duyucaz desene.Zam üstüne Zam gelicek desene :)

kanıya ereba

kabini kürtlerin değil benim ahmak herif PYD orda işkalcidir işit toprağını kurtarmaya çalışıyor soruyorum yüzlerce yıldır adı kanıya ereba olan bir çeşme neden bir at içerisinde kanıya kurda olarak adı değiştirildi siz yalancılığı kendinize rehber ettikçe batmaya rezil olmaya mahkum sunuz! "

real erz.

Bu aralar haber ve yorumlarda AK parti kurucusundan flaş açıklama , diye çokça haber yapılmakta, Ak parti kurucuları 63 kişidir bunların birkaç tanesi istifa etmiştir şu an 60 kişi civarındadır, bu bahsi geçen vekil ve birçok dahaları AK parti kurucusu değildir, parti urlduktan sonra AK partiye geçen milletvekilleridir, kurucu milltvekilleri diye uydurmasyon bir ünvanları var :) girin AK parti web sayfasına bakınız kurucular bölümüne :))

Ozan

Zerdüştler ve marksistlerin oluşturduğu Pyd-ypg ile Filistinlileri bir tuttuğu yerde okumayı bıraktım. Halbuki Türkiye 200 bin ayn el arap'lı kürt'e kapısını açtı, daha da fazlasına önceden açmıştı zaten. Filistinliler bizi savaşa sokmaya mı kalktı ayrıca? Bunlar olmuş ırkçı, ideaolojileri tipik nasyonel sosyalizm, hitler, mussolini, mao vb gibi.

lighthearted

Anayasa değişmeden pikiki'nin istediği olmayacağını hem biliyorsun hem de ak parti sözünü tutmadı diyorsun. anayasa değişmeden o iş olmaz.

densiz

boş teneke senden daha akıllın hiç olmazsa tın,tın ses çıkarır.nasıl vekil olmuşun,sana nasıl katlanmışlar hayret ediyorum. kılıçtaroğlunu sevmem fakat seni bozuk para gibi harcadı ya bu çok önemli

alper tunga

yazıda demişki:türkiye kürtlerle türkleri eşit vatandaş olarak gömüyor.peki kendisi yıllardır vekillik yapıyor bakan olan tsk da görev yapan ve devletin pek çok kurumunda sinema tiyatro spor ve pek çok alanda türkiyede ön plana cıkmış ve çalışan kürt kökenli vatandaş var soruyorum daha ne olmasını bekliyorlar.benim komşum ve site yöneticisi olan arkadaş da kürt kökenli ve devlet memuru kendisine sen kürtsün burda oturamazsın denmedi hatta kendisini site yöneticisi seçtik.pek çok aile kürtlerle kız alıp verdi akraba olduk.bu ülkenin sorunu terör ve pkk dır.birde kürt tüek diye halkı ayrıştırıp emperyalistlere hizmet eden siyasetçiler özelliklede kürt kökenli siyasiler bunu çok yapıyor.halkı kendi haline bıraksalar bu kadar sorun yaşanmaz.

CAYHAN

ALTINDAN KOLTUK ALINDIKTAN SONRA KONUŞANLARA ASLA İTİBAR ETMİYORUM. KENDİLERİNİN ETKİLİ VE YETKİLİ OLDUĞU DÖNEMLERDE HİÇBİR AYKIRI SESİNİ DUYMADIK. HİÇ İNANDIRICI DEĞİL ŞİMDİ. İDRİS NAİM DE BU FAMİLYADAN.

abii

sen önce o ortaçağdan kalma aşiret mantığından sıyrıl ve dengeye gel ondan sonra ahkam kes ...

millet

ağa bozuntusu sen kim konuşmak kim bu toplum ağaları artık insan olarak görmüyor zorba zırba zımpara

USTAD

adamın her kelimesi bir tuzak.

  • 1